Nieuwsbrief True Spirit
 - 5 januari 2012 -

True Spirit Health Center www.truespirit.eu - Heart Bridge klik hier


Onderdeel uitmaken van het ruimte-tijd aspect in directe relatie met het Energetisch Vermogen van het Al-Dat-Is (Al) geeft bestaansrecht aan het concept van Zijn, van existeren in Bewustzijn. Dit is een op Universele Wetten gebaseerd principe. Zonder de continue verbinding met het Al is bewustzijn onderhevig aan de grillen van het ruimte-tijd aspect waar het individu zich in bevindt. In onze situatie houdt dit in dat wij tot nu toe vooral afhankelijk zijn van de overvloed aan invloeden vanuit onze positie in het ruimte-tijd aspect van de huidige 3D-Aarde Matrix. Simpel gezegd is onze weg tot nu toe onder invloed geweest van lagere frequenties vanwege onze positie binnen het 3D ruimte-tijd aspect en het ontbreken van de completerende factor: de verbinding met de energetische kracht van het Al.

Wanneer de relatie met het Al wordt hersteld vindt er als vanzelf een aanpassing plaats, een verplaatsing binnen het ruimte-tijd aspect waardoor betrokkenen worden afgestemd op hun nieuwe positie binnen het Al. Daardoor verandert hun realiteit en hun waarneming en wordt het vermogen vergroot van het Zijn. De directe relatie met waarnemingsvormen in lagere frequenties neemt af en zorgt voor een splitsing met achtergebleven onderdelen. Vervolgens wordt het bewustzijn van betrokkenen gecorrigeerd naar het nieuwe niveau van Zijn.

Dit eindmoment wanneer de relatie wordt hersteld en de verplaatsing plaatsvindt, is wat het moment van Ascension wordt genoemd. Tijdens de voorbereiding om door Ascension te kunnen gaan dient er wel het een en ander te gebeuren om de betrokkenen gereed te maken voor het grote moment wanneer de verbinding met het Al wordt hersteld.

Deze voorbereidingen zijn volop gaande. Wij weten allemaal uit eigen ervaring hoezeer dit proces zijn stempel heeft gedrukt op ons dagelijks leven en wat nog steeds het geval is. We zijn inmiddels gestart met het jaar 2012 en de geruchten over allerlei mogelijke scenario’s gonzen door de wereld. Wat het meest opvalt is dat de 'wereld van gechannelde informatie' begint af te brokkelen in geloofwaardigheid en velen raken van hun geloof af. Dit kan goed zijn omdat veel onzin-informatie de cellen heeft vervuild en dat moet er eerst uit voordat er nieuwe invulling kan worden gegeven aan ons geloofsysteem als toekomstige multi-dimensionale wezens. Dat proces is een van de vereisten bij onze voorbereiding. Alleen waarheid kan overblijven en dan gebaseerd op hogere waarheid van het Al, dat wat ons te wachten staat en ons zal ‘vullen’ wanneer de verbinding wordt hersteld.

Het gaat om je eigen voorbereiding. Tijdens het moment van Ascension zullen je vorderingen worden getoetst. Die zijn 'leesbaar' en zullen je brengen waar je recht op hebt (=waar je resonantie op is afgestemd). Dat de laatste loodjes echter het zwaarst wegen is een feit en dat zal zeker dit jaar door iedereen worden ervaren. Blijf jezelf perfectioneren zodat je straks met vlag en wimpel deze dimensie kunt verlaten. In mijn beleving is het nu al voorjaar (haha..) zo snel gaat alles dat we ons nu al gereed dienen te houden. Daarover straks meer..

Om mijn eigen laatste maanden zo goed mogelijk te kunnen (ver)dragen heb ik een aantal zeer effectieve middelen in gebruik genomen die ik ook met jullie wil delen. Het gaat om een nieuw soort water door een wetenschapper/uitvinder ontwikkeld die de beelden en informatie op geïnspireerde wijze ontving. Dit water is door middel van Omgekeerde Osmose gezuiverd en daarna in een hoge lichtfrequentie gezet. Zoals velen van jullie weten ben ik al erg lang betrokken bij vele soorten water waaronder ook de Quantum Wands die trouwens nog steeds een van mijn favorieten is, maar dit nieuwe water slaat alles wat mij betreft. Probleem is alleen dat het nog slechts beperkt wordt geproduceerd. Ik kan slechts 20-25 flessen per keer krijgen en voor de rest is het nergens verkrijgbaar, zelfs niet in Amerika waar de uitvinder zit. Hij heeft voorlopig een kleine groep bekenden geïnformeerd en die voorziet hij. Ik zal bestellingen behandelen op basis van binnenkomst en eventuele back-orders die al betaald zijn ook op datumvolgorde van bestelling afleveren. Voorlopig kun je slechts 1 fles van dit water bij ons bestellen per keer.

De uitvinder zegt het volgende: “It is made by using a proprietary process that was Divinely guided. It is a catalyst and a tool to assist mankind in the elevation of consciousness and healing the mind and body. It carries liquid crystals programmed with high frequencies of light and assists with expanded awareness and intuition. It allows more light to come into your cells and energy field and helps to increase your vibrational frequency. Promotes physical, emotional, mental and spiritual balance and helps to increase harmony between Spirit and the physical body. It helps to restore the flow of light to and through your body.” Dit water is een spiritueel hulpmiddel zoals je hier kunt lezen, maar tegelijkertijd helpt het ook het fysieke lichaam te ondersteunen en zeker ook in combinatie met het 2e product dat ik verderop bespreek.

Je start met ongeveer 60 ml in 2 liter drinkwater. Er zit 1 liter in een fles (ongeveer 16,5 x 60 ml) . Zorg er wel voor om goed gezuiverd drinkwater te gebruiken om het grootst mogelijke effect over te houden van de frequentie die je met de 60 ml toevoegt. De frequentie balanceert lagere trilling in het lichaam en ondersteunt de verhoging die je tijdens het voorbereidingsproces van Ascension doormaakt in je fysieke lichaam, waardoor processen waar blokkades aan de orde zijn effectiever kunnen worden aangepakt in de cellen. Dit water doceer je dus in kleine beetjes. Een 2e toepassing is via een pipetflesje. Je kunt enkele druppels in je dranken en voeding doen als je buiten de deur bent. Naarmate je enkele weken verder bent, kun je de 60 ml per 2 liter water langzaam uitbouwen tot 120 ml per 2 liter water. Doe het echter rustig aan.

De uitvinder vertelde dat hij het voor het eerst toepaste op zijn ernstige zieke vrouw. Zij is inmiddels helemaal hersteld. Hij vertelt ook fantastische ervaringen te hebben bij het gebruik van ons 2e nieuwe product dat ik hier wil aankondigen: Cleansing Tea, (reinigings thee) en dat hij de thee zet met het nieuwe water (de verdunde samenstelling). Het ene product bracht de aandacht voor het 2e product en daar wilde ik natuurlijk ook meer van weten.

Hij legt uit dat bij de meeste therapeuten en bewuste medici bekend is dat ziekten bijna altijd beginnen in het darmkanaal. Een nadenkend iemand hoef je dan niet te vertellen dat wanneer je iets hebt om vervuiling weg te halen uit het darmkanaal en eigenlijk uit het gehele lichaam - wat op zich een natuurlijk proces zou moeten zijn maar helaas tegenwoordig niet meer op kan tegen het overwicht van vervuiling om ons heen van toxische stoffen in atmosfeer, lucht, voeding, dranken etc. etc. - dat je dan uiteindelijk vrij kunt zijn van deze invloeden en het lichaam daardoor in staat is zijn zélfherstelzaamheid weer uit te oefenen om de gezondheid op een hoger niveau te brengen.
De thee is een zeer bijzondere ondersteuner hiervoor met zijn jarenlange geschiedenis van blije gebruikers. De thee is ook geen kuur, je kunt het elke dag drinken en het resultaat is een vitaal leven in alle opzichten. De kunst is om, nadat het je goed op weg heeft geholpen, er gewoon mee door te gaan omdat het steeds dieper in het lichaam werk kan helpen doen.

In Amerika werken ze met 2 zakjes op een gallon water. Daar doen ze alles afgemeten naar 1 gallon (bijna 4 liter). De thee trek je eerst in wat water, laat je gedurende de nacht staan en giet je dan over in de rest van de gallon water met de zakjes. De hele gallon moet koel blijven staan en dat is voor onze Nederlandse en Belgische huishoudens niet zo simpel gezien onze bescheiden koelkasten. Daarvan drink je 2 keer per dag, per keer 8 oz (= circa 220 ml = een middelmatig waterglas). Ik heb daar een oplossing voor bedacht die eigenlijk veel simpeler is. Ik heb een goede mok met deksel met een inhoud van 350 ml. Het theezakje doe ik in de mok met kokend water en laat ik de gehele nacht trekken. Daarvan doe ik 3 eetlepels in een glas water of in een mok met thee. Ik gebruik groene thee, Taiwanese Oolong of Japanse thee. Ik doe dit 2 keer per dag. Het meest effectieve is vóór het ontbijt en vóór het avondeten. Wacht na het drinken een half uur voor je gaat eten. Met 1 theezakje kun je met deze methode ongeveer 4 à 5 dagen vooruit en het zetten is stukken eenvoudiger. Plaats de mok met de reinigingsthee altijd in de koelkast met een deksel of schotel erop. Trouwens, de reinigingsthee smaakt erg goed.

Wel, dit is het meest effectieve dat ik ooit heb gebruikt, het belast niet, werkt soepel op het systeem en het schoont het totale spijsverteringsstelsel (darmen, maag, nieren, lever), urinesysteem en longen van toxische- en afvalstoffen en is zeer effectief voor de verwijdering van slakken en parasieten. Ik had vele jaren last van het darmgebied rond de Zonnevlecht, parasieten die steeds weer terugkwamen omdat ze makkelijk overleven en hergroeperen. Met deze thee is dat eindelijk losgekomen en voor het eerst sedert jaren werkt dit positief door op mijn ademhaling en totale vitaliteit. Ik kan zo nog lang doorgaan, maar wil ook vooral geen claims leggen omdat dit gewoon een gezond bakje thee is dat het lichaam enorm helpt om op natuurlijke wijze weer normaal te kunnen fucntioneren.

Ik ga er verder niet meer over schrijven. Beide producten zijn verkrijgbaar via onze website www.liquidmanna.nl waar je eerst moet registreren en inloggen voordat je kunt bestellen. Door zelf eerst vrijwillig aan te melden ga je akkoord met ons standpunt dat wij géén medicijnen verkopen en dat alle producten die wij aanbieden slechts hulpmiddelen zijn om het lichaam te helpen ondersteunen zichzelf te genezen. Graag jullie begrip voor deze aanmeldingsprocedure. Degenen die zich aanmelden en producten bestellen van de website kunnen verdere relevante informatie van ons ontvangen.

Met een goed functionerend lichaam waarvan de cellen in een goede balans zijn, kunnen wij het proces van Ascension beter ondergaan. Jaren geleden schreef ik hier een aantal artikelen over (die waarschijnlijk op de website heartbridge.eu te vinden zijn) met betrekking tot de werking van de atomen waarbij de draaing van de electronen rond de kernen in relatie staat tot de opname van de binnenkomende kosmische trilling die uiteindelijk het proces in de cellen doet versnellen totdat er een dusdanige frequentieverhoging ontstaat dat er een congruentie optreedt met het omringende kosmische licht en waardoor het geheel van de atomen/cellen en dus van het totale lichaam kan worden opgetrokken in een frequentieaanpassing en realiteitsverandering.

Tijdens experimenten jaren geleden uitgevoerd door een groep van wetenschappers die de overgang van de fysieke staat naar de volgende (onzichtbare) staat wilden onderzoeken en demonstreren onder invloed van verhoging van trilling, werd dit bewezen door goud te gebruiken voor hun experiment gebaseerd op ervaringen met het snelle geleidingspotentieel van mono atomic goud. Zonder hier dieper op in te gaan (het is al weer een tijd geleden dat ik er onderzoek naar deed) kan worden gesteld dat het resultaat van hun experiment verbluffend was, het goud veranderde van staat en er trad een enorme lichtflits op. Wat overbleef was een hoopje witte poeder, hetzelfde wat een aantal keren ontdekt is in de graftombes van sommige Farao’s. Was dit het resultaat van een tijdens die periode uitgevoerde alchemische techniek voor het laten ascenderen van een Farao? Anyhow, waar het hier omgaat is dat de effecten van de voorbereiding voor Ascension alles te maken hebben met het op orde brengen van de staat van je cellen tot in de allerkleinste delen, de atomen. En daar mogen wij het lichaam een handje bij helpen want dat ben je verplicht aan je vermoedelijke ziele-opdracht om tijdens dit leven te ascenderen.

Vervuilde cellen, cellen die boordevol oude informatie zitten en boordevol toxische stoffen kunnen niet eenvoudig door het proces van de kosmische veranderingen, het zogenoemde LBP, het Light Body Process. Daar wordt dan eerst ‘strijd geleverd’ om de originele staat te herstellen voordat verhogingen vat kunnen krijgen. Die ‘strijd’ in de cellen kan zeer belastend zijn voor de persoon die door het proces gaat en soms laat het lichaam het zelfs afweten wanneer het proces te zwaar is en teveel impact heeft op de organen en het algehele gestel van de persoon. Het LBP is voor velen gestart sedert 11 november 2011 en zal nogal wat veranderingen individueel met zich meebrengen. Het LBP is een proces dat de cellen van het huidige lichaam voorbereid op het christallijne lichaam dat we na Ascension zullen hebben. Het LBP is géén gemakkelijk proces en afhankelijk van je bestemming in het goddelijke plan kan het van een milde tot zeer pijnlijk ervaring variëren. Gelukkig is het voor de mensen die er nu aan begonnen zijn minder erg dan de groep waar ik toe behoor en die er de afgelopen 10 tot 12 jaar doorheen zijn gegaan en nu de laatste beetjes afronden.

10 jaar geleden waren de omstandigheden een stuk lastiger en de frequentie op aarde een stuk lager waardoor de druk en de weerstand enorm was.
Nu is de frquentie op aarde veel hoger wat in het voordeel werkt voor allen die nu door het LBP mogen gaan. De mensen die al eerder werden voorbereid zijn meestal onderdeel van het PAT wat staat voor Planetair Ascension Team. Dat zijn de wegvoorbereiders die helpen om negatieve trillingen op aarde te neutraliseren, kosmische poorten helpen openzetten, poorten openhouden, als groep als eerste zullen ascenderen en waarvan sommigen direct terug zullen komen als geascendeerde meesters om de massa te helpen voorbereiden voor het moment van hun Ascension aan het einde van dit jaar, waarschijnlijk op 21 december 2012. In de volgende nieuwsbrief zal ik hiermee verder gaan en de vermoedelijke tijdlijn uitleggen die er verwacht wordt tijdens dit belangrijke jaar waar we nu in zitten. Het is natuurlijk allemaal nog fluïde gezien de ernst van alles dat moet gebeuren in zo'n kort tijdsbestek, waardoor veel nog kan worden aangepast. Maar belangrijk is om op z'n minst te weten wat er vermoedelijk te verwachten is en dat zal ik volgende week verder uit de doeken doen.

De trekkracht van het oude is zwaar en gedurende dit jaar zal het lastig zijn om in balans te blijven en niet toe te geven aan oude gewoonten en oude denkbeelden waarvan je dacht dat je die kwijt was. Deze laatste maanden zijn zeer symbolisch voor de ‘strijd om de zielen’ waarbij de verwachting is dat er een definitieve splitsing zal komen tussen groepen waarvan de ene verder opgetrokken wordt en de ander niet zal weten te ontsnappen aan de afstemming met lagere frequenties en de daarbij horende denkbeelden, normen en waarden. De situatie op aarde is niet rooskleurig. Onze lucht, water en voeding is volgestopt met toxische stoffen, juist vanwege deze eindstrijd om de zielen. Ik hou mijn hart vast voor onze jongeren en jong volwassenen die zich volgooien met alcohol en/of drugs en de sigaret hebben geadopteerd. Toxische vervuiling op toxische vervuiling. We kunnen alleen maar hopen - want deze moderne jeugd weet het altijd beter terwijl ze niet meer helder kunnen ‘zien’– dat ze op tijd tot inzicht komen en nog tijd overhouden om de cellen op orde te brengen voordat onverwachte gebeurtenissen zich voordoen of voordat dit jaar verstrijkt.

Deze laatste maanden zijn een definitieve test voor de meesten van ons en al het voorwerk dat individueel gedaan is zal dankbaar kunnen worden ingezet tijdens deze periode. Nu is het belangrijk om vol te houden en er nog een extra zetje bovenop te doen wanneer het nodig is. Hou in gedachten dat je lichaam onlosmakelijk verbonden is met alles waar je doorheen gaat en wat je ervaart. Zorg voor een goed functionerend fysiologisch systeem en een goede fysieke balans. Laat dat tot uiting komen in de verzorging van je innerlijke afstemming en de fysieke verzorging van je lichaam. Het maakt de grote veranderingen die we ervaren een stuk eenvoudiger te dragen en vooral voor de verankering van het LBP voordat de komende verschuiving naar de volgende bestemming zich aankondigt. Een ieder dient zélf te beslissen welke kant hij/zij op wilt. Besef wel dat er niet veel tijd meer is en dat er van beide zijden van de dualiteit getrokken gaat worden. Hoe het allemaal afloopt weet nog niemand, maar feit is dat wij individueel zelf bepalen waar we mee geconfronteerd wensen te worden, verder wegglijden in het oude wat vrij onopgemerkt gaat, of opgetild worden naar een volledig nieuwe ervaring die helemaal vrij komt te staan van pijn, angst, lijden, enz.

Een advies voor deze laatste maanden is om zo dicht mogelijk te blijven in je verbinding met het Al, de Bron waar je goddelijke vonk van afkomstig is. Het is nu niet langer nodig om door alle soorten moeilijke spirituele oefeningen te blijven gaan die door anderen zijn bedacht of gechanneld, ook niet die van mijn eigen lessen van vroeger. Verbindt je simpelweg en accepteer dat je onderdeel bent van het Al. Visualiseer de Bron zoals jij die ziet, het is altijd goed vanuit jouw innerlijke waarheid. Leg vervolgens een vorm van eed af met de Bron. Praten dus met de Bron en op die manier de verbinding leggen waarbij je de keuze aangeeft die je maakt en de toekomst die je verkiest in te gaan. Beleef het gevoel vanuit je intentie in deze vorm van het afleggen van een waarheidsgetrouwe eed van jou met de Bron. En dan is het enige dat nog rest om de tijd die nog over is in deze oude realiteit zo goed mogelijk uit te zitten en te zorgen voor het in standhouden van je energetische en fysieke balans terwijl je iedere dag je verbinding met de Bron heractiveert door er even bij stil te staan. Meer is er niet nodig.

Het instandhouden van je balans brengt uiteraard wel met zich mee dat je deze laatste maanden weet om te gaan met deze oude realiteit. Je kunt een rijk sociaal leven volgen of alleen het hoogst noodzakelijke doen in combinatie met je op te houden in je eigen omgeving waar de meesten van ons hun eigen ‘heilige plek’ hebben ontwikkeld in de loop der jaren. Dat is de plek waar je weer opgeladen wordt en waar je beschermd bent tegen onverwachte invloeden van buitenaf die vooral veroorzaakt worden door loskomende energetische onvolkomenheden van de massa die sedert 11 november 2011 in verandering is gegaan. De tijd voor jezelf is nu volop gaande omdat er nog slechts enkele maanden resten om te zorgen dat je de boot niet mist en op z’n minst dient te proberen om je eigen frequentie en verbinding met de Bron zo goed mogelijk in stand te houden.
Tijdens het moment van Ascension worden de parameters van je bereikte frequentieniveau op Aarde geplaatst langs de totale ‘Jacobsladder’. Cheaten (bedriegen/foppen) kan niet en een extra gunst verleend krijgen omdat je voorbeeldig bent geweest vanwege een angst om anders Ascension niet te halen, is er ook niet bij. Elke échte frequentieverhoging zal voortkomen uit een eerlijke en op waarheid beruste houding en groei. Dit systeem is gebaseerd op Waarheid vanuit het Al en is in feite een Universele Wet in uitvoering die een strikte naleving hanteert en niet een die berust op emotionele waarden die wij mensen op dit 3D niveau kennen. http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob%27s_Ladder

De nieuw aangekondigde producten zijn op voorbestelling verkrijgbaar via de website www.liquidmanna.nl. We hopen ze volgende week in ons bezit te hebben en te verzenden. Verdere informatie zal zodra de mogelijkheid er is per email aan bestellers worden toegestuurd. Eerst moet er nog vertaald worden. Ik hoop spoedig een volgende nieuwsbrief uit te sturen met verdere informatie m.b.t. 2012.

Vriendelijke groet,
Rob


Verzorgd door True Spirit - 2009 - © www.truespirit.eu