[One Earth • One People • One Time]

Speciale boodschap voor de Galactische Maan van Integriteit
van de financieel adviseur van de Foundation for the Law of Time

Goedendag,

In het licht van de Nieuwe Tijd waarin we zijn beland en die we aan het creëren zijn, zou ik graag een nieuwe transparantie van de Financiële status van de Foundation for the Law of Time aan u over brengen.

In 2007 werd ik uitgenodigd in het Bestuur van de Stichting als Financieel Adviseur uit hoofde van mijn empathie met de visie en doelstellingen van de stichting en mijn commerciële ervaring van 30 jaar. Tot nu toe is mijn vrijwillige rol als Financieel Adviseur intern geweest en uitsluitend om het Bestuur van de Foundation te adviseren over financiële zaken.

Ik voel nu dat het belangrijk is voor mij om dit extern uit te breiden en informatie te verstrekken aan alle Kin en van tijd tot tijd om specifieke hulp te vragen wanneer dat nodig blijkt.

Het kantoor van de Foundation in Ashland, Amerika, haar diensten en onvermoeibare medewerkers en vrijwilligers verdienen erkenning. In zijn korte levensduur van minder dan 14 jaar heeft de Foundation meer dan een dozijn boeken gepubliceerd, 9 jaar van 13-Manenkalenders, 13 jaar lang distributie van (gratis) 13-Manen zakkalenders, zo'n 1000 gratis online artikelen en downloads via 5 verschillende websites, 46 nieuwsbrieven, meer dan 70 blogs, creëerde diverse gratis eBooks (inclusief Synchrogalactic Yoga, Planetaire Geomancy, The Galactic Handbook, The GalacticTimes Illusory eZine from Other Worlds), meer dan 13 gratis Intergalactische Bulletins voor Synchronotron Studies, tientallen gesynchroniseerde meditaties en diverse retraites en cursussen.

Dit alles wordt gedaan door een zeer kleine permanente staf van medewerkers: Stephanie South Elektrische Slang (Vice President & Creative Director) en Jacob Wyatt Ritmische Draak (Operations Manager & Communications Director) en met de royale hulp van talrijke vrijwilligers.

Ik wil graag mijn grote dank uitspreken aan die vrijwilligers die rechtstreeks met de Foundation hebben gewerkt in grote projecten en degenen die dagelijks werken voor de Nieuwe Tijd en de Galactische Cultuur, en de tientallen internationale vrijwilligers die de materialen vertalen naar hun moedertaal en talloze anderen over de hele wereld die informatie en onderwijs delen over de 13-Manenkalender.

Inderdaad gaan we een Nieuwe Tijd in, waarin we onszelf zien werken voorbij het huidige financiële paradigma. Toch is deze vorm van uitwisseling op dit moment nog steeds noodzakelijk voor het functioneren van de Foundations diensten en faciliteiten (een één-kamer Operations kantoor in Oregon, een Research-bureau en een mini-opslagruimte) van de Stichting. De realiteit op dit moment is dat er nog steeds behoefte is om in de komende tijd meer informatie en diensten aan te bieden en op dit moment is er financiering nodig om hiermee door te gaan.

Wij zijn erg enthousiast over de komende initiatieven van de Foundation, zoals de komende 7+ jaar Vision Plan om Galactische Cultuur te verankeren, de oprichting van een Galactic Training Center en nog veel meer! Deze projecten zullen uw steun nodig hebben en wanneer ze worden gelanceerd, zal ik specifieke details geven over hoe je hun richting kan ondersteunen.

We zijn met velen. We bereiken meer dan 9.000 mensen in verschillende landen met onze Manelijkse Noösletters, meer dan 13.000 gratis zakkalenders uitgedeeld, hebben we meer dan 1.900 actieve leden in ons sociaal netwerk, meer dan 5500 volgers op onze Facebook-pagina, talloze gratis downloads van de vele artikelen over Lawoftime.org, enz. Echter, op dit moment, zijn er slechts een paar die blijvende steun geven - ik ben hen zeer dankbaar, hoewel ik hoop dat meer mensen geïnspireerd zullen worden om mee te doen.

In het algemeen worden initiatieven voor fondsenwerving zoals de Foundations "Verlicht de Tzolkin" ondersteund door slechts enkelen. Maar als alle Kin de prijs van een kopje koffie zou schenken of nog beter, dat doen op een wekelijkse, manelijkse of jaarlijkse basis, dan zouden de financiële uitdagingen voor de Foundation onmiddellijk zijn opgelost, zodat eventuele extra financiering rechtstreeks naar nieuwe projecten kan gaan!

Dus beginnend met de Galactische Maan Noösletter zal ik elke Maan een bericht posten met het niveau van de steun die is ontvangen in de vorm van zowel "Eénmalig" als "Manelijks"en die je kunt vinden net boven de "Maan-in één-Oogopslag".

Volg je hart; deze brief is bedoeld om een​proces op te starten van bewustwording en openheid rond de ontvangen en de gewenste steun elke Maan.

Ik zal u regelmatig updaten via de Noösletters en ook rechtstreeks, wanneer onze projecten vorm krijgen en actief te worden en ondersteuning zeer gewenst is.

In love and peace

[Kin 187]Ishram Blauwe Boventoon Hand
Financial Advisor to the Foundation

(Financieel adviseur van de Stichting)

Donations Received Last Moon - Moonly Donations: $144 - One-Time Donations: $144

PayPal - The safer, easier way to pay online! Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page