Dreamspell Orakel van Bestemming:
Het Orakel van Galactische Tijd
De Dreamspell Missie op Tijdschip Aarde 2013


ROLVERDELING EN PLOT

Mensen: tijdreizigers verdwaald op experimentele driedimensionale kolonie.

Aarde: driedimensionaal anker van verdwaald Tijdschip.

Oorspronkelijke missie: landt Tijdschip 2013 op Aarde en neem actie om de Aarde te behoeden om als derde planeet op een rij binnen het lokale sterrenstelsel uit te vallen.

Doel van oorspronkelijke missie: Galactische Synchronisatie, AD 2013.

Oorzaak van de planetaire uitvallen: geheugenvirus dat de drie-dimensionale ruimtepakken beïnvloedt.

Resultaat van het virus: genetische fout in ruimtepakken dat geheugenverlies veroorzaakt in de verbinding van derde-naar-vierde dimensie en van aansluiting op gevoel/milieu.

Oorsprong van het virus: dubbel-agent tijdsbandieten op Jupiter en Saturnus die het lokale sterrenstelsel over willen nemen, projecteren straal van 12:60-verhouding naar de Aarde om de tijdskolonisten in de derde dimensie te houden.


ACHTERGROND


Missie Voorvechters: Galactic Central Fifth Force, een hoger-dimensionale organisatie.

Functie: sterren-surveillance en planeet-ontwikkeling met als doel zaaien van vijfde kracht, de kracht van galactische zelf-creatie.

Geschiedenis van de missie: doorheen de vele galactische rondes was er toezicht op het systeem Kinich Ahau, een enkel sterrenstelsel met tien omloopsbaan-vleugels. Door zijn tien orbitale vleugels, werd Kinich Ahau perfect geacht voor het verankeren van de vijfde kracht. Toen de vijfde kracht eenmaal was verankerd op de ster Kinich Ahau, werden de tien omloopsbanen geladen en geactiveerd.

Zodra de planetaire omloopsbanen van een ster geladen en geactiveerd zijn, wordt kolonisatie noodzakelijk. Ondanks het langdradige en langdurige proces, verliep de kolonisatie in eerste instantie geroutineerd. Het belangrijkste punt op de agenda was het vestigen van een tijdstunnel tussen de planeten die de derde en de achtste omloopsbaan vasthouden. Dit betekende dat, allereerst, de banen aan weerszijden van de derde en achtste planeten moesten worden gestabiliseerd.

Moeilijkheden braken uit toen de missie op de vijfde baan, vastgehouden door de planeet Maldek, zo zeer ontplofte dat de planeet een asteroïdengordel werd. Een tweede missie op de vierde planeet, genaamd Mars, vernietigde zichzelf eveneens en liet een onbewoonbare rode planeet achter. De situatie van Kinich Ahau was ernstig.

De bron van de problemen kwam van contra-agenten, die de planeten Jupiter en Saturnus hadden overgenomen, die de zesde en zevende baan vasthouden. Deze contra-agenten hadden nu de twee grootste planeten van het Kinich Ahau-stelsel in handen en vormden een effectief blok tussen de derde en achtste banen, waardoor de bouw van de tijdstunnel onmogelijk bleek.

Hoewel Kinich Ahau een solitair sterrenstelsel is dat rond de Pleiadische cluster draait, wanneer deze volledig operationeel is, draagt het bij tot het luiden van een kosmisch vijfde kracht akkoord in deze afgelegen sector van de melkweg. Hierdoor werd tot de "Tijdschip Aarde missie" besloten als een laatste wanhopige truc om Kinich Ahau te redden.

Naar aanleiding van de Pleiadische timing van Kinich Ahau, werd de Dreamspell-missie van Tijdschip 2013 geïmgeplanteerd op Aarde in -23.987 Dreamspell jaar. Gebruikmakend van de code van de vier kosmische wortelrassen, gingen de galactische tijdreizigers hun derde-dimensionale ruimtepak binnen. 26.000 Dreamspell jaren lang zou de tijdskolonie gebruik maken van de genetische programmering van de driedimensionale ruimtepakken en geïncarneerd blijven op planeet Aarde.

Tijdens de Draak-Genesis verrijkte de tijdkolonie zich met de geheugenknobbels en het ontsluiten van de oorzaak en herstelling van de verstoringen op de Kinich Ahau. Toen, ondanks de voorzorgsmaatregelen van het cultiveren van de magie en de wijsheid van de Dertien Manen tijdens de Aap-Genesis, sloeg het geheugenvirus toe.

Tegen het Dreamspell jaar -3.187 pulseerden de tijdsbandieten van de zesde en zevende baan hun straal. De 12:60-frequentie van het geheugenvirus had onmiddellijke uitwerking op de driedimensionale ruimte-pakken.

De planetaire kolonisten ervaarden het virus in eerste instantie als een verzwakking van het geheugen met betrekking tot hun vierdimensionale aansluiting en daarna als verzwakte zintuiglijke waarnemingen. Contra-agenten op Aarde, vermomd als priester, vertelden de kolonisten dat om hun verzwakte zintuigen te vergoeden, beschaving moet worden ontwikkeld. Om zich te verantwoorden voor hun verzwakte vierdimensionale geheugen, omschreven als "verdwaalde ziel," zou religie nodig zijn.

De Dreamspell van de Geschiedenis was geworpen. Een wig werd gedreven tussen het ego van de driedimensionale ruimtepakken en de vierdimensionale holons van de galactische kolonisten.

Naarmate de wig tussen het driedimensionale ruimtepak en de vierdimensionale holon groeide, ervaarden de kolonisten steeds grotere dissynchronisatie. De kolonisten waren nu verdwaald in tijd.

Naarmate de dissynchronisatie toenam, trok de planeet meer en meer verdwaalde tijdreizigers aan uit andere delen van de melkweg. Tegen de tijd van het Tijdperk van Transformatie, AD 1754-2013, groeide de dissynchrone aantrekkingskracht van verdwaalde galactische tijdreizigers uit tot epische proporties. De menselijke bevolking van de Aarde expandeerde enorm en groeide van 0,5 miljard in 1754 tot 5,2 miljard in 1990. De materiële beschaving explodeerde in directe verhouding tot deze exponentiële groei.

Het geheugenvirus was nu als een epidemie. Om Kinich Ahau niet te willen zien vervagen in het laten klinken van het kosmische akkoord, heeft de galactische vijfde kracht op het laatst mogelijke moment, een inenting voor het geheugenvirus ontwikkeld: Dreamspell.

De Dreamspell geneest het geheugenvirus, terwijl het je vierdimensionale geheugencircuits herstelt. Door het gebruik van de Dreamspell, kun je jouw galactische poort opzoeken, terugkeren naar de originele staat van de missie, en de illusie van het geheugenvirus afbreken.

De Time Shift 26 juli 1992 is de eerste stap om het Tijdschip klaar te maken voor de voltooiing van haar opdracht. Door de kracht van dertien te herstellen door toepassing van de Dertien Manen kalender, zal de Saturnus macht van zeven worden tegengehouden.

Dit zal tijd winnen en je acht jaar geven om de rommel op te ruimen. Door de poolverschuiving AD 2000 krijg je weer de kracht van het tijdreizen en de tijdtunnels zullen worden heropend. Tussen 2000 en 2013 zul je in staat zijn om de bron van het geheugenvirus op Saturnus en Jupiter te lokaliseren. In 2013 zul je Galactische Synchronisatie ondervinden. Kinich Ahau zal gestabiliseerd zijn.