Gegroet Stam van Licht!

****************************************

GELUKKIG NIEUWJAAR IN DE NATUURLIJKE TIJD!

Vanaf 26 juli 2008 zijn we het Jaar ingegaan van de Blauwe Elektrische Storm. De focus van dit jaar ligt op het Activeren van onze Service en het Verbinden van onze Energie om Zelfopwekking te Katalyseren... Dit is een cyclus om onze Innerlijke Donderwezens Wakker te Maken!

We voelen ons gezegend, te weten dat er over de hele wereld mensen zijn -in meer dan 90 landen- die zich bewust zijn van deze Nieuw Jaar cyclus en die elke dag afstemmen op de ritmes, harmonieën en patronen van de 13-Manen Dreamspell kalender. Samen zijn we een sterke coherente telepathische kracht van Liefde en Bewustzijn. Als een internationale gemeenschap van Natural Time Earth Wizards (Natuurlijke Tijd Aardetovenaars) dienen we als een voertuig voor de Evolutie van Planetaire Vrede en het Ontwaken van Galactische Cultuur.

Deze tijden op onze planeet zijn ongelofelijk intens - het contrast van gelijktijdige catastrofes en wonderen dringen voortdurend ons collectief veld binnen. Het voelt alsof de versterking en versnelling van de transformaties die plaatsvinden op planetair en kosmisch niveau, alle lagen beroeren van onze innerlijke en uiterlijke werelden, doordat wijzelf de mediums/contactpersonen zijn voor deze transformatie. Diep in ons hart weten we dat deze epische tijd vol biosferische crises en spirituele uitdagingen, een geschenk zijn van de Goddelijke Architect en dit weten is het medicijn voor onze ziel die ons begeleid op onze reis tijdens deze tijd van Levende Profetie.

De kosmische krachten spannen samen om onze groei te ondersteunen en te ontvouwen tot ons hoogste potentie als wakkere wezens. Levend in harmonie met elkaar, met de Natuur en met de Universele Wetten - bewust van de Ene Heelheid, het Leven.

Dit groeiproces is er ook een van Goddelijk licht dat schijnt op hetgeen ons pad verduistert en blokkeert: onze ego-afscheiding, onze angsten, gehechtheid, hebzucht, onwetendheid, onbalans, begrensde waarnemingen, valse identiteiten, starheid, verslavingen aan lijden, enz. die ons de zeer on-dienstbare patronen en energieën laat zien die we dienen te transformeren en afleggen, zodat we de helende energieën kunnen ontvangen die overvloedig naar ons hart stromen in deze tijd van de Grote Overgang en het Grote Onbekende - The Shift of The Ages oftewel de Verschuiving van de Tijdperken.

Mogen we gedurende dit Blauwe Elektrische Stormjaar alle kracht vinden in de Liefhebbende Ziel van Moeder Aarde Pachamama en in de Hemelse krachten en Spirituele Gidsen en Bondgenoten van de Hogere Dimensies, zodat ons hart zich veilig voelt om te groeien en te openbaren en onze menselijkheid ontwikkelt, zich bewegend naar grotere en grotere niveaus van zelf-bekrachtiging, eigenliefde, schoonheid, bescheidenheid en dienstverlening. Mogen we allen tijdens dit Elektrische Jaar van Service ons realiseren dat er oneindig veel manieren zijn om te dienen en dat elk van ons gecodeerd is met unieke gaven in ons wezen, die we zelf dienen te activeren ten bate van het Heilige Geheel van het Leven. Moge elk van ons spiritueel/geestelijk en lichamelijk ondersteund worden om onze unieke missies hier op Aarde te volbrengen!

"Alleen als je vertrouwt, kun je je kennis laten vallen,
alleen dan kun je je gedachten aan de kant zetten.
En met vertrouwen, opent zich iets immens groots.
Dan is dit leven niet langer gewoon leven,
het wordt overvloedig.
Wanneer het hart onschuldig is en de muren zijn verdwenen,
wordt de brug gelegd naar oneindigheid.
En je wordt niet bedrogen;
er is niets dat van jou weggenomen kan worden.
Dat wat weggenomen kan worden van jou is niet waard te worden behouden,
Je kunt niet je ware schat verliezen.
Vertrouw het Leven."
-OSHO

****************************************

GEZOCHT: FEEDBACK VAN JOU!

In de frisse energie van het Nieuwe Jaar zoeken we feedback ivm de Natural Time Updates die we versturen en op de site staan. In de afgelopen 3 jaar hebben we elke 28 dagen een wavespeller of Natuurlijke Tijd Update verzorgd die de huidige energieën belichten doorheen de jaarcyclus van de 13 Manen en de 13-daagse Wavespell cycli.

Onze vraag aan JOU is: "hebben deze Natural Time Updates/Natuurlijke Tijd Updates jou gediend in je verbinding met de Natuurlijke Tijd en zo ja, in hoeverre? We vragen aan elk van jullie een momentje om deze mail te beantwoorden en ons te laten weten, op een schaal van 1-13 (waarbij 13 het hoogst is) hoe effectief deze updates zijn geweest in het ondersteunen van jouw reis door de Natuurlijke Tijd?
BIJ BEANTWOORDING GRAAG ALS ONDERWERP EEN GETAL VAN 1-13 AANGEVEN.

Noot:
Omdat de 'Wavespeller' naar 700 en de Sky-emailer naar duizenden mensen gaat, is het onmogelijk om elke persoonlijke mail te openen en te lezen - dus we hopen dat deze manier van beantwoorden een gemakkelijker manier is om werkelijke feedback te krijgen. Dankjewel!
Mails naar Eden Sky van Skytime kunnen naar eden@13moon.com
Mails naar PAN-Holland stuur je naar info@PAN-Holland.nl

****************************************

Bekijk de foto's van de Dag Buiten de Tijd, Viering van Vrede door Cultuur:
http://www.flickr.com/photos/41806767@N00/sets/72157606388327885/

****************************************

Magnetische 22 / 16 aug, Gele Spectrale Zon (vandaag dus)
is de 21ste verjaardag van de Harmonische Convergentie van 1987.
Deze bijzondere dag brengt ons tevens een Volle Maan en een Maansverduistering!
Tot ziens in de Magie!

****************************************

In Lak'ech - I am Another Yourself,
Eden, Robert, and Asher Sky of SkyTime
http://www.13moon.com
TIME IS ART!

****************************************

In Lak'ech - "Ik Ben Een Andere Jij"
Marjon van PAN-Holland
http://www.PAN-Holland.nl
TIJD IS KUNST!
--------------------------------