Zevendaags Synchronotron Seminar in Milaan, Italië
(dali 15 - silio 21 van de ritmische maan / 27 december - 2 januari)
Wit Ritmisch Tovenaarjaar

We zijn erg verheugd een zevendaags seminar aan te kondigen over het Synchronotron systeem, open voor iedereen die de oproep hoort. Het Synchronotron systeem is de laatste lering die werd gegeven door Valum Votan - José Argüelles. Als zodanig integreert het alle vorige tools in een elegante en eenvoudige, maar zeer diepgaande oefening. Omdat het voor ons allemaal vrij nieuw is, maakt het niet zoveel uit of je veel of weinig weet over de 13-Manenkalender, zolang je een open geest hebt en bereid bent om te leren.

Het seminar zal worden gegeven door Kin uit Nederland, Mexico en de Verenigde Staten. Denise Galactische Slang geeft al vele jaren cursussen over de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender en heeft ook een tijd doogebracht in Cisternino, om de nieuwe kennis te helpen integreren na het seminar met Valum Votan. Cecilia Zelfbestaand Zaad en Mike Magnetische Draak hebben veel zevendaagse seminars geleid over de Wet van Tijd en Synchronotron, en hebben dit samen vele jaren beoefend en bestudeerd. Als zodanig heb je een team van begeleiders met ervaring, die deze leringen dagelijks beoefenen.
Met de hulp van de Kin van Milaan zullen wij ons uiterste best doen om de oefening zo eenvoudig en zo volledig mogelijk over te brengen.

Daar het is niet altijd even gemakkelijk is in deze tijd om samen te komen, als gevolg van de turbulente tijden waarin we leven, kan het een lange tijd duren eer een gelijksoortig evenement zal plaatsvinden... houd daar rekening mee.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

- De 441 matrices

Waar komt het vandaan, hoe werkt het, hoe gebruik je ze dagelijks, hoe jezelf in zelfstudie te bekrachtigen.

- Kosmische Geschiedenis Kronieken (Cosmic History Chronicles)

Vooral volume 5, 6 en 7 zijn volledig gebaseerd op de Synchronotron 441 codes. Wat vertegenwoordigen de boeken. Hoe een zinvolle studie te maken van de boeken (zelfs als je niet over deze boeken beschikt, zorgen we voor een aantal belangrijke grafieken en kaarten om mee te werken, dat je een beter begrip geeft als je ze later leest).

- De maat (441) en beweging (13:20) van Hunab K'u

De komst van de Ene ware Religie van Hunab K'u die genoemd wordt in de profetieën van de Chilam Balam. Hunab K'u wordt gedefinieerd als de Ene Schenker van Maat en Beweging. We zijn vertrouwd met de beweging van de 13:20 wielen van tijd, maar de maat - de 441 matrix - is pas onlangs bewust gemaakt.

- Synchrogalactische Yoga

Een eenvoudige dagelijkse yoga-oefening die de basis-codes van de Earth-Wizard-oefening combineert met de Synchronotron-oefening.

- De Zeven postulaten van het Galactische Besturingssysteem

Een reeks denk-regelaars die je geest richten op de galactische percepties en een gewaarzijn van je galactische natuur.

Dit en meer zal worden gecondenseerd in dit zevendaags seminar. Nogmaals, hoewel zal blijken dat het nuttig is om enige achtergrondkennis te hebben van de Wet van Tijd, is het Synchronotron-systeem in zekere zin een compleet systeem op zichzelf... dus als je bereid bent van voren af aan te leren, kan iedereen dit leren. Voel je vrij om vragen te stellen als je twijfelt over wat dan ook. Stuur je vraag naar: velatropa2013@gmail.com (Mike)

De dagen gaan snel. Dit is de laatste lering gegeven door Valum Votan om voor te bereiden op 2012 en verder. Het is waarlijk een grootse synthese van zijn werk.

Voor meer informatie over accommodatie, locatie, kosten, enz. stuur een e-mail naar: daniele.epifani@hotmail.it (Daniele, in het Engels of Italiaans)

Go Galactic!

Rode Magnetische Draak.


Link to Foundation page Synchronotron