Lieve lichtwerkers!

Helende Liefde!


"Rode Klaver" foto Jan van Mourik

Alles wat niet meer resoneert met de liefde, houdt op te bestaan, valt uiteen. De kosmische Wet van Resonantie wordt steeds zichtbaarder op het wereldtoneel. Resoneren wil zeggen in harmonie trillen. Alleen resonerende elementen kunnen als krachten worden samengebundeld om een hogere vibratie of frequentie te bereiken. Deze hogere frequenties blijven toenemen, waardoor de lagere frequenties die resoneren, mee gaan trillen met de hogere frequenties, maar de lagere frequenties die niet resoneren in harmonie, deze elementen vallen uiteen.
Deze kosmische natuurwet wordt steeds zichtbaarder in onze wereld, veel oude onharmonieuze energieën worden zichtbaar om uiteen te vallen, gewoonweg te verdwijnen.
Dit biedt een opening voor het Nieuwe Leven in harmonie wat zich meer en meer aandient.

De Schepper heeft het in zijn hand, iedere speler op het levensspel wordt gestuurd en ingezet; de hemelse druk wordt meer en meer opgevoerd. Voor ons lichtwerkers is het essentieel om in verbinding te zijn met onze Bron, ons innerlijk weten vanuit ons hart.
Het lijkt een orkaan waarin we ons bevinden, de druk wordt groter en groter. Velen om ons heen raken in paniek en vliegen in hun angsten. Vooral de mensen die niet in verbinding staan met hun hart en niet willen en durven te voelen. Vooral de mensen die niet durven te werken aan hun innerlijke weg en de vele aanwijzingen negeren.
Lichtwerkers blijf in het vertrouwen, in de liefde, en laat je oude pijnen en angsten los. Ze kunnen nu heel makkelijk worden ‘opgeruimd’. Wees rustig en vind je innerlijke stilte punt in deze orkaan. Vanuit hier kun je zoveel meer ‘de hemel op aarde ervaren’. Vanuit hier ontvang je Helende Liefde. Vanuit hier ben je sterk en krachtig. Wees zo tot steun van de minder bewuste mens. Resoneer met de liefde.

De Bron creëert en jij wordt door de Bron ingezet om in harmonie te functioneren; deel te nemen aan het levensspel hier op aarde. De Bron creëert en versterkt vanuit harmonie je verbinding met je Hoger Zelf. Activeert zo jouw talenten van Helder Horen, Helder Voelen, Helder Weten en mogelijk ook van Helder Zien. Je kunt veranderingen ervaren in je gevoel van tijd en in je gevoel over ruimte. Dingen makkelijker ‘voorvoelen’.
Geef jouw innerlijke zintuigen de ruimte en vrijheid. Sta jezelf toe om niet te weten, alleen maar te voelen, te ervaren wat er is.
Geef jezelf de ruimte en de tijd om niet te doen, maar te zijn. Geef jezelf de ruimte om open te zijn en te ontvangen.
Er is momenteel zoveel Helende Liefde om ons heen, in ons. De hemel is zo versterkt op de aarde, in de materie; wil in jou(w) wezen. Wees open en ontvang….

De Bron Creëert en de Schepper vernieuwt de materie zodat alle elementen in harmonie met elkaar kunnen resoneren. De Bron creëert Helende Liefde, krachtige verzachting voor de mens. Durf deze te ontvangen. Durf te zijn in de stilte en ontvang….
Deze Helende Liefde is zo’n nieuwe energie hier op aarde. Deze helpt je om al je oude pijnen en verdriet los te kunnen laten, zodat je verder vrij en open raakt om de hogere harmonieuze frequenties te kunnen ontvangen.
Helende Liefde ontvangen we in onze stilte. Het brengt ons zo veel.

We kunnen vernieuwd in de materie functioneren vanuit de Helende Liefde. Deze vrouwelijke zachte en stevige kant brengt balans in onze (energie-)lichamen.

Blijf in contact met je innerlijke leiding. Neem de tijd en ruimte voor jezelf hierin.
We hoeven echt geen dure workshops en opleidingen meer te volgen. Gewoon elke dag een heerlijke wandeling buiten, het liefst in de natuur. Verbinding met de natuur, verbind je met jouw eigen natuur. In verbinding met je (Hoger) Zelf.
Geniet van de kleine dingen in en om je heen en wees elke dag even dankbaar voor iets in je leven.
Zorg daarnaast goed en liefdevol voor je eigen lichaam, de tempel van je ziel. Dit blijft een belangrijk item in deze huidige frequentietoename. Voldoende water drinken, voldoende beweging nemen en kwalitatief ***gezonde voeding eten met voldoende vitaminen en mineralen. Zorg goed voor de ‘tempel van je ziel’.

De volle maan meditatie van maandag 29 oktober 2012 staat in het teken van de Helende Liefde. De volle maan bereikt die dag haar hoogtepunt om 20.49 uur. (in de 13-Manenkalender is de datum Zelfbestaande Uilmaan, Alpha 12, Kin 154: Witte Spectrale Tovenaar)
De meditatie is gericht op het verder openen van ons wezen en de helende liefde te ontvangen.
Als je kiest om mee te doen met deze meditatie, kun je onderstaande tekst als leidraad gebruiken. Je kunt je ook overgeven aan de leiding van je Hoger Zelf.
De lichtcirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je altijd een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Het collectief werkt!

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Adem een paar maal diep in en uit. Voel je lichaam. Maak contact met de aarde.
Breng je geest tot rust. Relax. Het is allemaal goed zo. Je bent als een glad meer, spiegelglad.

Neem eventueel een *Aquariuswerkkaartje, of het Platinawerkkaartje, tussen beide handen. Dit verbind je direct met energie van de Bron.

Versterk je aardeverbinding. Visualiseer een heldere kristallen buis vanuit je stuitchakra diep de aarde in. Tot in het kristallen hart van Moeder Aarde.
Neem de warme aarde energie volledig op en laat deze via je wortels en buis in je bekken stromen en vervolgens naar je hart.
Versterk je verbinding met het Licht van de Centrale Zon.
Visualiseer nu een witgouden zonlicht dat binnenstroomt via je kruinchakra en via je derde oog. Het gaat via je energiebuis tot in de kom van je bekken. Daar laat je het circuleren en vervolgens weer naar boven stromen naar je hartchakra.

Ontspan en ga met je aandacht naar je hartchakra. Voel daar de energie stromen. Hier zetelt je Innerlijke wijsheid. Zie je hart als een witgouden roos die zich blaadje voor blaadje open vouwt. Voel je eigen diepte, je eigen grootsheid. Neem hiervoor de tijd.

Voel vanuit je hart de helende energie door je heen stromen. Je neemt het op als een spons. Je bent open en onbevangen je bent puur. Je zuigt al die helende liefde in je op. Voel de kracht, de strelende zachtheid. Het is zo diep, zo voedend, zo standvastig, zo bewust.
De energie komt vanuit de goddelijke Bron, komt voort uit de diepste diepten. Elke cel in jouw lichaam wordt aangeraakt en gevuld met deze krachtige, zachte Helende Liefde.
Je geeft jezelf helemaal aan deze diepe liefde.

Spreek nu de woorden: "Ik ben Helende Liefde, Ik Ben.”
Je hoeft alleen nog maar te Zijn.......

Voel je centrum je hart, voel daar de Helende Liefde stromen. Geef je hier volledig aan over. Dit Is Het.
Laat alle controle los en blijf in deze energie zolang als dit goed voelt.
Sluit eventueel na afloop weer een klein beetje de open roos in je hart.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een diepe Helende Liefde toe!


In liefde, licht en dankbaarheid voor NU!
Martha van Mourik
Witte Resonante Wereldoverbrugger

* Aquariuswerkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen via deze prachtige website: www.ellyvanmaaren.nl
** Voorgaande meditaties zijn te vinden op de website: www.marthavanmourik.com/meditatie
*** Voor uitgebalanceerde celvoeding zie mijn (Martha's) website: www.heelvoedendvoornu.nl

NB - Martha heeft ervoor gekozen om met de Romeins-Katholieke kalender te werken, dus vandaar de 13-manenkalenderdatum tussen haakjes erbij...