:: Dit boek is volledig uitverkocht en wordt helaas niet meer herdrukt! ::

Onlangs is verschenen het prachtig nieuwe boek:

‘Metatron Spreekt’ van auteur James Tyberonn

Een indrukwekkend nieuw boek van de Amerikaanse geoloog James Tyberonn, die zo'n 4 jaar channel van aartsengel Metatron is. De informatie van Metatron bevat 'doorkijkjes' vanuit de verbinding van onze Aarde met haar 'verborgen' energetische Universele realiteit...!

Juist door de geologische kennis die James Tyberonn heeft van onze planeet is hij meer dan wie ook in staat de boodschappen van Metatron te duiden. En mede hierdoor een waardevolle brug te slaan tussen kosmisch energetische realiteit en onze Aardse dichtheid. Hun bericht is duidelijk en onmiskenbaar: Er is GEEN grens tussen Hemel en Aarde...! De mensheid wordt uitgedaagd de Nieuwe Aarde te proeven. Op de achtergrond van deze pagina zie je een klein overzicht van de onderwerpen die in het boek ter sprake komen.
Een mijlpaal van een boek!

Hoe te bestellen?
Je bestelt het boek door € 22,- + € 3,- (voor handling- en verzendkosten) = € 25,- over te maken op rekening nummer 4859893, t.n.v. Stichting PAN-Holland, Eindhoven.
Vermeld bij de overboeking svp duidelijk de naam van het boek en je ADRES! Je hebt het boek dan binnen een paar dagen in huis. Stuur na je overboeking ook een mailtje aan info@PAN-Holland.nl met je adresgegevens. Als het goed is, verschijnt de naam van het boek automatisch in het onderwerp.

Voor België: Maak € 29,- over (€ 22,- + verzendbijdrage € 7,-)
De codes voor internationale betaling: IBANcode: NL82INGB0004859893 en de Bic code is: INGBNL2A