Over Joan: Dat ik samen met mijn zoon op de foto sta, is een heel bewuste keuze. We zijn al 12 jaar samen en hebben een heel bijzondere ontwikkeling meegemaakt. Of laat ik het beter zeggen: Mijn zoon heeft mij geleerd het leven lief te hebben.
http://www.spireality.nl

Op 7 mei - Spectrale maan dag 6, Boventoon Maan (bekrachtiging van gevoel en bewustzijn), kreeg ik (Marjon) bezoek van Michael en zijn moeder, die helemaal uit het westen van Nederland kwamen gereden. Michael is een 12-jarige jongen met Down-syndroom en autisme, enz. Een van zijn taken heeft te maken met het verenigen van mensen door middel van licht en hart, en zij organiseren bijeenkomsten (creatie-cirkels) door heel Nederland. Op lichamelijk niveau wordt Michael gezien als 'gehandicapt', maar op zielsniveau geeft hij heldere boodschappen of antwoorden op (echte) vragen - met een letterboard. Zijn moeder ondersteunt zijn hand en telepathisch begrijpt (en ziet beelden van) zij de woorden die hij bedoelt te zeggen.

Moeder Joan belde mij omdat hij met mij wilde praten over iets dat gedaan moet worden op 25 juli. Ik vertelde haar dat 25 juli de Dag Buiten de Tijd was en deze keer een extra bijzondere. Ze kende mij niet, noch PAN-Holland of had weet van een 13-manenkalender die te maken had met wereldvrede. Ook wist ze niet dat we op die dag altijd een festival organiseren. Ook geen verrassing voor hen, want in de afgelopen jaren hebben ze (vooral de moeder) geleerd om vertrouwen te hebben in het verloop van de dingen en de synchroniciteit van dit alles.

De actie op de Dag Buiten de Tijd (vroeg in de ochtend) zou zijn om het licht van de eerste ochtendzon uit het Oosten te vangen en door te geven aan het Westen. Niet in een visualisatie, maar met (groepen) echte mensen.

Toen we gingen zitten, was dit de boodschap:
"Het gaat vandaag over creatie van nieuwe gedachten. 25 juli is de dag waarin dat vorm gaat krijgen. Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Tot nu werden creaties opgebouwd op vorige overtuigingen. De bedoeling is om dit te doorbreken. Niet meer vanuit traditie, maar door leiding van de eigen emotie. Dit kan bereikt worden door het hart."

We hadden het even over de traditie en dat de tijdrekening in de Maya-kalender op 21 december ophoudt.
Toen dachten we: Dan is er geen geschiedenis, geen traditie meer. Is het daarom dat die kalender ophoudt?

"Ja. Emoties zijn klanken, die de creatie maken. Wanneer wij ons niet meer laten leiden door regels gemaakt door onze voorouders, dan zullen deze klanken en kleuren nieuwe vormen creƫren.
Het is de bedoeling, dat door de energie de aarde rond te sturen er veel duisternis wordt weggespoeld. Het gaat ook om het gevoel van verbinding met elkaar. Want alle geloven en naties worden uitgenodigd om mee te doen. Deze gebeurtenis geeft mensen inzicht in het gegeven dat wij vele decennia verdeeld zijn gehouden."

"Kom je ook? Het maakt niet uit waar je het doet."

Wij vieren de Dag Buiten de Tijd in Kilder, op een bijzondere plek. De komende dagen volgt er nog meer informatie, maar er is al iets over te lezen op http://www.pan-holland.nl/agenda.html.

In Zeeland vindt dit plaats onder de naam "Summer Of Love 2012 Festival". Gedurende de nacht voorafgaande aan de 25ste zal een groep artiesten d.m.v. van hun muziek de aanwezigen laten ONT-WAKEN om samen in het licht te stappen van de opkomende Zon. De gezamenlijke energie van LIEFDE zal gedurende de dag groeien en er volgen optredens van verschillende artiesten. Met zijn ALLEN zorgen we er ieder op onze eigen manier voor dat deze golf van LIEFDE zich verspreid over de gehele Wereld. Meer info op hun Facebook-pagina http://www.facebook.com/pages/Summer-Of-Love-2012/356964237710111