Andere Dag Buiten de Tijd Vieringen in Nederland

Limburg - Meers Grootse viering (bij Geleen) aan de Maas bij het Boommonument in Meers en het weiland ernaast. 3de jaar op deze plek: http://www.jaarringfestival.nl/

Zeeland - Wolphaartsdijk
Zie www.dekunstwei.nl . Met mogelijkheid om te overnachten in tent, tipi of op de slaapzolder. Download

Utrecht - Doornse Gat bij Doorn/Leersum
In de buurt van Doorn in het bos willen wij op kleine schaal een mooie en leuke dag organiseren. Robert en Donna zijn elk jaar actief met o.a. klankhealingen. Dit jaar organiseren ze zelf deze dag bij het Doornse Gat. Vanaf 10.30 is iedereen welkom. Mail Robert voor meer informatie en dagprogramma. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel staat er een donatiepot.

Nijmegen/Duitsland - 2de jaar op deze plek door Aardenwerkvakantie.nl bij Kleve op de Vlierhof: http://www.vlierhof.nl/. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel staat er een donatiepot.

Amsterdam Buitenveldert - onder begeleiding van Johan van der Beek. Klik hier voor meer informatie.

Drenthe - Ekehaar nabij Assen
Op Zondag 25 juli organiseert Indra Verheijen samen met vrienden 'de Dag van Delen' in de IJsbaan aan de Oal Diek in Ekehaaren. De Dag van Delen is “de dag buiten de tijd”! Deze dag wordt door de Maya’s via hun kalender gehandhaafd en is niet alleen spiritueel en magisch, maar staat ook in het teken van liefde, kunst en delen.
Deze dag wordt gevierd zoals deze wereldwijd wordt gevierd. Op deze bijzondere dag zul je onder andere kennis maken met het leven van de Maya’s. Lees verder op www.dedagvandelen.nl

En natuurlijk meer op http://www.planetartnetwork.info/doot-4star.html