RegenBoogBrug


Regenboogbrug-meditatie

[Earth encircled by the Rainbow Bridge]Voordat je de meditatie doet is het goed om even de tijd nemen om je geest leeg te maken en alle gedachten die opkomen, laat je 'pff' oplossen. Voel een gevoel van liefde ontstaan ​​in je hart. Als je geest helder voelt, begin je met de visualisatie.

Zie jezelf binnenin de achtzijdige kristallen kern van de aarde. Voel je hart in het centrum van deze kristallen kern een intens brandend punt van wit licht opwekken.

Dit licht uit je hart creërt een etherische kolom die zich naar de noord- en zuidpool uitstrekt; van het vlammende centrum naar de uiteinden van de octaëder.

Visualiseer dan een grote stroom van veelkleurig met plasma gevuld licht dat uit het centrum van je hart naar buiten stroomt, langs de centrale as naar de beide polen van de Aarde en daar
naar buiten spuit, om twee regenboogbanden te vormen, 180 graden van elkaar verwijderd.

Terwijl de Aarde langzaam om haar as draait, blijft deze regenboogbrug stabiel, constant en onbeweeglijk. Voel de twee banen van regenbooglicht door je centrale kolom heen stromen, boven uit je hoofd en onder uit je voeten naar buiten schietend om een regenboogbrug rond je eigen lichaam te creëren.

Nu zijn jij en de regenboogbrug één. De Regenboogbrug van wereldvrede is echt. Door genoeg mensen gevisualiseerd in een telepathische golf van liefde zal de regenboogbrug werkelijkheid worden.

 

©8 Seed Year (2014)
Foundation for the Law of Time