BELEEF DE MAGIE VAN ELKE DAG
DOOR JE TE SYNCHRONISEREN MET DE GALACTISCHE TIJD!

Dit is geen gewone kalender. Het is een portaal naar een andere dimensie...

Breid je realiteit uit door in een nieuwe dimensie van tijd te stappen. Dit kosmische systeem is eenvoudig in het gebruik en zal je leven veranderen door het transformeren van je relatie met TIJD. Onze tijd op Aarde is kostbaar. Onze tijd is onze creatieve levenskracht. De aard van tijd is niet lineair en kan niet volledig worden gerealiseerd met de lege vakjes van de 12-maanden kalender.

De ware aard van de tijd is een magische, vloeiende ordening die alle momenten, gebeurtenissen en relaties als een groots web van betekenis synchroniseert. Deze Galactische Kalender brengt ons in bewust contact met dit web van betekenis en verbreedt de hele context van de werkelijkheid.

Volg de dagelijkse stroom van galactische energieën door af te stemmen op het creatieve potentieel van elke nieuwe dag. Laat de harmonieën van kleur, getal en symbool jouw kosmische zelf activeren en bezielen de magie in de reis van je leven!

"De klanten houden van het handige formaat,
Het is als een cursus en kalender in één!"


Een FULL COLOR MUURKALENDER

* Voorzien van 13 Visionaire Kunstwerken

* Diepte-Gids voor Galactische Tijdcycli

* Kaarten voor Dagelijkse Affirmatie

* Inclusief Geboortedatum-decoder om je Persoonlijke Galactische Signatuur te vinden

* 44 pagina's * 27,8 x 42,8 cm

* Gedrukt op 100% gerecycled papier!

FEATURING ART BY:

* ANDROID JONES * AUTUMN SKYE MORRISON * PUMAYANA* GEO GLYPHICS * PAUL HEUSSENSTAMM * ALYSHA GRAHAM PICARD * AARON PYNE * ERIAL ALI * HEATHER TAYLOR * KRYSTLEYEZ * MARA BERENDT FRIEDMAN * BERNART AMYGDALAH * RASSOULI

"Meer dan een kalender,
Is dit echt een planetair educatief instrument!"

(Voorheen genoemd: "13-Moon Galactic Calendar")

 

 

>> terug naar de 13:20 winkel