De Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity is een geschenk van de sterren; een geschenk van galactische cultuur; een geschenk van de supramentale kosmische beschavingen van de toekomst. Het is niet wat het lijkt, maar is de sleutel naar het portaal dat leidt naar een weidse nieuwe wereld van multi-dimensionale ervaring...
13 Manen van 28 Dagen: galactische standaard (T)ime = ART.

BLAUWE SPECTRALE STORM
Ik los op om te katalyseren
Energie naar buiten brengend
Ik bezegel de matrix van zelfopwekking
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld
Laat Los! Laat gaan! Transformeer!

De Blauwe Spectrale Storm opent de Vierde Lichtpoort die de interdimensionale brug van Tijdschip Aarde opent en ons binnenlaat in de Nieuwe Sirius Cyclus 29 (1.29). Dit jaar completeert tevens het 4-jarige proces van holografische uitlijning die begon op 26 juli 2013, het eerste Zaad-Storm jaarbundel van de Nieuwe Cyclus (2013-2017)

De energie van de Storm correspondeert met solair/profetisch Pluto met de kwaliteiten van zelf-voortbrenging en verlichting. Naarmate we de energie bevrijden van de Nieuwe Stralenbundel om het Ongeziene te onthullen, drijft de inhoud van de onderwereld (onbewust) naar boven, naar het bewuste rijk van het algemene gewaarzijn om een ongekende transformatie te creƫren. In India wordt Pluto gelinked aan Lord Shiva. Shiva's kwaliteiten als een van de goden is dood/ vernietiging om het ultieme geschenk van wedergeboorte en opstanding te brengen.