Geproduceerd door Koyomiya uit Japan. Deze professioneel ontworpen Dayplanners bieden eenvoudige toegang tot *ALLE codes van de Dreamspell Time System.

(Codes zijn vertaald in zowel Japans en Engels.)

Ontworpen als een gebruiksvriendelijk pocketbook (17 x 9,6 cm) maakt deze tool het mogelijk om je Tijd te bekijken en bij te houden in weken van 7 dagen en manen van 28 dagen, alle gecodeerd met de Galactische Signatuur van de dag.

Inclusief ruimte om zowel afspraken op te schrijven als om een journaal bij te houden!

Dit dagboek biedt ook "de maan(d) in één oogopslag" pagina's en 36 pagina's met kleurafbeeldingen en grafieken die al de verschillende lagen van deze Tijdswetenschap laten zien, inclusief de overlays om *mee te doen met het Rinri project, de Telektonon, De 20 Tabletten, de 7:7:7:7, de Elder Futhark Runen, en de praktijkoefeningen van Het Mysterie van de Steen. Echt een machtige bondgenoot voor "Aarde Tovenaars"!

* N.B.: Dit daybook kan worden gebruikt met groot plezier en bruikbaarheid voor mensen van elk ervaringsniveau in het werken met de 13-Manenkalender! Het bevat de sleutelwoorden die betrekking hebben op de Galactische Signatuur van elke dag en toont veel grafieken en afbeeldingen die het fundamentele Dreamspell-onderwijs verzorgen. Dit boek bevat echter geen inleidend onderwijs voor de geavanceerde praktijken. Dus, terwijl in deze agenda wel ALLE codes staan, zal het je niet leren hoe je de praktijkoefeningen moet doen, maar dient als een naslagwerk voor diegenen die al bekend zijn met hoe ze werken, en helpen ze ons gemakkelijk terug te vinden waar we zijn binnen de vele kosmische cycli.

De aankoop van een Daybook bevat een bonuscadeau:
Een dubbelzijdig A3-formaat full-color plaat
dat het Jaar van de Witte Ritmische Tovenaar laat zien
door de lens van de Wavespell van het Jaar aan de ene kant,
en aan de andere kant het Jaar als de 20-dagen cycli van de Haab