13-MOON GALACTIC CALENDAR
by SkytimeBELEEF DE MAGIE VAN ELKE DAG
DOOR JE TE SYNCHRONISEREN MET DE GALACTISCHE TIJD!

Deze kalender synchroniseert ons bewustzijn met galactische harmonieën en helpt ons in het verankeren van nieuwe trillingen, nieuwe inzichten, en evolutionaire realiteiten op Planeet Aarde. Deze heilige tijd-tool is een geschenk van de sterren. Het is ontworpen om de mensheid te gidsen voorbij de cyclus van de geschiedenis, die eindigde in 2012, en ons naar een nieuw tijdperk van Vernieuwing & Regeneratie leid en dat zich nu aan het ontvouwen is.

Tot leven gebracht door dr. José Argüelles, biedt deze Solair-Lunair-Galactische Kalender een moderne vorm van Oude Maya Tijdswetenschap die nu universeel wordt geactiveerd door mensen van alle culturen en in meer dan 90 landen over de hele wereld!

Interactie met Galactische-Gaiaanse Natuurlijke Tijd versterkt onze natuurlijke gaven, wekt onze creatieve zelfversterking, ontwikkelt onze telepathische ontwikkeling, en opent ons naar steeds meer ervaringen van synchroniciteit. Ervaar de magie en breng deze levende taal van symbolen, kleur en getallen in je leven!

"Meer dan een kalender,
Is dit echt een planetair educatief instrument!"


Een FULL COLOR MUURKALENDER

* Voorzien van 13 Visionaire Kunstwerken

* Diepte-Gids voor Galactische Tijdcycli

* Kaarten voor Dagelijkse Affirmatie

* Inclusief Geboortedatum-decoder om je Persoonlijke Galactische Signatuur te vinden

* 44 pagina's * 27,8 x 42,8 cm

* Gedrukt op 100% gerecycled papier!

 

>> terug naar de 13:20 winkel