De set Whizzard Kaarten bestaat uit 36 energiekaarten die ieder een specifiek, hoogfrequent, energieveld of -hologram uitbeelden.

Wilka en Jhadten hebben hiervoor samengewerkt met de elementaalenergieën waar onze hele fysieke wereld op is gebaseerd. Aarde, Water, Vuur en Lucht gecombineerd in Klei, Stoom, Myst, Lava, Wervelwind, Bliksem en Liefde. Dezelfde basisenergieën waaruit ook jijzelf bent opgebouwd en die je dus binnen in jezelf kunt voelen resoneren.

Deze elementaalenergieën maken het heel makkelijk voor jou om de holografische energievelden in jezelf te VOELEN. Zo wordt je vriendelijk en aantrekkelijk begeleid om de wereld vanuit een ander perspectief waar te nemen. Een perspectief dat je meer helderheid, liefde en bevrijding zal geven. Dit is transformatie op een speelse manier.

Je kunt de Whizzard Kaarten als meditatiekaarten gebruiken. Door rustig en aandachtig naar de afbeeldingen te kijken, breng je de energiehologrammen als het ware tot leven. Je kunt de energieën dan zowel in jezelf als rondom je voelen.

Deze set bevat 36 prachtige energiekaarten en een Nederlandstalig boek met de complete achtergronden van het project. En ook poetische verdiepingen op de kaarten. Zelfde set als deze, maar dan verpakt in een mooi handgemaakt, houten kistje met paars velours binnenkant.

De gehele set is ook in een Engelstalige uitvoering te krijgen.

€49,50 + 6 verzending    bestellen  |   >> naar uitvoering in velours doos