Centra voor nieuw project door Nederlands architect

Geel Kosmisch Zaadjaar
Elektrische Hert Maan van Dienstverlening, Alpha 12
Kin 185, Rode Elektrische Slang
(Gregoriaanse 15 oktober 2005)

 

Foundation for the Law of Time Lanceert Centra
voor Restitutie, Onderzoek en Educatie van de Natuurlijke Geest
Proef-project onderweg in Baja California

(Ashland, Oregon, USA). Het ontwerp van de eerste van 13 zich snel ontwikkelende duurzame Centra voor de Restitutie, Onderzoek en Educatie van de Natuurlijke Geest ("CREST") is begonnen onder de project management van Nederlands architect en producer Daniel Lipschits. Het proef-project vindt plaats op 52 acres (210.444 vierkante meter) van onontgonnen wildernis vlakbij de Zee van Cortez in Baja California Sur, Mexico.

Jose Arguelles, President van de Stichting voor de Wet van Tijd, zei dat het aantrekken van Lipschits cruciaal was voor de geboorte van CREST, een ambitieus experiment, tot leven gewekt door het Research en Ontwikkelingscentrum van de Stichting als onderdeel van het Noösfeer II project. "Daniel Lipschits is een creatieve, visionaire kunstenaar, die zich heeft gecommitteerd aan mondiale verandering tot verbetering voor de mensheid en de Aarde. Zijn unieke combinatie van ervaring in kunst, architectuur en gemeenschapsbouw, stelt hem in staat om deze Centra voor zich te zien en het ontwerp en de constructie van de Centra voor de Restitutie, Onderzoek en Educatie van de Menselijke Geest te initiëren."

Volgens Arguelles zijn de Centra onderdeel van een "Planetary Engineering Project", bedoeld om een mentale verschuiving te bewerkstelligen, die de ontwikkeling van de mensheid zal helpen bij haar volgende evolutionaire stap. De informatie die wordt gegenereerd vanuit deze Centra, wordt onmiddellijk gebruikt ten behoeve van de mensheid, zegt Arguelles. "We bevinden ons in een tijd van ongekende wereldcrisis. De juiste vraag is nu: Wat is het volgende waarnaar de menselijke geest heen gaat? Het doel van deze centrums is het onderzoeken van die vraag en zorgen voor een aantal zeer nodige antwoorden."

De Baja-plek voor het proefproject zal spoedig vergezeld worden door de andere 12 strategisch geplaatste Centrums. De volledige activatie van de 13 centra zal een gecoördineerd bio-elektromagnetisch, telepathisch netwerk en een planetaire resonantie-veld creëren, wat een sleutel-doel is van het Planetary Engineering Project. De Centra zullen een koepelvormige architectuur vertonen met organische tuinen en programma's voor de bewoners, zoals meditatieve retraite, artistieke cultivatie en een model van geleide telepathische psycho-atmospherische experimenten. Activatie van alle 13 Centrums is geplanned voor juli 2008.

Wellicht het best gekend als de schrijver van de internationale best-seller de "The Mayan Factor," en recenter "Tijd en de Technosfeer," gaf Arguelles vijf jaar geleden geboorte aan de Foundation for the Law of Time (Stichting voor de Wet van Tijd) om de stappen in de World Thirteen Moon Calendar Change Peace Plan te versnellen en de overgang van de Biosfeer in de Noösfeer vorm te geven. Als de grootste verschuiving van historisch materialisme naar het post-historisch spiritualeer worden van alle leven op Aarde, is de Biosfeer-Noösfeer transitie de allerbelangrijkste ooit in de cycli van aardse evolutie. Terwijl we onderscheid maken en kiezen tussen de kunstmatige mechanische tijdsfrequentie (12:60) van de wereldbeschaving en de natuurlijke universele tijdsfrequentie (13:20) van de rest van het leven op Aarde, definieert de Wet van Tijd de Biosfeer-Noösfeer transitie als een kritieke 20-jarige cyclus, van 1993-2013.

Door haar visie voor een Nieuwe Tijd, stimuleert de Stichting ook een nieuwe visie op de mensheid, een nieuwe kennis tot herformulering van de menselijke geest en een nieuwe spiritualiteit om het menselijk ras te verjongen en te versterken.

Arguelles' meest recente werk, geschreven met Stephanie South, is "Cosmic History Chronicles, Volume I," gepubliceerd door de Law of Time Press eerder dit jaar. De zes volgende delen zullen met de regelmaat van één deel per jaar verschijnen, tot de reeks compleet is in 2011. (verkrijgbaar via www.PAN-Holland.nl bij "Boeken")

In september 2006, zal de Foundation het Tweede Planetaire Congres van Biosferische Rechten* in Brazilië presenteren. Bij deze gebeurtenis zal het hele Planetary Engineering Project gepresenteerd worden.
* een nieuw woord voor 'leefrechten' en dan in bredere zin.

Meer hierover lezen? >>klik

Voor meer informatie graag contact opnemen met the Foundation for the Law of Time

Neem je liever eerst contact op met PAN-Holland, dan kan dat natuurlijk ook - mail naar info@PAN-Holland.nl of bel 040-2113969 (Marjon)

----------------------------
Foundation for the Law of Time
www.lawoftime.org
tel: 541.488.5060, or toll free within the contintental US: 888.365.1320
fax: 541.488.5090
PO Box 156, Ashland OR 97520. USA
----------------------------