Gegroet CREST13, 13:20 centra,
en solo 13:20 navigators

Ik nodig je uit om met mij en de FLT (Foundation for the Law of Time) mee te doen met een drie-daagse meditatie en sapvastenkuur(optioneel) op Lunaire Maan 18-20, wanneer we deze Tzolkinspin afsluiten en een nieuwe beginnen op Magnetische Draak (Gregoriaanse 11 sept). De intentie is om ons telepathisch netwerk van licht te versterken en gezamenlijk de visies van onze hoogste droom uitstralen naar de noösfeer. Deze nieuwe spin zal 2012 overbruggen en eindigt op Spectrale Maan 27 (28 mei).

Het plan voor deze drie dagen is om zoveel mogelijk stilte in acht te nemen en onszelf open te stellen als ontvankelijke kanalen voor Spirit. Als je al plannen had gemaakt voor deze dagen, doe dan gewoon zoveel als je kunt. Ik zal de synchrone codesdoen in de vroege ochtend en dan de rest van de dag gebruiken voor meditatie en contemplatie. Doe zoveel meditatie-sessies als je wilt en gebruik een wierookstokje als "timer".

De belangrijkste oefening is om je geest te ontspannen en jezelf toe te staan om op te lossen in de Universele Geest. Je kunt ook de noösfeer-meditatie inpassen. Probeer de rest van de dag in een contemplatieve sfeer te blijven. Je zou geschriften kunnen lezen of spirituele teksten, in je dagboek schrijven, wat yoga doen of wandelen en je gewoon wat bezinnen in het algemeen.

Kijk gedurende de dag zoveel mogelijk naar het plaatje van de regenboogbrug rond onze planeet en visualiseer een geregenereerde, nieuwe Aarde waarop alle wezens gelukkig zijn. Wanneer je geest begint te af te dwalen, zie je dit beeld weer voor je, als een soort galactische schermbeveiliging...

Dag 1: 1.24.2.18: Blauwe Kristallen Storm (9-9-11)

We kunnen onze meditatie op de Kristallen Storm beginnen door onze geest en lichaamstaal in dienst te stellen van de Allerhoogste. Houd in gedachten dat door ons best te doen op het meditateren en contact leggen met de Hogere geest, we universele energie katalyseren voor alle wezens. Omdat dit de kristallen toon van samenwerking is, kunnen we allemaal afstemmen op elkaar en weten dat we telepathisch verbonden zijn aan de galactische ronde tafel. En natuurlijk worden we geleid door de kracht van magie (galactische signatuur van Madame Blavatsky).

Merk op dat de psi chrono op deze dag Kin 31 is, Blauwe Boventoon Aap (galactische signatuur van Valum Votan op zijn 72e verjaardag), en de lange telling is Kin 211, "helder teken" van Pacal Votan. Dit is ook de dag van de initiatie. We kunnen erop vertrouwen dat iedereen die dit praktiseert een initiatie krijgt van de galactische wezens die bij dit experiment meekijken.

Dag 2: 1.24.2.19: Gele Kosmische Zon (10-9-11)

Op deze dag kunnen we focussen op de innerlijke zon en het komende zonne-tijdperk. Hoe zou het leven eruit zien als iedereen verlicht was? Dat is iets om te overdenken. Reflecteer na de eerste ochtendmeditatie over deze afgelopen spin (tzolkinronde) die begon op kerstdag 2010! Een krachtige dag om de totaliteit van je wezen te voelen met de focus op de Opperste Schepper die alle wezens verwarmt en bezielt!

Dag 3: 1.24.2.20: Rode Magnetische Draak (11-9-11)

De nieuwe spin begint! Merk op dat de volgende Magnetische Draak als gevolg van de schrikkeldag de lange telling heeft van 6 Ix - dit jaar (Ritmische Tovenaar). Op deze dag zal de lange telling 5 Ben zijn, de galactische signatuur van de afgelopen Dag Buiten de Tijd.

Op deze dag kunnen we creatief de volgende 260-daagse cyclus voor ons zien. Droom Echt Heel Groot. En schrijf je Hoogste Dromen op voor deze cyclus, persoonlijk, collectief en voor de gehele aarde. Straal je hoogste visie via je derde oog de noösfeer in. Misschien willen sommigen van jullie de meditatie nog een dag doorvoeren door middel naar de volle maan en regenboogbrugmeditatie...

Voor degenen onder jullie die willen deelnemen, stuur a.u.b. je naam, galactische signatuur en bioregio (leefgebied/land) naar jacob@lawoftime.org. Ook zouden we graag manelijkse verslagen van jullie ontvangen en/of update van de status van je centrum door contact op te nemen met Ishram op info@crest13.org

Liefde en In Lak'ech
Stephanie / Red Queen / Kin 185

Foundation for the Law of Time | www.lawoftime.org | PO Box 156, Ashland, OR 97520