DE VOORTDURENDE ENERGIEËN VAN AUGUSTUS... IN HET OOG VAN DE STORM

Karen Bishop, 11 augustus 2008  (Magnetische Maan, dag 17 / Blauwe Ritmische Adelaar)                                       

Gegroet!    

Met augustus, die een maand van veel hemelse activiteit is, zal er op 12 augustus een meteoorregen plaatsvinden. Met een kleine opening rond zijn komst zullen de avond van 12 augustus en de ochtend van 13 augustus het maximum van de Perseïden meteoorregen met zich meebrengen. Tot 80 schietende sterren zullen elk uur zichtbaar zijn! En dan zullen we op 16 Augustus een volle maansverduistering zien.

Deze hemelse gebeurtenissen zullen onze aankomst in het nieuwe zeer ondersteunen en een fantastische en zeer opwindende energie brengen. De totale zonsverduistering klaarde de weg voor een gloednieuw begin. Gedurende verschillende weken voor haar komst op 1 augustus bevonden we ons in een flessenhals en deelden we de ruimte met enkele zeer onprettige energieën. Het licht van het nieuwe was nog niet gearriveerd en er leek veel verkeerd te gaan met ogenschijnlijk dichtere energieën uit controle die deden wat ze wilden.

De zonsverduistering baande de weg voor een nieuw begin. Het stelde de dingen in werking om zich beginnen voorwaarts te bewegen zodat de energieën zich weer opnieuw begonnen te verbinden en het ons zelfs mogelijk maakten om ons weer goed voelen. Als we de gelegenheid hadden om in onze heilige ruimte te blijven, zouden we nu gemakkelijk immense vrede, diepe slaap, een nieuwe bescherming tegen deze onheilbrengende energieën vinden en misschien zelfs het gevoel hebben dat we een uitdagende, stresserende en erg lastige fase voltooid hadden. Een tijd voor verjonging was heel erg nodig en dus kregen we deze gelegenheid ook, al was het maar voor een korte tijd voor de nieuwe manifestaties begonnen te arriveren, samen met nog meer energieën die een zeer krachtige opdoffer opleveren die ons de komende maanden tot de kern zal bewegen.

We hadden op zielsniveau besloten dat we een startsprong (letterlijk: kabelstart) nodig hadden om de dingen in gang te krijgen. En dus schudden de energieën van 21 juni de dingen uit hun groeven. Er waren nog niet voldoende zielen die beseften wat echt belangrijk voor ze was, er was nog niet voldoende bereidwillige verandering gemaakt, dus leverde dit voor velen van onze geliefden lijden op wanneer ze grote uitdagingen ervoeren. Toen deze energieën veel duwden en loslieten werden paniek, angst en depressie bijna epidemisch. Alles leek soms in de war en uit controle… zelfs de duisternis!

Wanneer de duisternis aangematigd of uit zijn groeven geduwd wordt, kan hij overal aanwezig lijken. Dus, voelde het soms aan alsof we ons in een diepe put van heel onprettige energie bevonden met nergens om heen te gaan wat ons een beetje verlichting kon brengen.

Maar we hebben de kans gekregen om opnieuw te beginnen en met minder van wie we dachten te zijn. Naast het gevoel van geen controle of de leiding te hebben, bestond het merendeel van juni uit een onwetendheid over bijna alles in ons leven. Waar hoorden we nu thuis? Waar gingen we naartoe? Wat kwamen we hier doen? Wie waren we eigenlijk? En waar zal in hemelsnaam onze zekerheid nu vandaan komen? En waarom waren we zo kapot, bijna gedwongen om thuis te blijven met nauwelijks het verlangen of vermogen om zelfs een teen uit te strekken?

Maar nu komen de energieën van augustus binnen. Ook al blijft er een ruige weg achter ons liggen, er zal meer zacht zeilen voor ons liggen, ook al is het maar voor even. En weet ook dat er in de komende maanden immense opschudding, veel onrust en veel verandering zal zijn. Weet dat hoe meer we gedurende deze en de komende tijd buiten de hoofdstroom of uit de weg blijven van hetgeen er valt, hoe minder we minder beïnvloed zullen worden. De sleutel hier is om in onze heilige ruimtes te blijven en van daaruit onze diensten te leveren. Ik schrijf de laatste tijd dag en nacht om “Stepping into the New Reality” (in de Nieuwe Werkelijkheid Stappen) af te werken, dat uitleg, richtlijnen en steun voor dit proces geeft. Ik hoop dit programma tegen september klaar te hebben. Er zal ook veel gratis ondersteuning op de website zijn wanneer het klaar is. De website gaat traag, maar sommige veranderingen werden reeds uitgevoerd binnen het beender- of het skeletsysteem van de site opdat zoveel mogelijk van jullie het zonder moeite en zonder storingen of problemen kunnen bekijken.

De meteoorregen brengt dus de energieën van feeënpoeder binnen, zoals het sprankelen van licht en schoonheid, magie en liefde, zal deze kosmische gebeurtenis enkel dienen om ons goed te doen voelen. Onze batterijen opladen en ons verjongen via deze energieën zal weer mogelijk zijn. We zullen deze gelegenheid krijgen om te lachen, een lichtheid en vreugde te voelen, met onze broers en zussen te spelen, te genieten dat er vele dingen moeiteloos op hun plaats vallen en ons weer goed te voelen.

Op 16 augustus zullen we een maansverduistering en volle maan ervaren. Gedurende deze tijd zullen we de gelegenheid grijpen om ons schaduwzelf te ervaren en te onderzoeken, wat er zich in ons innerlijk bevindt, wat onze angsten zijn en we kunnen een leegte en een eerder spookachtige energie voelen. Het kan het gevoel geven alsof het licht tijdelijk weg is en dat we enkel verbonden zijn met een vreemde en donkere ruimte. Het kan zijn dat we dan niet alleen willen zijn en we naar het gezelschap en verbindingen met anderen snakken.

Wanneer we deze gelegenheden ervaren om echt de aspecten van onszelf te zien die we liever voor anderen willen verbergen, kunnen we ons kwetsbaar, minderwaardig en bijna machteloos voelen. Maar door de energieën die deze kosmische gebeurtenissen ondersteunen te verwelkomen, lief te hebben en toe te staan om in hun puurste vorm gebruikt te worden, kunnen we ze loslaten en weer vooruit gaan. Het is dan dat we zelfs dankbaarder zijn voor de liefde van een ander, of misschien kunnen we duidelijker zien en liefde voelen voor de schijnbare onvolkomenheden van onze broers en zussen, aangezien we weten dat we ook niet perfect zijn.

Ja, we bevinden ons momenteel in het oog van de storm, we krijgen een periode van rust, schoonheid, zelfonderzoek en een voorbereiding op wat er gaat komen. De energieën van augustus naar september zullen ons toestaan onze funderingen beter voor te bereiden, om ons met onze geliefden te verbinden, om aan onze nieuwe inspanningen te beginnen en ons te koesteren in de schoonheid van veel liefde en licht.

Tegen de tijd dat de volgende energiegolf arriveert, wat zal resulteren in een nog intensere en snelle manifestatie van de val, zullen we nog meer in evenwicht gebracht en klaargestoomd worden voor onze brandnieuwe ruimte. De energieën van juli waren maar een voorbode voor grotere gebeurtenissen die ergens voor het einde van het jaar zullen arriveren, maar we worden nu gestabiliseerd en verankerd zodat deze volgende golf ons niet zo zal beïnvloeden zoals ze zou doen als ze nu gearriveerd zou zijn.

Als we uit deze nieuw gearriveerde energieën voordeel kunnen halen, hun zachtheid en schoonheid voelen, ze toestaan ons te leiden waar we moeten zijn en weten dat we altijd goddelijk beschermd zijn en dat er over ons gewaakt wordt, kunnen we ons afgestemmen op wat er ons nu aangeboden wordt. Uit de hoofdstroom springend, uit de ruimtes die we onlangs bezet hebben en wetend dat we niet langer hoeven te lijden, de zorgen van iemand of iets anders hoeven te dragen en onszelf eenvoudigweg toestaan om vrij en zuiver te blijven, kunnen we de weg nemen en de golven berijden van datgene waarin het universum ons steunt om te doen en te zijn.

We hoeven de planeet of iemand die op haar verblijft niet langer te dragen. We zijn vrij. We kunnen die hele rol en werkelijkheid nu achterlaten. Het is voorbij. We hoeven nu niet meer te lijden. We hoeven de pijn van anderen die zich in een heel andere ruimte bevinden niet meer te voelen of ervaren. We zijn vrij en klaar, en we kunnen nu gaan... naar onze plaats in de Hemel op Aarde waar we de ruimte voor anderen zullen bewaren om aan te komen wanneer ze gereed en bereid zijn om bij ons te zijn. En de recente energieën en die van de nabije toekomst zullen ons ondersteunen in het creëren en arriveren in onze heel nieuwe ruimte.  

Ik wens je de hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel, en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden....

Tot de volgende keer.

Karen

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

www.whatsuponplanetearth.com