13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time – by Stephanie South

5G or 5D? Signalen Terugsturen vanuit de Toekomst

We hebben alles geregeld
De woorden die je hoort, de liedjes die je zingt
De foto's die een lust zijn voor je oog
Het is één voor allen, allen voor één
We werken samen, gewone zonen
Nooit meer afvragen hoe of waarom

Wij zijn de priesters
Van de tempels van syrinx
Onze Geweldige Computers
Vullen de uitgeholde hallen
Wij zijn de priesters
Van de tempels van Syrinx
Alle gaven van het leven
Bevinden zich binnen onze muren

-Rush, Temples of Syrinx

We zijn momenteel op weg naar de wereld die rockband Rush zo goed voor ogen had in hun album 2112 (uitgebracht in 1976).

Dit conceptalbum vertelt het verhaal dat tegen 2112 de wereld wordt gecontroleerd door kwaadwillende priesters die orders aannemen van een gigantische computerbank die zich in de "Tempels van Syrinx" bevindt.

Creativiteit en vrije gedachte zijn verbannen, wat een melkweg-wijd oorlog veroorzaakt en de planeten sluiten zich onwillig aan bij de zonne-federatie gesymboliseerd door een rode vijfpuntige ster.

Klinkt als een bekend draaiboek.

De vraag is: kunnen we ons niet alleen een alternatieve toekomst voorstellen, maar ook een alternatieve toekomst creëren in plaats van de transhumanistische waar we naartoe worden gedreven?

Meer mensen worden zich nu bewust van de 5G (vijfde generatie draadloze) torens die snel overal worden opgezet, op snelwegen, in steden en dorpsstraten.

Een fenomenaal aantal satellieten bevindt zich in een baan om de aarde heen. Dit ontketent een microgolfstraling die krachtiger is dan we ooit hebben gekend. De virtuele wolk probeert de hele aarde in te kapselen in de kunstmatige tijdfrequentie. Wát iemand ook zegt, zolang we hier zijn, is het niet te laat om het tij te keren.

5G streeft ernaar 100 keer sneller te zijn dan onze huidige draadloze technologie en er is al waargenomen dat dit enorme fysieke, mentale en emotionele effecten heeft. Van slimme meters is bewezen dat ze grote hoeveelheden straling afgeven waardoor het groen eromheen afsterft.

Omdat het werkt met draadloze vezels kan 5G plattelandslocaties bereiken en dus kunnen steeds meer mensen op grotere afstanden toegang krijgen tot de virtuele wereld. We hebben nu ook kubus-satellieten en daarvan worden er duizenden verkocht aan particuliere bedrijven.

Kijk eens rond naar iedereen die vastzit aan hun "cell phone", hun mobiele telefoon, die ons afluistert en ons bekijkt. Een cell (mobieltje in het Am-Engels) is normaal iets waar een gevangene in leeft. We weten dat we een op velerlei gebied gecontroleerde soort zijn (hoi iedereen), dat nog duidelijker aan het licht is gekomen met het huidige Facebook-debacle.https://www.technocracy.news/index.php/2018/03/18/snowden-facebook-is-a-surveillance-company-rebranded-as-social-media/

China is de voorloper in toezicht op aarde (zoals we ook nauw geobserveerd worden door andere sterrenstelsels). Het is de bedoeling dat Xi Jinping en de regering tegen 2020 het Social Credit System zullen lanceren, ontworpen om de betrouwbaarheid van de 1,3 miljard burgers te beoordelen. Elke activiteit wordt gecontroleerd en ook alles wat je koopt, bekijkt en communiceert.

Er zal een algoritme worden ingesteld om 'goede burgers' te monitoren. Miljoenen hebben zich al aangemeld voor het proefdraaien omdat er aantrekkelijke beloningen zijn voor diegenen die ervoor kiezen om het spel mee te spelen.

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/china-social-credit-system-punishments-rewards-explained-a8297486.html

Vijfde Generatie Draadloos

1G: begin van draadloze telefoontechnologie/begin 1990

2G: Eerste sms-bericht verzonden tussen twee mobiele apparaten/1992.

3G: Mogelijkheid om te bellen, sms'en en te surfen op het internet/2001

4G: Verbeterde snelheid en mogelijkheden, waaronder het downloaden en uploaden van grote videobestanden/2010.

5G: Sommigen hebben dit het 'post smart phone' tijdperk genoemd.

5G creëert informatiekanalen om talloze apparaten aan te sluiten, zoals zelfrijdende auto's, bezorgdrones, Virtual Reality brillen en nog veel meer. Dit wordt (vreemd genoeg) het Internet of Things of IoT genoemd. Dit is de reden waarom elektrische meters worden vervangen "slimme meters", ter voorbereiding van 5G en IoT.

Sommige tech-experts hebben verklaard dat de wereld in 2020 wel 50 miljard aangesloten toestellen zal hebben. Alles wat je bezit en koopt zal worden verbonden met dit 5D grid, dit omvat: "slimme" steden, "slimme" auto's, "slim" water, "slimme" bedrijven,"slimme" huizen, "slimme" kleding,"slimme" haarborstels en "slimme" luiers.
5G introduceert ook telegeneeskunde of gezondheidszorg op afstand met het idee dat artsen robots kunnen gebruiken om van 1000 kilometer afstand op je te opereren.

Salt Lake City en New York City zijn de eerste steden waar overal 5G zal worden getest en ontwikkeld, volgens de National Science Foundation (NSF). Bill Gates heeft $80 miljoen geïnvesteerd in de ontwikkeling van Belmont, een slimme stad in Arizona.

https://www.rcrwireless.com/20180410/test-and-measurement/nyc-salt-lake-city-to-become-smart-city-testbeds-tag6

2112-2012-2021: Geschenken van de Galactische Maya

De wereld van de kunstmatige tijd is een time-warp, een kleine bubbel in het grotere bewustzijn van de planeet, en zelfs de kosmos. –Jose Arguelles, Manifesto for the Noosphere

Het pad dat werd uitgestippeld door de galactische Maya vertegenwoordigt een supermentale toekomstige mogelijkheid waar een alles doordringend waarheidsbewustzijn zich het universum realiseert als een ordenend principe van zelfkennis. Dit pad is geen dogma. Het is geen religie. Het vertelt je niet wat je moet denken. Het stemt je af op Levende, Evoluerende Kennis en Bewustzijn.

Velen vragen wat het nut was van 21-12-2012 en wat is de missie van de galactische Maya na 2012, vooral in het licht van de wereld die we vandaag de dag zien.

21/12, 2012 kan worden opgevat als zowel een cyclische tijdvector, als een symbolische brug van tijd die moet worden overgestoken, één voor één. Niet iedereen zal ervoor kiezen om deze drempel over te steken. Het vereist dat we ieder onze eigen reis naar de onderwereld maken en onze gefragmenteerde delen terugwinnen en ze naar heelheid brengen.
Zodra iemand vrijkomt van het oude raster, kun je op de frequentie van de nieuwe stralenbundel aansluiten en een hele andere realiteit ervaren..

De kosmos moet eigenlijk verzoend worden in het fysieke lichaam. Dit is geen gemakkelijke taak. Stel je voor, bijvoorbeeld, als we zouden kunnen leren om nanodeeltjes op te lossen die het zonlicht uitfilteren door onze eigen gefragmenteerde, gestagneerde gedachtevormen die het licht vertroebelen los te laten?

(dit is ook een reminder dat het belangrijk is om op dit moment te zorgen voor voldoende natuurlijk zonlicht, de gezondste biologische producten te eten, veel gefilterd water te drinken, regelmatig te bewegen, blootsvoets op aarde te lopen en zoveel mogelijk in de natuur te zijn om de kunstmatige schermen en verlichting tegen te gaan)

Resonante Transductie

Als de geest voorafgaat aan de materie, waarom zijn we dan zo gefocust op materie en niet op de geest?

Terwijl machines algoritmen kunnen verzamelen en enorme hoeveelheden informatie kunnen samenstellen, is er één ding dat ze missen: de Kracht van Creatieve Verbeelding. Het kunnen superintelligente synthesizers zijn van reeds verworven informatie, maar ze zijn niet in staat tot originele gedachten.

Er is een energie die 5G kan vervang en dat is 5D: de vijfde dimensie.

3d: drie-dimensionale biologische entiteit. Informatie op basis van zintuiglijke input.

4d: vier-dimensionale holon. Astraal lichaam gebaseerd op dromen, intuïtie, verbeelding.

5d: vijf-dimensionale lichaam. Onze elektronische blauwdruk/supercomputer die werkt in meesterschap en controle over de lagere dimensionale orden van het zijn. Verbonden met hogere telepathische intelligenties die onze huidige wereld overstijgen. Zetel van creatieve activering van multidimensionale informatie. Dit is uiteindelijk wat A.I. zoekt. (A.I. = Artificial Intelligence, Kunstmatige Intelligentie)

In de leer van de wet van tijd is de G-kracht de galactische intelligentie voorbij de lichtsnelheid die galactische stralen activeert. De vijfde kracht is de interdimensionale kracht van de g-kracht. Een galactische straal is een radiale code die intelligent is gericht zonder een enkele bron; zeer interactief, neutraal, stabiel en zonder kosten.

Door de overdracht van The Mayan Factor kon José Arguelles eindelijk beschrijven hoe de Maya's gebruik maakten van een "resonante veldtechnologie". Deze technologie werd afgewezen door de dominante Babylonische historische beschaving die beweerde dat de Maya's "Neolithisch en niet technologisch geavanceerd" waren.

Vanwege hun krachten van resonante transductie, beschouwde Argüelles de Maya's, Waarzeggers van Harmonie.

Voor degenen die kunnen horen, ligt hier een sleutel om van spoor te veranderen naar een andere tijdlijn dan die nu wordt uitgespeeld. In The Mayan Factor (p.57) schrijft José:

“To divine is to know directly by mind. "Waarzeggen is om meteen in je hoofd te weten. Om een waarzegger van harmonie te zijn, zou een Maya in staat zijn om direct de harmonische frequenties te herkennen van een niveau of een stadium van zijn en, bij wijze van spreken, in staat te zijn om daarop af te stemmen op en zelfs kwaliteiten aan te nemen van dat niveau of stadium van zijn.

Vanwege het bereiken van dergelijke kennis, zou een van de krachten van Maya die van resonante transductie zijn. Door directe kennis van golfharmonischen en frequentieveranderingen is resonante transductie het vermogen om deze kennis toe te passen en direct door te geven van een staat van zijn naar de andere - en bijgevolg van het ene sterrenstelsel naar het andere.” — wordt vervolgd

 

 

Vertaald door Marjon~205, www.PAN-Holland.nl
Originele tekst van Stephanie South / Red Queen: https://1320frequencyshift.com/2018/04/17/5g-or-5d-sending-back-signals-from-the-future/