FILMPJES DIE ZEER DE MOEITE WAARD ZIJN OM TE ZIEN
(Pagina duurt even om te laden)

 

   How to Save the World
Interview with
José Argüelles/Valum Votan

 

www.lawoftime.org
www.noosphereforum.org

 

duur: 35:08 min
In het Engels

Origin and Nature of GM108X
Hermetic Mind Stream 4.7.2

Voor de liefhebbers; werkelijk prachtig. Heel neutraal verteld door (volgens mij) een spraak-machine.
GM 108X is één van de namen van de boodschappers van Arcturus." (en met name José Argüelles / Valum Votan)

Omdat de Dag Buiten de Tijd dit jaar (2010) valt op Kin 108 en omdat dit een belangrijke dag is, hier wat meer informatie over de GM108X

duur 8:39 min
In het Engels

Lightworkers Co-creating
the Ascension 2012

Sarah says: Hopefully this will make manifesting the ascension a little easier! First there is a little clearing of the issues that maybe keeping you stuck and then you do the manifesting.

Er wordt gezegd dat het elke dag bekijken van deze video door zelfs maar één persoon, 40 dagenlang, leidt tot manifestatie!

duur: 4:07 min
In het Engels

The Gathering of One ...
Sow the Seeds of Peace

Op 21 juni 2008 komt de wereld bij elkaar om een mondiale verschuiving te creëren op de zonnewende 2008 en zo de Gouden Tijd van Vrede in te luiden. Gecentreerd in West Yellowstone Montana (USA), zullen 444 mensen samen met anderen van over de hele wereld de kracht van intentie gebruiken om via heilige formaties Eenheid op te roepen, terwijl de Shekinah en de Metatron (vrouwelijk en mannelijk) in Heilig Verbond treden door iedereen die deelneemt in de mondiale heilige geometrie.                    

duur: 7:04 min
In het Engels

Wiskunde is het alfabet waarmee GOD het universum schreef
Mathmatics is the alphabet with which God wrote the universe

- Galileo Galilei

Donald in Mathmagic Land werd uitgebracht op 26 juni 1959 (5 Maanjaar, 12.28 / 2 KAN). Geregisseerd door Hamilton Luske en 27 minuten lang. In 1959 genomineerd voor Beste Documentaire en beschikbaar gesteld voor scholen als populaire onderwijsfilm. (inmiddels gecensureerd)

duur: 27 min (3 films total)
In English

(trailor)
Time of the Sixth Sun is een multi-platform filmproject over het ontwaken en transformatie van mondiaal bewustzijn. Een getuigenis van deze tijd door de ogen van 's werelds Wisdom Keepers (de Hoeders van de Wijsheid) in de nadering van het jaar 2012.

10:11 min
I
n het Engels

In Time of the Sixth Sun gidst de hoofdfiguur ons door een reis van ontwaken naar een langvoorspeld nieuw tijdperk. Doorheen alle tijden hebben beschavingen door middel van kalenders en visies/visioenen aangegeven dat 2012 een keerpunt zal zijn in de evolutie van de mensheid. In het westen merken velen een toename in synchroniteiten en ervaren dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. Wetenschappers accepteren dat de opwarming van de aarde een realiteit is, maar wat is het effect van deze veranderingen op onze innerlijke wereld? In toenemende mate zoekt de wereld naar antwoorden, terwijl de klok doortikt.
Deze film wordt in het najaar van 2008 verwacht - zie hun website

The Wave of Love

Een film over het ontwaken van de mensheid en daardoor het collectieve bewustzijn naar een gelukzalige staat van simpelweg BEing LOVE. Visit thewaveoflove Thank you.

 

4:21 min.
In simpel Engels

    ~ Psychedelic ~
"The Zuvuya Sequence"

From:  steviemac63
Sacred Geometry - Ambient Music. Origineel gecreeërd als plaatjes bij het Zuvuya Sound System.
Hier op muziek gezet door Sonic Geometry A.K.A Radio Sonic Temple

 

3:12 min.
geen gesproken woord

ALL IS ONE - ALLES IS ÉÉN
De Wombat vertelt
Dit is je thuis

Dit is een kort en superleuk
recht-voor-zijn-raap stukje
over de wereld van nu.

Van de Foundation for Global Community

1:03
In het Engels

La Bandera de la PAX
the Banner of Peace

Dit filmpje komt van Oscar, een man die de wereld over reist met de Banner of Peace (het Vaandel van Vrede).

Voor het eerst ontmoet tijdens de 7-weekse Earth Wizard Seminar in Chili, waar Oscar ook aan meedeed. Hij kwam toen vanuit Colombia gelopen en deed elke zonsondergang een ritueel (ook in dit filmpje te zien)

5:49
zonder woorden en in het Spaans

De Aarde groeit ! 
Samenzwering van de Wetenschap?

Dit is een controversiële theorie, die laat zien dat de Aarde in feite groeit.

Neal Adam's animatie en zijn theorie botsen met de Pangea-theorie...

Kijk en beslis zelf...

10:02 min
In het Engels

HOPE
(visions of Whitefeather)

Film + prachtige animatie * >> meer info

(klik op het plaatje voor groot scherm)

 

8:06
Geen gesproken woord

 

 

 

 

VISION SEED     
Willy Whitefeather
on 'HOPE'

Film, animatie
en gesproken woord door
Visionary Willy Whitefeather

8:08
In het Engels

* Meer over HOPE:
Deze animatie-film is een verhaal van profetie. Het verhaal van de mens die de verkeerde weg neemt en op een dag de mogelijkheid terugvindt van de weg van liefde en vrede. Wat we over de hele wereld zien met oorlogen, genocide, ziekten, klimaat- en aardeveranderingen zoals voorspeld door vele zieners en oorspronkelijke volkeren. Dit is dat verhaal in geanimeerd beeld en geluid dat je op je grondvesten kan doen schudden. Zonder aarzelen dienen we ons naar dit pad te begeven.

"Hope" is een unieke en krachtige korte film met een booschap voor de toekomst. Een combinatie van animatie, archief- en live-beelden in een non-linear verhaal, voert de kijker doorheen een fascinerende reis doorheen het menselijk bestaan. 'Hope' is gemodelleerd rond de kennis en ideeën van Willy Whitefeather, een 70-jarige man van Cherokee afkomst, een fascinerende verhalenverteller, healer, overleveraar en een individu van wijsheid en hart. De film maakt gebruik van tradities en verhalen van de Native Americans en wereldculturen en combineert dromen, beelden en overblijfselen van ons collectief geheugen om een boodschap te zenden van hoop voor de toekomst. Nu is de tijd om ons weer te verbinden met Spirit, de effecten van onze handelingen te (h)erkennen, de onderliggende redenen voor lijden te evalueren en ons leven en onze wereld opnieuw in te richten tot een harmonieus geheel.

De geanimeerde scènes zijn overblijfselen van Pueblo aardewerk, beschilderde Sioux huiden, rotstekeningen en Hopi muurschilderingen. De muziek erbij is gelaagd met het geluid van een kloppend hart, ademhaling, houten fluiten, drums, ratels, een traditioneel Cherokee wiegeliedje en originele muziek. "Hope" noodt ons van koers te veranderen en een pad te volgen van wijsheid, verantwoordelijkheid, schoonheid, eenvoud en gematigdheid.
Hope werd geregisseerd door Catherine Margerin en geproduceerd door Luna Media