Welkom bij een pagina van de officiële website van het Galactisch Research Instituut van de Stichting voor de Wet van Tijd

Je reist op dit moment door een galactisch portaal naar een uitgestrekt domein van kennis, gebaseerd op een belangrijke nieuwe ontdekking, de Wet van Tijd.

Grote ontdekkingen vinden plaats, omdat de tijd daarom vraagt. Hoe dringender de behoefte, hoe noodzakelijker de ontdekking. De Law of Time (Wet van Tijd) werd ontdekt om een ongekende verschuiving in menselijk bewustzijn te vergemakkelijken. Alleen door een dergelijke verschuiving kan de wereldcrisis opgelost en overwonnen worden.

Vóór 2012, volgens de Wet van Tijd, dienen we klaar te zijn voor deze verschuiving, de ongeëvenaarde overgang naar de volgende fase van onze evolutie, de noösfeer. Dit betekent het bereiken van een verenigd veld van planetair bewustzijn.

In het veranderen van het menselijk bewustzijn, is een voorbereidende stap het veranderen van het menselijke macroprogramma - de kalender. De meest praktische toepassing van de Wet van Tijd is de Dertien Manen/28 dagenkalender. Met dit elegante gereedschap legt de Wet van Tijd de basis voor de herformulering van de menselijke geest - de komst van de noösfeer. Maar dit is slechts het begin van het tijdsavontuur.

Exploreer met ons op deze site de voortdurende openbaringen van het Galactic Research Institute. Treed binnen in een nieuwe kosmisch verhoogde waarneming van de realiteit, die al bezig is met het veranderen van de manier waarop we denken over onszelf, onze planeet en ons universum.

Wie je ook bent en wat je ook gelooft, als jouw doel een rechtvaardige toekomst is, een geregenereerd planetair milieu, vrede, spirituele eenheid en de bevordering van kunst en cultuur, werk dan met ons samen in de opwinding en deeln ame aan de ontdekking en verwezenlijking van een Nieuwe Tijd van Vrede op planeet Aarde.

In de Hoofdrol - het belangrijkste om nu te lezen

Nieuw  Rinri Project Newsletters - Fase III, Vol. 3: Nummers 1 & 2
Harmonieën van de Sirius Codes Onthult

“Je weet dat Sirius een dubbele Universumster is. Elke galaxis is met deze ster verbonden door de orde die het heeft gecreëerd binnen de eigen structuur …

“De Sirius Missie is enkel verantwoordelijk voor de supervisie van jullie Melkweg Galaxis … De Sirius Missie is verantwoordelijk voor het verenigen van sterrenstelsels binnen de eigen grenzen, als een noodzakelijkheid van het Verenigd Veld (Unified Field) … (“Naar beschikking van het Centrale Systeem, Notitie van de Sectie van de Vereniging van Materie,” Postulaten 40 en 42, The Knowledge Book, p. 146)

De synchrone orde codeert alle tijd en realiteit. De aard van ware realiteit is heldere gelukzaligheid, een niet-duale lege staat van bewustzijn vol met innerlijk weten. Aan het begin van dit Arcturus Dominion (AD) jaar 2007, hoe ver is de mensheid van deze pure staat, van hot naar her rennend, niet lettend op- of zelfs niet bewust van de tekenen die overal verschijnen? Wat verborgen was, wordt onthuld. Het Verloren Akkoord zal klinken, de interval van verloren tijd in de Eeuwigheid zal wordt ontdekt. Indien nodig, zal een nieuw volk, een nieuw ras, de slaapwandelaars en robots vervangen die zich momenteel verspreiden over het Aardoppervlak ...

... Weet dat we in deze fase van het Sluiten van de Cyclus getuige zijn van het begin van het eindspel van de verloren planeet, dat het lot van de Aarde zal bezegelen, het lang-geworven einde van de geschiedenis. Het is belangrijk om te begrijpen dat alles wat er nu gebeurt, het ontvouwen is van een synchrone realiteitsorde die reeds is gecodeerd met de gebeurtenissen die leiden naar 2012.

>Sirius Codes, Part I: Dreamspell: The Sirius Codes Revealed>
>Sirius Codes, Part II: The Lost Chord and the Lost Interval of Time - A Special Opportunity for Earth Wizards>
Download Nederlandse vertaling (PAN UR) pdf. 1,2 MB >Sirius Codes,Deel 2: Het Verloren Akkoord en de Verloren Interval van Tijd - Een bijzondere Kans voor Aardetovenaars>
 

Part II:
Sirius Codes Revealed

Rinri III, Vol. 3, No. 2: The Lost Chord and The Interval of Lost Time

A Special Opportunity for Earth Wizards.

...............

Vraag niet wat je
planeet kan doen voor jou, maar wat
jij kan doen
voor je Planeet.
Klik hierboven om te downloaden (4MB, dus gun het de tijd)

..............

Cosmic History Chronicles

Volume 2. Book of the Avatar - Harmonic History, Cosmic Science and the Descent of the Divine

...............

>naar PAN-Holland

©13 Seed Year (2006) Victory Flows Mystery of the Stone
Galactic Research Institute of the Foundation for the Law of Time