De PSI-bank

De PSI-bank heeft een 13:20 frequentie en is het vierdimensionale programma dat het DNA informatie verschaft over de tijdcycli. Tot de ontdekking van de Wet van Tijd (1989) functioneerde de PSI-bank onbewust.

De PSI-bank is een resonante structuur die in combinatie werkt met de elektromagnetische velden van resonantie oftewel de Van Allen stralingsgordels, die een cirkel rond de aarde vormen op 2000-5000 en 13.000-19.000 km hoogte. Voor ons, als menselijke soort, zijn veranderingen in evolutie onvermijdelijk veranderingen in bewustzijn.

Volgens de theorie van de noösfeer worden veranderingen in de evolutie van de biosfeer (het leven op aarde) geprogrammeerd in het DNA en geregistreerd als frequentie-structuren die op hun plaats worden gehouden door de PSI-bank, het vierdimensionale planetaire geheugenveld.

De PSI-bank weerspiegelt ook het bipolaire magnetisme van de Aarde en de viervoudige verschuiving van de Aarde in één omwenteling rond de zon.

De weerspiegeling van het bipolaire magnetisme creëert een dubbele tzolkinplaat, die zich uitstrekt van de Noordpool naar de Zuidpool. De viervoudige verschuiving (twee equinoxen en twee solstitia) van de aarde in haar rotatie om de zon zorgt voor vier verschillende platen. De vier grote psi-platen zijn elk verdeeld in een noordelijke en zuidelijke psi-plaat; elk is een spiegel die een seizoensgebonden kwaliteit weerspiegelt. Dit betekent dat de vier verschuivingen in de aardas die zich voordoen tijdens één baan om de aarde, goed zijn voor winter, lente, zomer en herfst in de gebieden ten noorden en ten zuiden van de tropische zones, 23 ½ graden Noord en Zuid van de evenaar.

De aanwijzing van de PSI-bank maakt de conceptualisering van de noösfeer gemakkelijker. Bedenk dat alle kennis- en gedachtensystemen zijn vervat in de PSI-bank-regelaar van de noösfeer. Deze PSI-bank-regelaar, gelegen tussen deze twee elektromagnetische velden, is niet alleen een geheugen-opslagplaats voor alle gedachten, maar bevat ook alle kennis van de evolutionaire tijdprogramma's.

Activeren van de PSI-bank in de 13 Manen Kalender als Dagelijkse Psi Chrono Units (PSI/PCU)


Klik voor grotere afbeelding van de Psi Bank

Elke dag op de 13 Manen Kalender bevat een Psi Chrono Unit, die van dag-tot-dag wordt geactiveerd doorheen het hele jaar van 364 (+1) dagen. Raadpleeg je Star Traveler's 13 Moon Almanac van Synchroniciteit of dit online Psi Chrono wavespell om de dagelijkse Psi Chrono Unit te zien.

1 Tzolkin van 260 eenheden = 1/2 Psi-plaat (zoals in het plaatje hierboven)
1 Psi-plaat = 520 eenheden (een 260-unit Tzolkin boven, met een omgekeerde 260-unit Tzolkin eronder - zoals hierboven afgebeeld)
4 Psi-Platen = Complete PSI-bank van 2080 eenheden.

Visualiseer de PSI-bank, met de Psi Chrono Unit van de dag pulserend op alle acht PSI-bank platen. Je kunt visualiseren dat je het vakje ziet oplichten en pulseren in de bijbehorende kleur. (dat wil zeggen Rood voor de Rode Draak units, Wit voor de Witte Wind units, enz.)

Een beschrijving van hoe de 260 Psi Chrono Units in de cyclus van de 13 Manen passen, is te vinden in de complete gids voor de Rinri Project. In het Engels - Complete Guide to the Rinri Project.

Hieronder een Tzolkin met de 13-Manendata voor alle Psi Chrono Units (bijvoorbeeld 1.1 = Magnetische Maan, dag 1, 2.10 = Lunaire Maan, dag 10, 13.13 = Kosmische Maan, dag 13, enz.):


Klik hier om een ​​printbare pdf-versie te downloaden

 

@ 8 Seed Year (2013 - 2014)
(herzien in 2016)
Foundation for the Law of Time

Originele pagina| | Original Page