De Galactische Seizoenen / Galactische Spectrums
Ooit stelde ik de vraag wat dit betekende en hieronder het antwoord.
Houd ook een Tzolkin bij de hand, dan kun je sneller zien wat er wordt bedoeld.
Het plaatje is gemaakt door Henk 13 Slang van PANDAlucia om het wat inzichtelijker in kaart te brengen.
Wellicht heb je er iets aan...

>>> grotere afbeelding

----- Original Message -----
From: Jose and Lloydine Arguelles
To: Marjon Lahun Chicchan
Sent: Tuesday, October 16, 2001 6:06 PM
Subject: Re: question from Marjon - PAN-Holland

Kin 26, Electrische Hert Maan Limi 27

Liefste Marjon, Planetaire Slang,

Dankjewel voor je vraag.

 Punt Een: de vier Galactische Seizoenen, ook wel genoemd Galactische Spectrums zijn de belangrijkste coördinerende fractalen van de Tzolkin. Alhoewel er vijf kastelen zijn, zijn er slechts vier van deze spectrums van 65 kin elk.

 Punt Twee: het doel van de Galactische Spectrums is om kastelen te verbinden en over te steken van de ene Galactische Draaiing -Tzolkin- naar de volgende.

 Punt Drie: als de hoofdcoördinerende fractalen worden de 65 dagen van elk Galactisch Seizoen precies hetzelfde gecoördineerd als de wavespell; dus toon 3 vestigt 20 dagen lang, (= 4 kin van een wavespell), toon 10 breidt 20 dagen lang uit (= 4 kin van een wavespell), toon 4 zet in 20 dagen om (= 4 kin van een wavespell) en toon 11 transporteert in 5 dagen (= 1 kin of kosmische poort van de wavespell).

In jouw geval (een 10 Slang), wanneer je het Rode Galactische Spectrum uitbreidt, verleng je in feite je telepathische synchrone kracht gedurende een vinalcyclus van 20 dagen. Aan de 65-dagen cyclus van het Galactische Spectrum wordt maar weinig aandacht geschonken, maar het is waarlijk een functie van pure vierde-dimensionale kracht van de geest: dus als je het Rode Galactische Spectrum uitbreidt, verleng je als het ware 20 dagen lang de rode initiërende kracht van Levenskracht van de Boventoon Toren doorheen de Galactische Integriteits-positie van het grote Galactische Spectrum Wavespell van 65 dagen. (zie het Dreamspell Boek).

De Galactische Seizoenen zijn het volledige bereik en demonstratie van de kracht van elk van de vier Wortelrassen - Rood, Wit, Blauw, Geel.

Okee, hopelijk zet dat je wat vierde-dimensionaal aan het denken ...

Heel veel liefs, we genieten altijd van je vragen. Keep the rainbows happening. What the world needs now is more LOVE and the rainbow vibrations of the four root races kaleidoscopically whirling Tzolkins through the reawakened Galactic Brain of the Noospheric Mind of Planet Earth. Let us have more vision ...

Bolon Ik at the keyboard with Valum Votan's brain on fire!

Hugs and kisses to all the Dutch kin