Mexico
.............

Voor het einde van het Rode Kosmische Maanjaar en de toegang tot het Witte Magnetische Tovenaarjaar had ik de zeldzame zegen om deel te nemen aan drie evenementen georganiseerd door de Stichting voor de Wet van Tijd.

Eerst was er het Verankeren van de Nieuwe Stralenbundel in Palenque: een Oproep voor het Volk van OMA (Anchoring the New Beam in Palenque: A Call for the People of OMA), van Kosmische Maan 24-27, Kin 8-Kin 11. Dit werd gevolgd door de Dag Buiten de Tijd, Kin 13 in Teotihuacan en we besloten de reis op Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar, Magnetische Maan 1 was er het Coderen van de Galactische Toekomst en het Besturen van het Tijdschip.(Encoding the Galactic Future and Steering the Timeship.)

Allen vertelden dat deze drie gebeurtenissen 7 dagen van diepgaande transformatie omvatten. Ik ben dankbaar dat ik aan al deze evenementen heb deelgenomen met open vizier en zonder verwachtingen, vooral voor de vier dagen in Palenque...

In Palenque nam onze groep van meer dan 150 mensen uit meer dan 40 landen deel aan wat ik een collectieve duik in de innerlijke gebieden zou noemen. Stephanie South/Red Queen, gastvrouw van het evenement, deelde elke dag iets over diverse onderwerpen. Elk gedeeld onderwerp raakte en ontwaakte een ander facet van de meest fundamentele kernvraagstukken over het mens zijn, op dit moment in deze wereld leven en opnieuw onze onderling verbonden multidimensionaliteit herinneren.

Dit is duidelijk een radicale verkorting voor beknoptheid. Maar het komt erop neer dat ik merkte dat elke deelnemer en zeker ikzelf, in een soort van kracht-en-liefde-gevlochten cocon van innerlijke transformatie terechtkwam. Woorden schieten tekort om de subtiele magie te omschrijven van zo vele, ronduit zeer intelligente, ontwikkelde en liefhebbende mensen die allemaal samen aan dit proces deelnamen.

Bij het verlaten van dit evenement uit Palenque, stapten de meeste deelnemers in een vliegtuig van Palenque naar Mexico-Stad, waar we inderdaad bijna het hele vliegtuig vulden! Het was waarlijk een 'magical mystery tour', compleet met een co-piloot genaamd Arguelles!

De volgende hoeksteen van deze reis was de Dag Buiten de Tijd - vrede door cultuurviering in Teotihuacan. Op deze dag voltooide mijn zoon Aidan acht 260-kin galactische spins (2080 dagen). De ceremoniële magie van deze dag was doordrenkt met dezelfde heilige geest van vereniging en vertrouwen die kenmerkend was voor de voorgaande Palenque-gebeurtenis.

De volgende dag luidde met kracht de nieuwe Solaire Ring van de Witte Magnetische Tovenaar in! Ik had het voorrecht en onvergetelijk plezier om ceremonie-meester te zijn voor het evenement op deze dag, om de ruimte en orde te bewaren, zodat de voortreffelijke sprekers van over de hele wereld hun zeldzame frequenties konden overbrengen naar de collectieve noösfeer. Encoding the Galactic Future and Steering the Timeship was niets minder dan een baanbrekend manifest dat de evolutie, kennis, intelligentie, wijsheid en het hart van een werkelijk bewuste noösfeer duidelijk deed klinken.

Lees meer over het evenement op Stephanie South's blog Shifting Timelines: Returning to the Heart of Time.

Voor mij persoonlijk werkten deze 7 dagen als een noösferische acupunctuurnaald diep in de vouwen van mijn hart. Ik kon een sterke sensatie, energie, omhoog voelen komen vanuit de Dan Tien, het sacrale centrum - als een tektoniek die toestond dat een soort spirit-magma zich omhoog begon te werken naar mijn hart.

Ik kon de weerstand voelen die het magma diep in mij tegenkwam, als lagen van karma die afbrokkelden en oplosten. En naarmate de dagen voorbijgingen, werkte de energie zich steeds verder omhoog en opende zich in mijn hart.

Als resultaat van dit alles realiseer ik me nu, nog steeds nadenkend om het nog dieper te begrijpen, dat het was als het opgraven van een knetterende elektrische aanwezigheid in mij, een vibratie, een sensatie, die ik zelfs nu kan voelen. In de dagen sinds het evenement ben ik erg bezig geweest met dit gevoel diep in mijn kern en heb eraan gewerkt om het mysterie ervan te ontrafelen.

Ik geloof dat het simpelweg inspiratie kan worden genoemd, maar het komt ook met een perceptie of articulatie van het enorme potentieel van elk mens om iets nieuws te creëren en zichzelf te genezen door aandacht te schenken aan, en de boodschappen te bevragen en te eren die de diepste waarheid vormen van de levende gevoelens in hen. Ik zal nooit meer hetzelfde denken over tijd is kunst.

De 13-Manenkalender is een hulpmiddel voor transformatie, zowel persoonlijk als collectief. Leren om het als zodanig te gebruiken, omvat zowel het kennen van de verschillende onderdelen als zelf-reflectie over je eigen innerlijke reis ermee.

 

Dus in de volgende paar artikelen die ik je stuur, wil ik proberen om met je delen wat ik kan van mijn innerlijke reis. In sommige opzichten kan dit persoonlijk worden, maar misschien biedt het je ook wat gezelschap op je eigen reis. En als we allemaal de noösfeer zijn, één gedachtengoed, het gedachtengoed van de Aarde, dan zal ik dit delen in de spirit van noösfeer-gemeenschap.

Origineel: Mexico


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.