Ankers in Tijd

.............

Met een beetje fantasie kun je de 13-Manenkalender gebruiken om een rijk binnen te gaan van levensechte mysterie en magie; een wereld met verborgen deuren en paden (van denken, voelen, ervaren en waarnemen). Het biedt een praktisch oneindige reeks aan referentiekaders die op tal van nieuwe manieren kunnen worden gecombineerd en verbonden.

Hoe meer je weet over de dagelijkse codes, hoe meer deze patronen zich vermenigvuldigen en verdiepen, hoe groter het potentieel van het ontdekken van verbinding en synchroniciteit, waar het misschien leek dat er geen was. Is dit een proces van het creëren van synchroniciteit of het ontdekken ervan? Het is moeilijk in te schatten. Ik zou zeggen dat het zowel creëren als ontdekken is.

Hoe dan ook, elke ontdekte verbinding of patroon kan een Anker in de Tijd voor je worden. Zoals de telepathische versie van geocaching - het planten en opgraven van je Ankers in Tijd zal je begeleiden op een interne reis van zelfontdekking en realisatie.

Hier zijn zeven manieren om je Ankers in de Tijd te vinden:

1. Je galactische signatuur

Dit is de eerste stap, de babystap. Als je eenmaal je galactische signatuur kent kun je verbindingen beginnen te voelen met bepaalde dagen van de 13-Manenkalender.

Als je bijvoorbeeld een Blauwe Galactische Aap bent, voel je misschien op elke Blauwe dag (elke 4 dagen) een kleine vonk van herkenning: "Vandaag heeft dezelfde kleur als mijn signatuur!" Op elke "galactische" toon (elke 13 dagen) krijg je weer een kleine schokje: "Hee, het is een galactische dag. Ik ben ook galactisch!". En natuurlijk, op elke Blauwe Aap-dag (elke 20 dagen) voel je misschien een klein sprongetje in je stap, wetende dat het een Aap-dag is, net als jij!

Maar dan, als het Blauwe Galactische Aap is en al die cycli samenkomen om JOUW EXACTE galactische signatuur te zijn (elke 260 dagen) - nou ja, je zult de 13-Manenkalender moeten volgen en zien hoe het voor jou voelt :-)

Dit alleen is al genoeg om je de galactische stralenbundel te laten voelen waarvoor de 13-Manenkalender een soort navigatiekompas is. Maar we stoppen hier niet! Volgende:

2. Signaturen van mensen die belangrijk voor je zijn

Al snel begin je meer mensen in je leven te decoderen. Dan zullen alle bovenstaande herkenningen worden geactiveerd voor alle mensen die u hebt gedecodeerd. Hallo! Vandaag is het Witte Wind, mijn buurman is Witte Wind! Oh kijk, Witte Wind is altijd 11 dagen na de Aap, dus het is mijn Aap-dag en dan is het 11 dagen later de Witte Wind-dag van mijn buurman! En zo gaat het door.

Je zult ongetwijfeld ook overlappingen ontdekken tussen jou en de mensen die je decodeert: dezelfde kleuren, dezelfde tonen, dezelfde zonnezegels - misschien zelfs dezelfde galactische signatuur! Dit opent verder je nu ontluikende telepathische synchroniciteitsantennes...

3. Signaturen van gebeurtenissen die betekenisvol voor je zijn

Hetzelfde als hierboven, behalve dat je datums decodeert die belangrijk voor je zijn of betekenis hebben. Weldra zullen die dagen weer terugkomen. "Wow! Vandaag ging ik naar het park waar ik ooit een onvergetelijke dag had met een zielsverwant en de signatuur van vandaag is dezelfde als op die dag!" Voor je het weet, duik je diep in de magie van dat moment.

4. Getallen die speciaal voor je zijn

Als je op mij lijkt en meer van getallen houdt dan van wat dan ook, zul je blij zijn te weten dat elke dag in de 13-Manenkalender een koor van sprekende getallen is. Elke signatuur heeft verschillende getallen: galactische toon (1-13), zonnezegel (1-20), galactische signatuur (1-260), dag van de maand (1-28), maand van het jaar? (1-13).

Of als je niet van getallen houdt, kun je al snel een nieuwe relatie met hen cultiveren, naarmate je de betekenis of het gevoel van de getallen begint waar te nemen.

5. Woorden die sterk op jou of iets in jouw leven betrekking hebben

De 13-Manenkalender brengt de kracht van kleur, getal en woord bij elkaar. In het voorbeeld van de Blauwe Galactische Aap; nadat je een tijdje gewend bent aan de 13-Manenkalender, betekent dat zoveel meer dan "Blauwe Galactische Aap".

Zodra je de basiskennis uit je hoofd kent, weet je automatisch dat:

"Blauw" wordt gecodeerd met de woorden: Transformeren, geduld en windrichting het westen.
"Galactisch" wordt gecodeerd met: Harmoniseren, modelleren, integriteit.
"Aap" wordt gecodeerd met: Spelen, magie, illusie.

Van alleen al de galactische signatuur heb je negen woorden van kracht die samenwerken om een magische spreuk te creëren als een hulpmiddel dat je kunt gebruiken hoe je wilt...

6. Je Aardefamilie uitzoeken - best makkelijk!

Elke galactische signatuur behoort tot een van de vijf Aardefamilies. Als je eenmaal de jouwe kent, zoek je de Aardefamilie van de mensen in je leven, belangrijke gebeurtenissen, enz. En zo heb je nog een ander ontvouwen van de bloemblaadjes van je synchroniciteitsantenne-bloem…

graphic courtesy of www.lawoftime.org

Dit diagram beloont zorgvuldige studie. Probeer niet teveel vast te houden aan de vraag: "Wat betekent het?", maar decodeer (leer van buiten) de sleutelwoorden. Als je elke dag de 13-Manenkalender volgt, mensen en gebeurtenissen decodeert en de Aardefamilies leert kennen, heb je nog een ander hulpmiddel om meer verbindingen te ervaren.

Combineer dit met de krachtwoorden van elke code en je hebt een enorme weefwerk van boodschappen of magische spreuken tot je beschikking: je waarneming hanteren om invloed uit te oefenen op je eigen evolutie.

7. Je Ankers in Tijd exponentieel vermenigvuldigen

Bestudeer het orakel van de vijfde kracht. Het is niet moeilijk, het vergt alleen zorgvuldige bestudering van de afbeeldingen die je laten zien hoe elke zonnezegel (en galactische signatuur) een ondersteunende, leidende, uitdagende/versterkende en verborgen kracht heeft! Kun je zien hoe je dit kunt toepassen op al het andere dat je al hebt geleerd?

Als je alleen al de paar dingen in dit artikel leert, breidt je exponentieel het bereik uit aan 13-Manenkalenderhulpmiddelen uit die je kunt verkennen, overdenken en die je kunnen inspireren.

Elk nieuw facet van de 13-Manenkalender dat je kunt leren en waar je je elke dag van bewust blijft, draagt cumulatief bij aan elk facet dat je eerder hebt geleerd. Je kunt het zo complex maken als je zelf wilt. Uiteindelijk cultiveert de 13-Manen-kalender radiaal bewustzijn (alle richtingen tegelijkertijd in tegenstelling tot binair: ja/nee, omhoog/omlaag).

Dus begin te leren wat je kunt. Volg elke dag wat je kunt. Zodra je je daarmee bekend voelt, zoek dan een ander facet van de kennis op om te leren. Er zijn heel veel gratis bronnen op PAN-Holland.nl of de website van de Foundation for the Law of Time. Of als je liever praktijk-gericht leert en mijn werk graag wilt ondersteunen, bekijk dan mijn zelfstudie-videocursus.

Tast toe!

 

Origineel: Anchors in Time

 

Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.