Transmissie "echo chamber"
(Deze media-term is vertaald in 17 talen, maar niet in het NL, wat natuurlijk een veeg teken is)
Een "echo-kamer" is een omgeving waarin een persoon alleen informatie tegenkomt, die zijn/haar eigen opinie weerspiegelt of versterkt. De term is een metafoor op basis van de akoestische echokamer, waar geluiden weerklinken in een holle ruimte. (zie kort filmpje met uitleg)

Dus simpel gezegd een "holle ruimte".

.............

Echoën naar het zelf
Totdat het ontwaakt
Jij bent mij
Ik ben jou
Wie ben jij?
Wij zijn jou
Jij bent ons
Totdat het herinnert
Zie je?
Cun je het geloven?
Zou het echt kunnen?
Je zou onmogelijk kunnen zijn
Mij
Zou ik echt kunnen zijn
Jou?

Wat buiten is, is binnen, hoewel de taal die het spreekt misschien vreemd lijkt. De noösfeer is onvermijdelijk. Het spreekt tot je door codes, vormen, geluiden, kleuren, gezichten, woorden, angsten, liefde. Opnieuw geformuleerde, opnieuw gecombineerde, en -gemuteerde versies van jezelf, die allemaal van jou terug echoën naar jou, van mij naar mij en van iedereen naar iedereen die je kent.

Elke eeuwige ziel tekende ervoor om zelf zijn eigen noösfeer te zijn, een holografische fractal van de Absolute noösfeer. Herken jou in de ander en de ander in jou.

De transmissie-echokamer, flirtend op het scherp van de snede van een eindeloze technologische hel. Zijn gereedschap gebruikend om manieren, middelen en resultaten steeds verder uit te breiden. De slapende droom vermenigvuldigt het allemaal totdat de wakende droom ons allemaal bevrijdt, als Eén.

Er zit vuur in de berg. Pijn, begeerte, warmte, sensatie, koude rillingen, vlinders, bloemen in je hart. Zelfreflecterend bewustzijn.

De transmissie-echokamer. Flikkerende lichten trekken ons ernaar toe. Een herinnering aan de sterren-moeder, de baarmoeder, de oorspronkelijke placenta, sabbelend op dromen van oneindige toekomstige ervaringen in eindeloze universums.

Woorden voorbij woorden. Vormen voorbij vorm. Geluiden voorbij geluid. Het brein in je schedel opent zich naar het licht, heeft een veilige plek nodig, heeft een veilige planeet nodig - ja jij ook, mijn beste. En jij, en ja ook degene die jij haat: Eén.

We wachten op ons in de toekomst Nul voorbij het peilbare.

 

Origineel: Transmission echo chamber


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.