Maar hoe zit het
met de rest?

.............

Oke! Dus we navigeren langs de tekens, synchroniteiten en mysteries van de 13-Manenkalender... Maar hoe zit het met de rest van de wereld?

Zoals ik al zei, volgt de 13-Manenkalender grotendeels een persoonlijke en interne speurtocht om je eigen percepties te ontwikkelen. Echter, een ander doel hiervan is het creëren van een nieuwe, bevrijde wereld, persoon voor persoon, toch? Ik zou graag tegen mijn collega's en buren willen zeggen: "Tot de volgende Seli!" Of "Fijne Magnetische Aap Dag! Klaar om te spelen?!" Maar, kennelijk gebruiken de meeste mensen om mij heen de mechanische klok en de 12 maanden Gregblobiaanse kalender.

Ik heb met talloze mensen gesproken die allemaal zeggen: "Er is hier niemand om dit mee te doen!" Inderdaad, je mag blij zijn als je vrienden hebt om mee te surfen over de golven van de synchronometer - laat staan een hele gemeenschap die daarmee gesynchroniseerd is! De synchrone orde van de 13-Manenkalender verspreid zich organisch - dus jij zult degene moeten zijn om het naar buiten te brengen, naar de mensen om je heen. Oh verdorie, ik ken je buren niet! (Wacht even! Je kunt ze vertellen zich aan te melden op newtimecourse.com )

Hoe dan ook, ik zal een eenvoudige, praktische toepassing van de 13-Manenkalender delen om direct te verweven met de rest van de wereld: Maak een schema! Ja, zo makkelijk is het - en klinkt wat saai... Misschien zelfs een beetje vervelend. Dit is zelfs voor mij een beetje vervelend om te schrijven. Maar blijf er even bij. Zodra je dit gedaan hebt, zul je een golf van synchroniciteit besurfen die je zelf opriep!

(Je vindt de plaatjes en trefwoorden in de verwijzingen hieronder in de “13-Manenkalender Tutorial” of op www.lawoftime.org)

De 13-Manenkalender 7-daagse week (alias "Heptad")

Elke maan (maand) in de 13-Manenkalender heeft 28 dagen, dat is precies 4 perfecte 7-daagse weken. Elke dag van de week heeft een bepaalde kwaliteit: Je kunt met je schema experimenteren en dit rechtstreeks gebruiken om deze kalender in je dagelijks leven te brengen, evenals een manier om met anderen te communiceren - of ze het weten of niet! Bijvoorbeeld:

Elke dag van de week heeft een corresponderend chakra en een paar trefwoorden. Welnu, sommige trefwoorden zijn makkelijker mee te krijgen dan anderen. Silio heeft bijvoorbeeld 'Ontladen' als trefwoord - dat kan een beetje lastig zijn, maar Silio zit ook in het HART.

Om in gedachten te houden: Wat roepen de sleutelwoorden in jou op? Kijk of je manieren kunt vinden om je bestaande gewoontes, hobby's of interesses te synchroniseren met de codes van de 13-Manenkalender!

Doe iets met de zoekwoorden waarmee je je kunt verhouden. Naarmate je meer bekend en betrokken bent bij de kalender, kunt je deze dieper verkennen - begin eerst gewoon simpel. Dus hier zijn een paar eenvoudige voorbeelden:

Dag 1 “Dali” - Hitte, Doel, Kruin-chakra: Misschien organiseer je elke twee weken op een "Dali" dag een zweethut, of ga je met een paar vrienden naar een thermisch bad of sauna (Hitte). Of misschien heb je een waterballongevecht (Doel). Of je oefent elke "Dali" dag om op je hoofd te staan. (Kroon)

Als ik in een vergadering aantekeningen maak en er iets opkomt waarbij ik actie moet ondernemen, teken ik een klein Dali-symbool, dat het sleutelwoord "Doel" naar mijn onderbewustzijn seint.

Dag 3 “Gamma” - Licht-Hitte, Pacificeren (vredig maken), Derde Oog chakra: Maak een kampvuur (Licht en warmte). Pacificeren: maak er een punt van om met iemand te praten die jou normaal gesproken triggert en maak jezelf rustig om harmonieus en vredig te blijven.

Dag 5 “Alpha” - Vrijlaten, Keelchakra: Kom samen met vrienden om je te ontdoen van de extra, overbodige SPULLEN die je niet nodig hebt, ahh het zoete vrijlaten van vereenvoudiging. Keel? Zing! Vertel grapjes!

Dag 6 “Limi” - Zuiver, Solar Plexus chakra: Ontgiftingsdag. Vastendag. Zuiveren. Solar Plexus: Centrum-versterkende oefeningen zoals Tai Chi, Pilates, enz. - of misschien wil je wat dimensionale reizen proberen via je vierdimensionale navelstreng (genaamd kuxan suum bij de Maya's) die je verbindt met het centrum van de melkweg! (Zie: Cosmic History Chronicles)

De 13-daagse Wavespell Cyclus

Dit is een sappige! Ik hou ervan om de 13-daagse cyclus te gebruiken. Het fijne van deze cyclus is dat het een dag minder is dan twee weken. Dus, als je iets op een specifieke dag van de 13-daagse cyclus plant, dobbert het elke keer door de week. Dit is een goede manier om familie, vrienden en collega's te verrassen, want dat haalt hen (en jezelf) met een ruk uit hun standaard wekelijkse cyclus.

Je kunt ook merken dat verschillende personen beschikbaar zijn of zich anders voelen op de verschillende dagen van de week. Je kunt je zo een beetje losmaken van dat werkweek-hamsterwiel; het gunt jou een 'buiten de vissenkom' inzicht in de bewegingen van die cyclus.

Enkele ideeën uit de losse pols: Op "Lunaire" dagen naar buiten gaan met vrienden om naar de maan te kijken. Op 'Elektrische' dagen je Casio toetsenbord tevoorschijn halen om samen te jammen. Op de "Ritmische" dagen een drumcirkel hebben - of Tangolessen.
Geef op de "kristallen" dagen een kristal aan een van je vrienden of buren. De Kristallen dag is ook een dag om samen te komen en te ontmoeten (gecodeerd door "Samenwerking"), dus als je een mastermind groep of projectwerkgroep hebt, probeer dan eens een meeting op die dagen.

Als je wilt spelen met een meer geavanceerde toepassing hiervan, gebruik dan de trefwoorden van elk van de 13 dagen om een programma op te zetten. (Bijvoorbeeld: Magnetische dagen: Verenigen, aantrekken, doel. Lunaire dagen: Polariseren, stabiliseren, uitdagen. Elektrische dagen: activeren, verbinden, service, enzovoort ...)

20-daagse Cyclus. Rode Draak naar Gele Zon

Deze is ook leuk, omdat het je echt loskoppelt van de typische cycli. De 20-daagse cyclus rolt doorheen de 7-daagse cyclus en de 13-daagse cyclus, en zelfs door de stupide 12-maanden kalender. (doorgaans houd ik niet van schelden: maar het is stupide)

Raadpleeg de pagina met de handleiding voor alle sleutelwoorden van de 7 dagen van de week, de 13 tonen van de wavespell en van de 20 Zonnezegels.

Begin met het plannen van slechts één vaste activiteit ergens binnen de 7-daagse, 13-daagse en 20-daagse cycli. Begin eenvoudig, zodat het makkelijk op gang te brengen is. Met hoe minder je begint, hoe makkelijker het is om de verschuivingen in je bewustzijn en in de wereld om je heen op te merken. Zodra het een beetje stroomt, voeg dan meer toe aan je Synchrone Schema!

BONUS: Zelfs met een enkele activiteit gepland in deze drie cycli, kun je ook leren hoe deze cycli samen synchroniseren - omdat je ziet wanneer je activiteiten in de verschillende cycli op dezelfde dag vallen!

Probeer het eens!

En ik zou graag horen wat je ontdekt!

 

Original: But, what about everybody else?

 

Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.