Jaarlijkse cycli

.............

Gelukkig Gregoriaans nieuwjaar! (of oudejaarsavond voor degenen onder ons ten westen van de internationale datumgrens)

Het is onduidelijk waarom precies deze datum het jaarlijkse markeerpunt werd. Komt het omdat rond deze tijd Sirius om middernacht de meridiaan aan de hemellucht bereikt? Is de aarde nu echt op zijn perihelium? Of, omdat het de door het Vaticaan vastgestelde kalender is, zou het kunnen zijn omdat het 8 volledige dagen zou markeren vanaf de verjaardag van Christus - de dag waarop hij besneden zou zijn?

In ieder geval, als je deze nieuwsbrief ontvangt, weet je al: er is een betere manier! Neem een 13-Manenkalender

Hier is een leuke oefening: het vinden van de jaarlijkse "feestdagen" in de 13-Manenkalender. Elke dag van het jaar zal altijd een van de vier zonnezegels zijn. Neem een kijkje bij deze voorbeelden:

1 jan - "Nieuwjaarsdag" - Rode Hemelwandelaar, Witte Spiegel, Blauwe Nacht of Gele Ster
14 feb - "Valentijnsdag" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele Mens
17 mrt - "St. Patrick's Day" - Rode Hemelwandelaar, Witte Spiegel, Blauwe Nacht of Gele Ster
5 mei - "Cinco de Mayo" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele Mens
6 jun - "D-Day" - Rode Maan, Witte Tovenaar, Blauwe Storm of Geel Zaad
11 jun - "Kamehameha Day" - Rode Maan, Witte Tovenaar, Blauwe Storm of Geel Zaad
19 jun - "Juneteenth" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele Mens
4 jul - "Onafhankelijkheidsdag" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele Mens
7 aug - "Purple Heart Day" - Rode Draak, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Aap, Gele Krijger
26 aug - "Women's Equality Day" - Rode Slang, Witte Hond, Blauwe Adelaar of Gele Zon
11 sep - "Patriot Day" - Rode Draak, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Aap of Gele Krijger
31 okt - "Halloween" - Rode Draak, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Aap of Gele Krijger
25 dec - "Kerstmis" - Rode Draak, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Aap of Gele Krijger
26 dec - "Tweede Kerstdag" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele Mens
31 dec - "Oudejaarsavond" - Rode Aarde, Witte Wind, Blauwe Hand of Gele mens

Vanzelfsprekend gelden de meeste van deze 'feestdagen' in de Verenigde Staten. Dus ik moedig je aan om de jaarlijkse feestdagen in jouw land te vinden.

Tip: doe dit niet voor vakanties die een specifieke dag van de week of maand zijn - zoals de 3e zaterdag in september of wat dan ook. De Gregoriaanse kalender is krom, dus die feestdagen zweven altijd - het zijn altijd verschillende dagen van de maand. Zoek in plaats daarvan feestdagen die elk jaar altijd op dezelfde datum zijn.

Als je eenmaal deze lijst hebt gemaakt, kun je gemakkelijk de vier zonnezegels vinden die elke dag coderen. Als eerste, download de gratis 13 Moon pocket calendar van de Foundation for the Law of Time (of kijk in je kalenderboekje). Zoek de datum die je zoekt en let op welke zonnezegel die dag is. Zoek dan dat zegel in de onderstaande tabel: De horizontale rij waarop deze dag zich bevindt laat de vier zonnezegels zien waarmee die feestdag altijd zal worden gecodeerd.

Planet Holon

Chakra Aardefamilie
De Roep van de Aardefamilies
Kruin Polaire Verklanken de Chromatische
Keel Kardinale Vestigen de Genesis
Hart Kern Graven de Tunnels
Zonnevlecht Signaal Ontrafelen het Mysterie
Basis/Wortel Portaal Openen de Poorten
graphic courtesy of www.lawoftime.org

Zoek bijvoorbeeld op 1 januari, nieuwjaarsdag. Je zult zien dat het gecodeerd is door de Blauwe Nacht zonnezegel. Vind de Blauwe Nacht in het bovenstaande schema en je ziet dat deze zich in dezelfde rij bevindt als de Gele Ster, Rode Hemelwandelaar en Witte Spiegel. Nieuwjaarsdag zal altijd een van die vier zegels zijn.

Zoals je op het plaatje kunt zien, worden deze sets van vier 'Aardefamilies' genoemd - elk met hun eigen unieke kenmerk. Terugkomend op ons voorbeeld: 1 januari, Nieuwjaarsdag wordt altijd gecodeerd door de "Signaal Aardefamilie" - met de code Ontrafel het mysterie...

Het is ook leuk dat "Halloween" altijd een Rode Draak, Witte Wereldoverbrugger ("dood"), Blauwe Aap ("spelen") of Gele Krijger ("onbevreesdheid") is.

Misschien begin je het plezier te zien dat je hier kunt hebben.

Een andere van mijn favoriete voorbeelden is "Valentijnsdag" - altijd op 14 februari (14-2), wat altijd Galactische Maan 8 (8.8) is in de 13-Manenkalender, wordt altijd gecodeerd door de "Kern Aardefamilie" die overeenkomt met het Hart-chakra.

Dit is een klein voorbeeld van hoe de synchrone orde - of matrix van synchroniciteit - altijd driedimensionale verschijnselen heeft geïnformeerd of we het wisten of niet.

En voor alle andere getallofielen, kijk hier eens:

14 Februari (14-2) = Galactische Maan 8 (8.8)

14 + 2 = 8 + 8 = 16 = 4x4. Hoeveel kamers heeft het menselijk hart?

Dus maak je eigen lijst van verjaardagen, gedenkdagen of jaarlijkse feestdagen. Het hoeft niet eens per se "feestdagen" te zijn, misschien is het gewoon een dag die speciaal is voor jou. Vind de Aardefamilie Codes voor die dagen om je multidimensionale perspectief daarvan te verdiepen.
Zie wat jou opvalt en wat je voelt.

 

Origineel: Annual cycles

 

Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.