Jezelf helen

.............

De hersenen, het menselijk lichaam, het leven in het algemeen heeft een verbazingwekkende manier om zichzelf te genezen. Opnieuw bedraden, eindeloos veerkrachtig - ongeacht het obstakel vinden het leven, het menselijk lichaam, de hersenen hun weg terug. Net zoals een brein na een beroerte zichzelf opnieuw kan bedraden rond de schade of het brein van een persoon met de diagnose Parkinson zichzelf opnieuw kan bedraden, zelfs als hun ziekte gewoon doorgaat - zo kunnen we onszelf ook helen als een collectief planetair wezen.

Inderdaad, we zijn het brein van de aarde, de noösfeer zelf - hoewel op dit moment voornamelijk onbewust. De collectieve cognitieve dissonantie lijkt elke dag een hogere toonhoogte te bereiken. Wat is echt? Wat is waar? Waar kunnen we op rekenen? Hoe kunnen we onszelf vervullen in dit leven en de beste versie van onszelf realiseren? Is het mogelijk om het goede te doen? Welk voorbeeld zullen we stellen voor onze kinderen? Zelfs vanuit een systeem of samenleving die lijkt te gedijen door zijn wortels vast te zetten in lijden, verwarring en verdeeldheid - de basis van de geschiedenis vastzittend in een sleur.

Als de volgende fase in de evolutie van het menselijke bewustzijn (Jose Arguelles, Manifesto for the Noosphere), is de noösfeer een multidimensionaal systeem.

De 13-Manenkalender en codes van de Wet van Tijd zijn een grondige helende behandeling voor de ziekte van kunstmatige tijdhypnose. Een behandeling werkt niet als deze niet wordt toegepast. De codes en matrix van sychroniciteit waar de 13-Manenkalender uit voortkomt, bestaan eerst in de hogere dimensies en regenen "neerwaarts" op het vlak van de fysieke realiteit (de derde dimensie, vorm).

Vandaar dat een doel van het gebruik van de 13-Manenkalender is om onze eigen hersenen opnieuw te bedraden en uiteindelijk het brein van de Aarde, de noösfeer, om te worden vernieuwd tot zijn volheid en uit de staat van kunstmatige tijdshypnose, collectieve cognitieve dissonantie - de basis van de geschiedenis vast in een sleur.

Start nu met het gebruik van deze 'tool'. Volg het gewoon elke dag op dezelfde manier als je dagelijkse agenda of je favoriete Instagram-kanaal of mail of wat dan ook! Hyperdimensionale tijdcodes zenden berichten, updates en meldingen van kosmische beschaving en galactisch bewustzijn.

Begin door elke dag de kalender te volgen. Elke 13-Manenkalender heeft ook de Gregoriaanse kalenderdata. Dus misschien weet je dat het vandaag bijvoorbeeld 22 februari 2019 is. Zoek 22 februari op de kalender en besef dat vandaag inderdaad Seli 16 van de Galactische Havik Maan van Integriteit is - waar we vragen "Leef ik wat ik geloof?". Het is Kin 120, Gele Elektrische Zon in de galactische spin van 260 kin.

Alleen dit is al genoeg. Treuzel alsjeblieft niet en begin vandaag (of download een gratis kalenderboekje). Van daaruit kun je je gezichtspunt van dit planetaire consult verdiepen door de studie van de codes te verdiepen. Dit konijnenhol gaat heel diep. Hoe dieper je gaat, hoe dieper de healing. Begin met het volgen van de 13-Manendatum en de dagelijkse Kin. Leer dan het orakel van de vijfde kracht - het orakel van de Tovenaar. Leer de holons. Leer de interplanetaire circuits. Leer de radiale plasma's. Enzovoort.

Wat we helen door de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender is de scheiding van ons driedimensionale (vorm) zelf van ons multidimensionale zelf.

Terug naar het voorbeeld van de persoon met de diagnose Parkinson, waarbij hij zichzelf opnieuw zou bedraden, rondom de voortschrijdende aandoening, door inspanning: De toestand zal verslechteren als ze op de een of andere manier niet in staat zijn om hun inspanning voort te zetten. Evenzo werkt de 13-Manenkalender alleen zolang je het gebruikt - totdat de 'aandoening' volledig genezen is.

Zodra je de poort hebt geopend naar de 13-Manenkalender wordt de healing gestart, de toestand van kunstmatige tijdhypnose wordt bewust. Als het dagelijks volgen van de codes begint te tanen, kan de hypnose terugvallen, maar vrees niet, de multidimensionale bedrading wordt niet ongedaan gemaakt, het blijft alleen sluimeren - in afwachting van je terugkeer: Je terugkeer naar de multidimensionale arena en droom die opbloeit en hoog uitstijgt boven de dichte sleur van de geschiedenis, richting de warme stralen van een galactische zon.

 

Origineel: Heal yourself


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.