Het kost tijd

.............

Het kost tijd om bij het echte sappige spul in de 13-Manenkalender te komen.

Tuurlijk, er zijn veel steeds geavanceerdere of ingewikkelder lagen tot de codes ervan, maar deze diepere lagen zijn niet per sé de sappige dingen. Eigenlijk, zelfs als je in de geavanceerde niveaus van de codes van de 13-Manenkalender duikt, zonder de tijd te nemen om het echt in te zetten als een interactieve levende matrix, zul je ook niet tot de sappige dingen komen.

Nee, de sappige dingen komen van het soms moeilijke proces om het te integreren in je dagelijks leven, als een poort naar nieuwe percepties. Eerst begin je met het dagelijks volgen van de kalender, het volgen van de galactische signaturen.

Je zult merken dat meer synchroniciteiten je bewustzijn binnentreden. Kleine, schijnbaar alledaagse gebeurtenissen gedurende de dag zullen op een of andere manier in verband worden gebracht met de codes van de dag. Een eenvoudig voorbeeld is zeer winderig weer tijdens een Witte Wind-dag of -wavespell. Inderdaad, echte magie wordt geopenbaard vanuit die dingen die je eerder alledaags noemde.

Natuurlijk, je moet in deze wereld leven, waar 99% van de mensen die je kent misschien niet eens weet over de 13-Manenkalender, laat staan het idee van een levende matrix van synchroniciteit. Je zult nog steeds je dagelijkse verantwoordelijkheden moeten kunnen doen.

Misschien, misschien zelfs onbewust, heb je zelfs het gevoel dat het leren van de 13-Manenkalender kan dienen als een ontsnapping aan het zogenaamde mondaine. Maar als je de 13-Manenkalender kunt gebruiken om je huidige bewustzijn een vliegende start te geven, jezelf de kans te geven om dingen opnieuw waar te nemen - dan zul je de echte sappige dingen bereiken...

Dan begin je meer vertrouwd te raken met zijn patronen. Naarmate de patronen duidelijker worden, begint de mystificatie die je in het begin hebt gevoeld te vervagen. Hoe dan ook zal het mysterie zich verdiepen... Aangezien je nu de basis begrijpt, kun je de orde erin zien, wat je zal wenken om nog beter te kijken en daardoor het pad te betreden om het steeds dieper te verkennen.

Geef jezelf de TIJD als je de 13-Manenkalender begint te leren. En probeer niet overweldigd te raken. Het is echt als het leren van een nieuwe taal of een muziekinstrument. In het begin zul je niet weten hoe een eenvoudig deuntje moet worden gespeeld of vindt je misschien dat "Altijd is Kortjakje ziek" gewoon te saai is. Maar blijf oefenen, met bewustzijn en kalme onthechting - en vooral met geduld voor jezelf. Je zult snel de synchroniciteitssymfonie binnenin waarnemen, die kan helpen om die altijd-aanwezige vibratie onder het oppervlak van het uiterlijk te ontdekken.

Download een gratis, printbare 13 Moon Calendar voor dit huidige jaar of koop hier een Nederlandstalig kalenderboekje - in beide gevallen begin je aan een magische reis - en ondersteun je ook de voortdurende opbloeiing en verspreiding van al deze kennis!

 

Origineel: It Takes Time


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.