Een nieuwe galactische spin

.............

Ik stuurde dit naar mijn nieuwsbrief aan het begin van een nieuwe 260-galactische spin (die begon op 8 februari 2018):

Het leven gaat elk moment verder. Soms lijkt het alsof het leven ons iets geeft en soms lijkt het erop dat het iets wegneemt. Sommige dingen eindigen, terwijl andere beginnen. Toch zit er in elk einde een begin. Vandaag is zo'n dag.

Heb je met nieuwjaar een nieuw voornemen gemaakt? Heb je het volgehouden? Statistisch gezien doen de meeste mensen al vroeg in het jaar weer afstand van de voornemensdoelen van hun nieuwjaar. Dat is begrijpelijk, want we hebben de neiging om veel druk uit te oefenen op onszelf!

Nou, als je een van die mensen bent, ben je niet de enige! En in ieder geval: je hebt geluk! Vandaag [of een paar dagen eerder, als je dit bericht later ontvangt] begint een nieuwe galactische spin van 260 dagen. Wat is een galactische spin, vraag je?

Een galactische spin is een cyclus van 260 dagen. Deze 260-daagse cyclus kan ook fractaal uitdijen naar elke cyclus van 260... 260 weken, 260 manen, 260 jaar, 260 generaties, 260 eeuwen, 260 millennia... Punt is, het kan uitzetten en inkrimpen om een oneindige en fractaal genestelde cyclus te worden.

Maar wat accurater: de galactische spin is de perfecte maatstaf voor het meten van de vierde-dimensionale tijd. Of natuurlijke Tijd. Dit komt omdat de natuurlijke of vierde-dimensionale tijd een frequentieverhouding heeft van 13:20 en 13x20 = 260, vandaar de galactische spin van 260 dagen. Verbazingwekkend genoeg is dit ongeveer dezelfde duur als de cyclus van de menselijke zwangerschap (gemeten vanaf de conceptie, dat wil zeggen ± 37 weken of ± 9 maancycli - niet vanaf de laatste menstruatiecyclus waar de 40-wekenmeting overigens vandaan komt).

Dus waarom geen galactisch voornemen maken? Als je bent aangemeld voor deze nieuwsbrief zul je wel geïnteresseerd zijn in de 13-Manenkalender. Dus mijn uitdaging aan jou is om je te verbinden met het volgen/ bijhouden/bekijken van de 13-Manenkalender gedurende 260 dagen (zonder ook maar een ENKELE dag te missen) en te zien wat je ziet!

Als je nog geen 13-Manenkalender hebt, dan kun je er hier een downloaden. En hier zijn een paar dingen om je te helpen en de verkenning levendiger te maken:

De Tzolkin / Harmonische Module - Je kunt dit zo groot afdrukken als je wilt en de 260 dagen afvinken terwijl je er doorheen gaat.

The Book of Kin / Het Boek van Kin - Dit is het complete "boek" van alle 260 galactische signaturen en hun synchronisatie-opdrachten. Je zou dit kunnen lezen, één Kin per dag voor de komende 260 dagen.

The 260 Postulates of the Dynamics of Time - Als je er echt diep in wilt duiken. Ik heb dit al vaker aanbevolen en ik blijf het aanbevelen. De hoofdstukken van dit boek zijn genummerd van 0-19. Hoofdstuk "0" komt overeen met de Gele Zon, Hoofdstuk 1 correspondeert met Rode Draak,... Hoofdstuk 19 correspondeert met Blauwe Storm. Elk hoofdstuk heeft 13 postulaten die corresponderen met elk van de 13 galactische tonen. (nog niet elk postulaat is vertaald, maar ik zou alvast online kunnen zetten wat klaar is? M)

Bijvoorbeeld vandaag, Kin 1: Rode Magnetische Draak bijvoorbeeld overeen met Postulaat nummer "1.1". In de postulaatnummering correspondeert het eerste getal met de zonnezegel en het tweede getal met de galactische toon. Rode Draak is zonnezegel nummer 1 en de magnetische toon is toon nummer 1 - ergo, postulaat 1.1.

Nog een voorbeeld: de volgende wavespell zal Kin 14 zijn: Witte Magnetische Tovenaar. Witte Tovenaar is zonnezegel nummer 14. Magnetisch is galactische toon nummer 1. Dus het postulaat is 14.1.

Daarna komt Kin 15: Blauwe Lunaire Adelaar. Blauwe Adelaar is zonnezegel nummer 15. Lunair is galactische toon nummer 2. Dus het postulaat voor die dag is 15.2.

Nog een paar voorbeelden: Kin 26: Witte Kosmische Wereldoverbrugger. Witte Wereldoverbrugger is zonnezegel nummer 6. Kosmisch is galactische toon nummer 13. Dus het postulaat voor die dag is 6.13.

De volgende dag zal Kin 27 zijn: Blauwe Magnetische Hand. Blauwe Hand is Zonnezegel nummer 7. Magnetisch is toon nummer 1. Dus het postulaat is 7.1.

Als laatste, onthoud dat Gele Zon-dagen corresponderen met hoofdstuk "0" in de postulaten. Dus Kin 100: Gele Solaire Zon... Gele Zon is zonnezegel nummer 0. Solair is galactische toon nummer 9. Dus het postulaat is 0.9.

Je vat 'm wel, denk ik...

Ik wens je het allerbeste voor deze 260 dagen. Ik hoop dat deze galactische zwangerschap nieuw licht en vreugde in je leven brengt.

 

Origineel: It’s a new galactic spin!

 

Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.