Hier was ik naar op zoek!

.............

"Ik heb het gevoel dat ik hiernaar op zoek ben!"

Ik hoor de hele tijd dit soort dingen van mensen die net de 13-Manenkalender hebben ontdekt. Eigenlijk is dit hetzelfde soort gevoel dat ik had toen ik erover hoorde.

Wil je iets horen over toen ik de 13-Manenkalender leerde kennen? Zo ja, lees dan verder

Toen ik voor het eerst hoorde over de 13-Manenkalender was ik toevallig iemand tegengekomen die een kalender had voor, naar ik meen, het Blauwe Galactische Stormjaar (2001-2002). Het was de muurkalender gemaakt door Skytime. In die tijd werden ze alleen nog maar in zwart-wit gedrukt en niemand die ik tot dan toe kende, had er ooit van gehoord.

In de kalender zag ik de website www.tortuga.com - de officiële website voor de Foundation for the Law of Time destijds. (Dit is nu een website voor rugzakken; synchronistisch schreef Jose Arguelles over "soul and backpack") Dit was rond 2002 en ik was net twee jaar eerder afgestudeerd aan de middelbare school. Ik nam nota van de website en zodra ik online kon gaan, ging ik er meteen naar toe. Ik begon alles te lezen op de website. En hoewel de informatie op het eerste gezicht volledig uit de context leek met wat tot dan ook in mijn leven op dat moment - voelde het vertrouwd.

Ik herinner me dat er twee dingen waren die mij het meest opvielen: de noösfeer en de regenboogbrug.

Ik had tot op dat moment nog nooit het woord "noösfeer" gehoord of gelezen. De beschrijving op de website, geschreven door Jose Arguelles, suggereerde dat de menselijke evolutie zal verschuiven naar een soort van collectief bewustzijn - niet "groepsdenken" of zoiets als "de Borg" uit Startrek - maar eerder een verenigd planetair brein bestaande uit 7 miljard autonome mensen: Dit trof mij diep. De website legde vervolgens uit dat om een dergelijke verschuiving te realiseren, het menselijke bewustzijn bevrijd moest worden van de kunstmatige tijd en weer in harmonie gebracht met de harmonische frequentie van de natuurlijke of kosmische tijd.

Dit staat ver af van de A.I. visies (en angsten) van de toekomst die het collectieve verhaal in de wereld van vandaag doordringen.

Verder lezend, hoorde ik voor het eerst over de visie van de Circumpolaire Regenboogbrug, het "regenboogbrein van planeet aarde". Alleen al door het idee was ik verbluft: het noorderlicht en het zuiderlicht zijn een soort plasmische condens dat, omdat het een functie is van het elektromagnetische veld van de aarde, interactief kan worden ingeschakeld door de elektromagnetische velden van een willekeurig aantal gesynchroniseerde menselijke hersenen - en kan worden verlengd en samengebracht om een complete regenboogring rond de aarde te maken. De schepping hiervan zou een nieuwe tijd van vrede inluiden door de kracht van haar pure schoonheid. Zo'n kunststuk vereist dat de menselijke geest weer in harmonie wordt gebracht met de frequentie van natuurlijke tijd.

Toen ik de afbeelding zag van de visualisatie van de regenboogbrug stond ik versteld. Van binnen klikte iets vertrouwelijks.

Ik deel dit eigenlijk met je, zodat je een beetje meer weet over mijn reis en hoe ik in contact kwam met de 13-Manenkalender. En ook als je, zoals zoveel anderen, het gevoel hebt dat het iets is waarnaar je op zoek was of op de een of andere manier vertrouwd - om je te laten weten dat je niet alleen bent!

Ik heb van zoveel mensen gehoord die vergelijkbare verhalen vertellen en het is alsof je getuige bent van (en deelneemt aan) het ontwaken van een soort collectieve herinnering of bestemming. Deze ervaringen zijn echt en ik vraag me vaak af of ze wijzen naar de vroege stadia van de galactische cultuur op aarde.

If you haven't read it, I highly recommend the article "Galactic Culture and Cosmic Civilization" by Jose Arguelles.

 

Origineel: Searching


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.