Organiseren

.............

Heb je ooit het gevoel dat het leven gewoon helemaal overweldigend is? Alsof je zoveel ervaringen meemaakt - zintuiglijk, emotioneel, intellectueel - dat het soms voelt alsof er geen manier is om alles volledig te verteren?

Ik heb dat gevoel de hele tijd.

Laatst, in feite op de Witte Zelfbestaande Spiegel-dag was het een mooie dag hier in het zuiden van Oregon. De rook was al minstens een week verdwenen en we hadden eindelijk wat regen gekregen om op zijn minst het land te doven. De herfstkleuren waren begonnen.

Samen met mijn collega's was ik tijdens de pauze gaan wandelen en werd getroffen door wat een mooie dag het was! Vooral voor de ogen. Overal waar ik keek was een schilderachtig meesterwerk van visuele schoonheid van de natuurlijke wereld. De bergen rondom de vallei zweven levendig - een perfecte omlijsting voor de plekjes van de herfstschoonheid recht voor m'n neus.

Toen ik dit prachtige gezicht in me opnam, herinnerde ik me op dat moment dat het een Witte Zelfbestaande Spiegeldag was. Spiegels zijn iets waar je naar kijkt. Vandaag was gevuld met visuele schoonheid. Ik had het gevoel dat mijn hoofd een beetje duidelijker werd georganiseerd of dat mijn ervaringen werden gesorteerd op een manier waarop ik alle facetten beter kon waarderen. Met andere woorden, de Witte Spiegel weerspiegelde letterlijk niet alleen de verbluffende vergezichten vóór mij, maar ook de orde en harmonie gecodeerd in onze zintuigen...

Het kwam bij me op dat de 13-Manenkalender dit vaak doet. Door haar codes spreken de dagelijkse galactische signatuur en de cycli van de 13 Manen vaak tot een bepaalde golflengte of categorie van menselijke ervaring. Bijna als een soort kosmische kleuterschool! Vandaag leren we over Adem, Kunst, Magie, Liefde, Reflectie of Energie. Vervolgens worden die elementen van je dag op een natuurlijke manier versterkt - ervan uitgaande dat je oplet.

Het is niet zozeer dat we allemaal elke dag aan hetzelfde zouden moeten denken, maar dat de codes van de galactische signatuur je de gelegenheid bieden om meer aandacht te schenken aan hoe die code je tijdens die dag aanspreekt.

Hierdoor kun je op cyclische basis alle ontelbare ervaringen waar je constant doorheen surft, beter verteren - en je op volmaakte wijze een soort hand- en voetsteun bieden terwijl je de berghelling van wijsheid, helderheid en perspectief bestijgt.

Of, in termen van de 13-Manencyclus - de Planetaire Service Wavespell genoemd - beginnen we elke 28 dagen een nieuwe fase in het proces van reflectie dat een jaar lang duurt: Hoe kan ik de planeet van dienst zijn? Het verloopt in fasen - de eerste maan vraagt: "Wat is mijn doel?" Vervolgens: "Wat is mijn uitdaging?" "Hoe kan ik het beste dienen?" "Wat is de vorm van mijn service?" Enzovoorts.

Inderdaad lijkt dit een beetje op een programma, maar staat in schril contrast met het regiment aan vrije dagen van de industrie en regering waar we al mee geprogrammeerd zijn - dus waarom niet moderniseren?

 

Origineel: Organize


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.