We vibreren elkaar

.............

We zijn allemaal bewegende, resonerende trillingen. Geluiden en tonen die resolutie en harmonie zoeken. Het volgende octaaf, de ideale sleutelverandering in de symfonie van onze ontplooiing.

Niettegenstaande bloemrijke woorden en veel meer dan je lichaam, ben je een registratie van het originele patroon van je ziel. Vlees geworden hier en nu met een reden. De energie die je draagt, kan heling brengen en worden geheeld door authentieke resonantie met elke ziel.

"In Lak’ech" - de Maya-begroeting die grofweg betekent "ik ben een andere jij" is meer dan een groet. Voor mij betekent leven "In Lak’ech" het accepteren van de holografische aard van de werkelijkheid. Het deel zit in het geheel, het geheel zit in het deel. Wat je buiten waarneemt, is een weerspiegeling van de binnenkant. Wat je van binnen realiseert, echoot naar buiten.

In de 13-Manenkalender heeft elke persoon een galactische signatuur. En omdat elke galactische signatuur is opgenomen in de harmonische index van alle signaturen, heeft elke signatuur een specifieke interval tussen deze en elke andere signatuur. Dit is de fundamentele basis van de onderlinge verbondenheid van alle signaturen, zowel met elkaar als met de holografische matrixbasis van multidimensionaliteit.

En aangezien elke dag ook een signatuur heeft, ervaren we de codes zowel als vat als inhoud, de context en het onderwerp - dag na dag, heptad na heptad, wavespell na wavespell, maan na maan, seizoen na seizoen, spin na spin, jaar na jaar.

Door consequent dagelijks gebruik van de 13-Manenkalender, een hulpmiddel voor het cultiveren van kosmische percepties, kunnen we de holografische aard van de realiteit beginnen te ervaren. In een staat van continu bewustzijn wordt alles wat je waarneemt en ervaart, een verbinding en communicatie tussen jouw interne reis en de externe wereld.

En vooral menselijke relaties worden dan, of dat kunnen ze worden, veel meer dan de meesten zich kunnen voorstellen.

Soms hebben we bijvoorbeeld een uitwisseling of ontmoeting met iemand en blijven we achter met een sterk gevoel van binnen. Niet nodig om te benoemen, behalve misschien als een sensatie. In bepaald -en eerlijk gezegd onbruikbaar- lexicon zou je het een knoop in je maag kunnen noemen, of vlinders, of een gebroken hart. Maar er is veel meer aan de hand.

Je herkent deze gevoelens door de complexe, meerlagige aard ervan - rijker dan wat we basis-emoties noemen. Deze gevoelens zijn bijna onmogelijk in woorden te vatten, in de zin van "je gevoelens delen".

Kijk nog eens naar de sensaties die je ontvangt, indrukken van je verbinding met een andere ziel, "een andere jij". Sommige die we ondervinden, zullen een diep licht in ons schijnen. Als we ons op het gevoel richten met onbevreesde nieuwsgierigheid, kunnen we in contact komen met enkele van onze diepere onderbewuste drijfveren en wellicht onze innerlijke demonen transformeren tot een muze van zelfkennis.

Gelijkmoedigheid behouden, observeren en deze bundels van sensatie onderzoeken, leidt uiteindelijk tot transformatie en nieuwe creatie. Sensatie is een bron van creatie, maar wanneer we deze diepe sensaties met een enkel woord noemen, lopen we het risico de kans te verliezen om ze tot in hun kern te ontrafelen.

Wanneer iets de snaren van je hart beroert, dan is er iets in je dat wil zingen. Wanneer de vlinders je buik vullen, is iets in je klaar om vrij te vliegen.

Onze wereld is vol met afleidingen. En onlangs kreeg ik het tastbare gevoel van hoe, wat we nu entertainment noemen, je bijna kan losrukken uit een zeer diepe staat van introspectie. Hun (meestal) sensationele, toegeeflijke of decadente emotionele gevolgen kunnen de interne speurtocht van gevoelens in je (en openbaring van de schatten) overstemmen of effectief vervangen.

Bundels van gevoelens zijn als sterren die ontstaan, maar ze vereisen het vacuüm van je open huidige bewustzijn - ze hebben ruimte nodig - om te groeien.

De schatkist kan door jezelf worden geopend. Hoewel een gevoel soms sterk kan lijken op een soort circuit tussen jou en een andere jij. Als er ontvankelijkheid, vertrouwen en nieuwsgierigheid is en een bereidheid om nieuwe gedachten te denken - zie je misschien een nieuw facet van hoe jij en de ander reflecties zijn van de Ene Ziel.

Ik vraag me af of dit misschien een facet is van wat de Wet van Tijd de galactische cultuur noemt. Stel je de planeet voor vol met absoluut vertrouwen - we zouden zulke schatten, magie en schoonheid creëren door onze wederzijds geïnspireerde zelfreflectie.

 

Origineel: We vibrate each other


Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn abonnees van de 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.