Vrede

.............

Onlangs had ik een droom waarin ik een artikel of boek of zoiets schreef. Er stonden veel getallen in en ik genoot gewoon van het proces om alles op te schrijven. In de droom arriveerde een goede vriend van mij en vroeg mij met grote vastberadenheid: "Maar hoe zit het met vrede? Waarom schrijf je niet over vrede ?! Dat is het allerbelangrijkste van dit alles! "Ze was erg streng toen ze dit tegen me zei. Maar het gevoel dat ik in de droom had, was niet alsof ik bestraft werd, maar eerder aangemoedigd of geactiveerd.

Maar goed, ik ga nu een stukje schrijven over vrede. Dit is de eerste keer ooit dat ik besloten heb om te gaan zitten en iets te schrijven als reactie op de petitie van een personage uit een droom!

De 13-Manenkalender, hoewel ook een sleutel of deur naar multidimensionale ervaring, is een maatstaf voor harmonie en synchronisatie met de natuurlijke tijdsfrequentie. De natuurlijke tijdsfrequentie wordt wiskundig uitgedrukt als de verhouding 13:20. Alles * in het universum is in afstemming, synchronisatie of resonantie met de 13:20 frequentie van natuurlijke tijd.

* De menselijke soort vormt echter een uitzondering op deze regel. Door vindingrijkheid en vrije wil hebben we onbewust een kunstmatige tijdsfrequentie gecreëerd op aarde (en daarbuiten, terwijl onze technologie verder en verder reikt dan de grenzen van onze planeet). Deze kunstmatige tijdsfrequentie die we ons op de nek hebben gehaald, is een mentaal beschouwd fenomeen, geïllustreerd door het fatale gevoel dat er nooit genoeg tijd is.

De kunstmatige tijdsfrequentie is het liefdeskind van de onverbiddelijke mechanische klok en de kromme 12-maanden wereld "standaard" kalender. "Standaard" tussen aanhalingstekens omdat het nauwelijks standaard is, zelfs volgens zijn eigen normen, met zijn betrouwbaar verwarrende reeks van niet-gesynchroniseerde maanden en weken.

Terwijl de natuurlijke tijdsfrequentie het oneindig grote multidimensionale universum doordringt met balans, harmonie, orde (zelfs wanneer schijnbaar chaotisch!), samenhang - roept de kunstmatige tijdsfrequentie het idee van lineaire tijd op, dat een beschaving gek maakt. Telkens weer hollen we langs de tijdlijn die alleen in onze geest bestaat en waarom?

Ik denk dat onze maatschappij wordt gerund door krankzinnige mensen, om krankzinnige redenen. Ik denk dat we worden gerund door waanzinnigen voor waanzinnigen doeleinden. Als iemand op papier kan zetten wat onze regering, de Amerikaanse regering, enzovoort, en de Russische, Chinese - wat ze eigenlijk proberen te doen, en wat ze dénken dat ze aan het doen zijn; Ik zou heel graag willen weten wat ze denken dat ze aan het doen zijn. Ik denk dat ze allemaal gestoord zijn. Maar ik wordt waarschijnlijk weggezet als een krankzinnige, als ik dat zo zeg. Dat is wat er zo krankzinnig aan is. -John Lennon

 

 

 

 Na meer dan 15 jaar de 13-Manenkalender te hebben gebruikt en de natuurlijke tijdsfrequentie weer op te nemen in mijn eigen leven, ben ik er nu volledig van overtuigd dat onze maatschappij echt in een betovering zit.

Onze wil is gekaapt door kunstmatige tijd, onze allereerste schepping. En dit is waarom het zo onmogelijk is om zelfs maar te bedenken dat we ook gewoon zouden kunnen S.T.O.P.P.E.N... Opnieuw beoordelen: wat zij we in vredesnaam aan het doen? Ga terug naar de basis en naar voren als een elkaar ondersteunende soort, weer opnieuw in harmonie werken met de natuur.

De natuurlijke tijdsfrequentie zoemt mee, zelfs nu je dit leest. Zelfs als je naar je werk rijdt. Of als je achter je computer zit of aan de lopende band staat of met je handen in de aarde van je tuin, je handen op de hendels van een graafmachine. De natuurlijke tijdsfrequentie leeft door in jou, met elke hartslag, met elk vuren van je synapsen.

Natuur is vrede. Het hele universum is vrede. Je ziet Jupiter geen driftbui krijgen, omdat er een paar kometen in haar bol zijn gevallen. Je zult nooit de zon horen jammeren over zijn ellende van "al het werk doen" om ervoor te zorgen dat het leven doorgaat in ons zonnestelsel. Je ziet geen wilde dieren irrationele neurosen ontwikkelen en je zult nooit een boom horen klagen over de wind die zijn bladeren neemt.

Nee, de werkelijkheid is veel simpeler. Het is gevuld met schoonheid die ons altijd wenkt om te onthouden dat we ook deel uitmaken van de universele vrede.

Veel meer dan alleen "je kalender veranderen", is gebruik maken van de 13-Manenkalender eigenlijk meer een manier om de tape-loop te stoppen (alsmaar hetzelfde rondje draaien), jezelf uit je geconditioneerde context wakker te schudden en genoeg ontvankelijkheid te creëren om de grotere realiteit binnen te laten - universele vrede.

 

Origineel: Peace

 

Deze nieuwsbrieven zijn vertaald uit de Engelstalige artikelen van Jacob Ritmische Draak, verzonden naar zijn 13 Moon Calendar Essentials nieuwsbrief. Om je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief (en gratis videocursus en meer), ga je naar www.newtimecourse.com

 Over de schrijver Jacob Rhythmic Dragon: Sinds 2002 bestudeert en gebruikt hij de 13-Manenkalender om zijn ervaring met TIJD radicaal te ontwikkelen. In zijn rol als directeur Communicatie voor de Foundation for the Law of Time, heeft hij talloze mensen van over de hele wereld geholpen om de 13-Manenkalender te leren kennen en om TIJD als magie en synchroniciteit te ervaren.