De Originele Vrouwelijke Boodschapper van de Natuurlijke Tijd, de Geliefde Lloydine Burris ~ Witte Solaire Wind, overleed op 16 mei, Witte Elektrische Spiegel, de dag na haar 71ste verjaardag.

Lloydine heeft haar leven eraan gewijd om ervoor te zorgen de ogen van de wereld op het paradigma-verschuivende instrument van de 13-Manenkalender te richten, die onvermoeibaar zijn wijsheid, harmonie, kunst en magie deelt. Als een baanbrekende vredes-kruisvaarder en culturele revolutionair, bereisde Lloydine samen met haar man José Argüelles vele jaren de planeet om het levensveranderende bewustzijn te delen over hoe we onze geest en onze cultuur kunnen bevrijden van kunstmatige tijd om terug te keren naar het leven met Natuurlijke cycli.

Tijdens haar 22-jaar lange samenwerking met Jose Argüelles, wijdde Lloydine haar leven aan het leggen van de fundering voor de Mondiale Terugkeer naar Natuurlijke Tijd. Haar bijdragen zijn te veel om op te noemen, maar onder meer:​​ * Mede-oprichter Planet Art Network (1983); * Co-presentator van de oorspronkelijke Dreamspell-codes (1990) die de basis vormen van de 13-Maan Galactische Kalender (1992); * Co-oprichter van The World Thirteen Moon Calendar Change Peace Movement (1994) dat Nicholas Roerich's leer van "Pax Cultura" nieuw leven inblies - waarin werd gepleit voor de oprichting van Wereldvrede door middel van Cultuur (Global Peace through Culture). De zaden van Lloydine's en Jose's inspanningen bloeien tot op deze dag, omdat deze fundamentele leerstellingen en culturele openbaringen goed gedijen in meer dan 90 landen over de hele wereld!

PLEASE JOIN IN THE GLOBAL MEMORIAL FOR LLOYDINE BURRIS ~ BOLON IK
Uitnodiging voor de Mondiale Herdenking van LLoydine Burris ~ Bolon Ik

Dinsdag 20 mei, Witte Resonante Wind (Spectrale Maan van Bevrijding, Dag 19)
Rond 12:00 uur lokale tijd. Op deze manier zal de energie in golven over de wereld gaan.

Als het middaguur niet werkt voor je, dan kan het ook op een ander tijdstip op die dag.

Laten we, als een levend web van Planetaire Kin, onze harten en geesten verenigen om de doorgang van onze geliefde Galactische peetmoeder Lloydine Bolon Ik - Witte Solaire Wind te eren.

~ Maak een altaartje of ben in de natuur.
~ Steek een kaars voor haar aan.
~ Stuur Dankbaarheid en Liefde en LICHT terwijl Ze de reis terug naar Pure Spirit maakt.
~ Als het mogelijk is, kun je de opname afspelen van Bolon Ik uit 1999 met het Gebed van de 7 Richtingen (met hier de Nederlandse tekst)
~ VOEL de verbinding met elkaar, over de hele wereld, terwijl we onze Galactische Petemoei eren die nu aan de andere kant is.
~ Je kunt ook een ceremonie of gebeden of mantra's of tijdwetenschap-oefeningen doen, zoals de Regenboogbrug-meditatie of wat goed voelt voor je om haar positieve vibraties te sturen.
~ Sluit af met 3x " AH YUM HUNAB KU EVAM MAYA E MA HO " om de Vervulling van haar Missie en de Zege van haar Leven te affirmeren.

We weten dat Lloydine's levenslange toewijding aan de Mondiale Terugkeer naar Leven in Natuurlijke Galactische Tijd een groot geschenk is waar we allemaal de vruchten van plukken, dag na dag, na dag. Bolon Ik was een planetaire vroedvrouw die Gaia hielp bevrijden uit kunstmatige tijd, en ons naar ons Galactisch Erfdeel als Kinderen van het Universum leidde.

Laten we Lloydine nu LICHT sturen terwijl ze haar overgang maakt van haar 3D-vorm terug naar de Bron. Al onze dankbaarheid en waardering en liefde voor haar zal helpen om haar reis te verlichten en te ondersteunen!

Zeg het voort!

Mogen we de 13:20-fakkel van Natuurlijke Tijd blij en hoog houden als eerbetoon aan haar!


 
  In Lak'ech & Rainbow Hugs,
  Eden Sky, Rode Zelfbestaande Hemelwandelaar


Lloydine is vrijdag, op 3 Spiegel, de dag na haar 71ste verjaardag overleden. Ze was een paar jaar geleden naar Boulder, Colorado, verhuisd om in de buurt van haar dochter Heidi te zijn en om zich te herenigen met haar Shambhala boeddhistische gemeenschap, op dezelfde plaats waar ze José ontmoette meer dan 30 jaar geleden. Ik heb altijd nauw contact met haar gehouden en ik was voortdurend verbaasd over de veerkracht van haar geest en verbluffende positieve houding de hele tijd, terwijl ze enorm veel pijn leed in haar lichaam... de kanker had zich naar haar botten verspreid en onlangs was ze het vermogen om te lopen verloren en had een operatie waarbij ze 14 titanium schroeven in haar rug zetten. Ze was 3 1/ 2 maand in een rehabilitatiecentrum tot de laatste 13 dagen van haar leven toen ze in staat was om weer bij Heidi in te trekken. Lloydine schittert als een echt voorbeeld van een Strijder van het Hart, alles aanvaardend wat het leven brengt, met een glimlach. Ze woont nu in ons hart en in de zonne-winden!

Fly Golden to the SunStar
Fly Silver to the MoonSphere
Fly Rainbow to the Galactic Source
Fly Free on Invincible Wings of Holy Love
Fly fly fly to the Celestial Palace of the Winds
Fly fly fly like a Child Returning Home to Creator
Fly fly fly with the Angels & the Buddhas
Fly free into the Clear Light of the Eternal Beyond...

(Vlieg Goud naar de ZonneSter
Vlieg Zilver naar de MaanSfeer
Vlieg Regenboog naar de Galactische Bron
Vlieg Vrij op Onoverwinnelijke Vleugels van Heilige Liefde
Vlieg vlieg vlieg naar het Hemelse Paleis van de Winden
Vlieg vlieg vlieg als een Kind dat terugkeert naar het huis van de Schepper
Vlieg vlieg vlieg met de Engelen en de Boeddha's
Vlieg vrij naar het Heldere Licht van het Eeuwige Hiernamaals...)

**********************

  Klik en beluister het nummer Energy of Love op deze Moskowse CD Cosmofonika,
   Door de Russische DJ ZVETDO4ET als eerbetoon aan Lloydine.  
   De gesproken woorden zijn van Lloydine en komen uit het seminar in Moskou.

 

 

Lloydine was samen met José mijn mentor tijdens de 7-weekse Earth Wizard seminar in Chili, Zuid-Amerika. Samen met PAN Costa Rica spraken wij (Stef en Marjon / PAN-Holland) hen ook tijdens het eten, tijdens de wandeling naar de keuken of terug naar de hut.
Met Lloydine hebben we om 4 uur 's nachts een vrouwen-ceremonie gedaan als voorbereiding voor de vergevings-ceremonie aan de vrouwen door de mannen. We leerden ook praktische dingen, zoals: het is fijn om elke dag je bed op te maken; het is een positieve discipline-oefening, het ziet er opgeruimd uit en je hebt elke nacht weer een lekker fris bed. Ik doe het nog steeds, elke dag :-)Door Lloydine ben ik een Earth Wizard Almanac gaan bijhouden,
elke dag vanaf het seminar in 1999 tot aan 21-12-2012.

Alle Kin mochten haar altijd vragen voorleggen en ze vertelde graag over de belangrijke rol van vrouwen in deze tijd van verandering. Later, toen de scheiding kwam met José hebben we vaak gebeld. En toen geskypet. Haar moeder kwam uit Nederland en daarom wilde ze ook graag nog een keer komen, een Vrouwencirkel organiseren of een Kin-meeting. Het is er nooit van gekomen...
Lloydine was een warme vrouw met veel geduld en wijsheid en vanuit haar hart sprak. Eden heeft het hierboven prachtig verwoord. Ze heeft veel betekend voor velen over de hele wereld - voor veel mensen was ze een soort galactische oermoeder. En ze zal zeker doorgaan met het inspireren van mensen die zich op het pad begeven van de Natuurlijke Tijd.

Ze zei altijd: Keep them Rainbows flying! Elke keer als ik nu een regenboog zie, zal ik aan haar denken...


Berichten van anderen, gepost op Facebook:
Fly dear siSTAR knowing that we shall carry on till we all fly free along the path you have paved for us all... On behalf of the millions worldwide that have benefitted from your dedication, We send you all our love and dedication to working towards the freedom of all life, to once again realise ourselves as ignited sparks of creation, unlimited and divine... THANKYOU dear Sistar for ALL you are, have been and will be.... You are deeply LOVED and supported as you walk and fly into the next steps of the divine journey of Spirit Real-eYes-d... (Vasumi, Kin 71)

********************

Bolon IK ♥

Sacred Spirit Breath!

High Priest of the One Galactic MIND!
I honor you !! I honor You!! I honor You!!
and all your unconditional sacrifice and love!!

May we see time as it is again !
Where ever the swell takes us
Mother Jaguar Spirit
Call me in each breath
Back to Source!

Arise Gaia's and the Uranian Fairy Kingdom upon to us my lady!

TELEKTONON

(Christian, kin 143)

*****************

I hope her passing was gentle and filled with peace and completion. Thanks for letting me know.

Great Blessings
Aluna Joy