Welkom bij Noösletter 102

2018 Kristallen Konijn Maan Editie

Welkom in de Kristallen Konijn Maan van Samenwerking, de twaalfde maan(d) van de Planetaire Service Wavespell.

We bevinden ons in een cruciale tijd van zelfontdekking en ontwaken van de noösfeer, de planetaire geest. De Kristallen Maan biedt de focaliserende kracht om onze geest te universaliseren tot een verenigde gedachtevorm om een nieuwe realiteit te manifesteren (kristalliseren).

De noösfeer is gecodeerd met de multidimensionale toonladder van de universele kosmische geest. Kosmos lijkt of wordt op een andere manier ervaren volgens het niveau van waarneming en intelligentie dat waarneemt.

Hoewel multidimensionale operaties van bewustzijn normaal zijn voor de noösfeer, is dit voor de mens paranormaal. Paranormale verschijnselen helpen de geest te rekken naar die plaatsen van bewustzijn die een soort hoger niveau van bestaan aangeven.

In zijn boek Earth Ascending, synthetiseerde Jose Arguelles al het eerdere denken over de noösfeer. Dit boek illustreert het volledige begrip van de psi-bank, gelegen in het elektromagnetische veld van de aarde tussen de binnenste en de buitenste Van Allen-stralingsgordels.

De psi-bank kan worden opgevat als het zenuwstelsel van de noösfeer. Het vertegenwoordigt een systeem van informatieopslag en -regulering dat wordt gecodeerd door de 13:20 universele timingfrequentie en aangepast aan de presentatie van de Tzolkin-matrix op aarde.

Televisie en internet (inclusief smartphones, iPads, computers, enz.) vormen de virtuele noösfeer, waarbij televisie de virtuele waarnemingsgeest van het planetaire wezen is en het Internet de communicatie-opslag en terughalen of "virtuele psi-bank".

Deze twee technologieën houden de bijna 8 miljard mensen in stand door één enkel virtueel zenuwstelsel, dat ze allemaal tot één planetair wezen maakt.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell voltooit de twaalfde positie of toon, corresponderend met de twaalfde maan, de derde dimensie mindpulsar die begon in de vierde maan, de Zelfbestaande Maan van Vorm. Deze 12e positie betekent de samenwerking van vorm, waar we de balans opmaken van acties uit het verleden en toekomstige acties voorbereiden.

Blogs door Stephanie South, Creative Director

13:20 : Frequency : Shift

I am Woman: Listen!

5G or 5D? Sending Back Signals from the Future

5G of 5D? Signalen Terugsturen vanuit de Toekomst (NL)

Living Time Science

Astral Movie Library

Know Your Mind

Maand-overzicht (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

Als je van dit werk profiteert en graag wilt dat het blijft floreren, kunt u overwegen vandaag nog in te schrijven voor Maanlijke Donaties. Als we allemaal regelmatig geven, kunnen we samen geweldige dingen bereiken! Bedankt voor je ondersteuning!

Donate Now

Namens iedereen hier bij de Foundation for the Law of Time: BEDANKT dat je ons blijft steunen met je terugkerende donaties.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 112, Geel Galactisch Mens (30 mei)

Welkom in de Kristallen Maan! Deze Maan heeft vier GAPs - galactische activeringsportaaldagen,, inclusief vandaag en de komende drie dagen - wat betekent dat er vier op een rij zijn! Dit zijn de laatste vier dagen van een 10-daagse reeks van galactische activeringsportalen...

Huidige cycli samenvatting:

  • Jaar (365-daagse cyclus): Geel Kristallen Zaadjaar
  • Spin (260-daagse cyclus): 43e Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell Telling (1987)
  • Seizoen (65-daagse cyclus): Blauwe Adelaar Seizoen van Visie: Blauw Galactisch Spectrum
  • Kasteel (52-daagse cyclus): Blauw Westelijk Kasteel van Verbranding: Hof van Magie
  • Maan (28-daagse cyclus): Kristallen Konijn Maan van Samenwerking
  • Wavespell (13-day cycle): Rode Slang Wavespell van Levenskracht

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 118, Witte Magnetische Spiegel (5 jun)

Vandaag begint de 13-daagse Witte Spiegel Wavespell van Eindeloosheid, de 18e Wavespell van de tzolkin en de witte/verfijnende Wavespell van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: Hof van Magie: De stam van de Spiegel verfijnt verbranding door de kracht van eindeloosheid. Waarheid van solair Neptunus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 130, White Kosmische Hond (Dag 19 van deze Maan / 17 jun).

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 120, Gele Elektrische Zon (7 jun)

Vandaag begint het Zon Seizoen van Universeel Vuur: Geel Galactisch Spectrum. Dit is een 65-daagse cyclus die eindigt op Kin 184, Geel Lunair Zaad.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 121, Rode Zelfbestaande Draak (8 jun)

Vandaag begint een 20-daagse cyclus, bekend als de Mystieke Kolom. Dit is de centrale 7e kolom van de 260-Kin Tzolkin, die kan worden vergeleken met het centrale kanaal/ruggegraat van het lichaam... De mystieke kolom eindigt op Kin 140, Gele Planetaire Zon.

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 131, Blauwe Magnetische Aap (18 jun)

Vandaag begint het 13-daagse Blauwe Aap Wavespell van Magie, de 11e Wavespell van de tzolkin en de blauwe/transformerende Wavespell van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: Hof van Magie: Stam van de Aap transformeert verbranding door de kracht van magie. Waarheid van Solair Venus herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Kin 143, Blauwe Kosmische Nacht (Kali 4 van de Kosmische Maan / 30 jun).

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 139, Blauwe Solaire Storm

Vandaag is de volledige 28-daagse regenboogbrug-meditatie - moge de regenboogbrug onze visies verenigen voor universele vrede op aarde! Een geweldige dag voor de regenboogbrugmeditatie, aangezien het de zonnestormen zijn die ons een voorvertoning of fractaal van de regenboogbrug laten zien: de aurora borealis and aurora australis.

Heptad Pad Codes voor de Kristallen Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kristallen Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Mirror Seal][Serpent Seal]Heptad 45: Meditatie zendt reflectie uit van seks. (Kristallen Maan Dali 1 - Silio 7 / 30 mei - 5 juni)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Mirror Seal][Worldbridger Seal]Heptad 46: Meditatie zendt reflectie uit van dood. (Kristallen Maan Dali 8 - Silio 14 / 6-12 juni)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Storm Seal][Star Seal]Heptad 47: Zelfopwekking zendt energie uit van kunst. (Kristallen Maan Dali 15 - Silio 21 / 13-19 juni)

Gele Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Moon Seal]Heptad 48: Zelfopwekking zendt energie uit van zuivering. (Kristallen Maan Dali 22 - Silio 28 / 20-26 juni)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kristallen Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "Kracht van kennis en liefde worden gekristalliseerd". De Kristallen Maan voltooit de paden van het Hof van de Avatar (Blauwe Hand/Kennis) en het Hof van de Meelevende (Witte Hond/Liefde).

Copyright © 2018 Foundation for the Law of Time • All rights reserved.
Je ontvangt deze Nederlandse vertaling omdat je abonnee bent.

Subscribe to the original English version at lawoftime.org

Our mailing address is:
Foundation for the Law of Time
PO Box 156
Ashland, OR 97520

WANT TO READ MORE NOOS-LETTERS?