Magnetische Vleermuismaan van Doelstelling - Noos-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned-Uitgave #13
Sign up! | Unsubscribe to the English one
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #13

Welkom in de Magnetische Vleermuis Maan van de Noös-letter!

Gelukkig Nieuwjaar! Welkom in het Witte Ritmische Tovenaar Jaar. Met dit dertiende noösletter, werpt de Witte Tovenaar haar betovering van tijdloze ontvankelijkheid en opent ons om de hoogste magie namens de hele aarde te belichamen. Nu is het tijd om te stijgen tot je hoogste hoogte en een mede-schepperte worden in de her-betovering van de wereld!

In deze eerste maan stellen we ons voornemen voor de volgende 13 manen. Hoe kunnen we de mensheid en onze planeet het beste dienen in deze tijd van enorme verandering? Hoe kunnen we lichtengevende open portalen worden, zodat we in contact staan, niet alleen met de trillingsfrequenties van de fenomenale werkelijkheid, maar met de trillingsfrequenties van hoger-dimensionale werkelijkheden?

De affirmatie van dit jaar is:

Ik organiseer om te betoveren
Ontvankelijkheid in balans brengend
Ik bezegel de uitbreng van tijdloosheid
Met de Ritmische toon van gelijkheid
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld.

We beginnen dit jaar met zeven essentiële punten van de Wet van Tijd:

1. We leven in het einde der dagen, het einde van de oude tijd, het einde van een grote cyclus van de geschiedenis. We hebben in de vergissing van valse 12:60- tijd geleefd en dat is de tijd die tot een einde komt. (12:60 - onregelmatige kalender van 12-maanden, kunstmatig mechanisch uur van 60-minuten)

2. Op 21 december 2012, de winterzonnewende, (zomerzonnewende op het zuidelijk halfrond), verlaten we de oude tijd en gaan we de nieuwe tijd binnen. We worden nu geroepen om oude manieren en vooroordelen los te laten die niet meer het hoogste goed dienen. Wees je bewust van de veranderingen die tot dat moment leiden en ben voorbereid voor de Grote Verandering.

3. De nieuwe tijd wordt gemeten door een perfecte en eeuwige harmonie van dertien maanden van 28-dagen in een jaar - 13 manen van vrede. In de nieuwe tijd is tijd niet langer geld - tijd is kunst. De nieuwe kalender synchroniseert alle maankalenders, en alle andere kalender die een echte maatstaf is; het is een master-matrix voor synchronisatie.

4." Tijd is kunst" betekent dat we een tijd van universele vrede door cultuur ingaan, vertegenwoordigd door de banier van de vrede. Instrument van een internationaal vredespact, staat deze deze vlag voor de eenheid van kunst, wetenschap en spiritualiteit binnen de ene verenigende cirkel van cultuur – One Earth One Time One People – the Banner of Peace. ( Eén Aarde Eén Tijd Eén Volk - het Vaandel van Vrede)

5. De beste voorbereiding voor de nieuwe tijd is om positieve gedachten te denken, om te oefenen in non-agressie, en te geloven in de kracht van de menselijke verbeelding om de wereld te veranderen. Een simpele afbeelding zal dit bereiken: Zie een regenboogbrug rond de Aarde - van pool tot pool. Als er genoeg van ons dit doen, kan het in 2012 zo zijn!

6. De kennis van de Nieuwe Tijd is gebaseerd op de profetieën van de oude Maya's en Mexicanen, en omvat door de profetie van het einde van de Vijfde Zon van Beweging en de komende Zesde Zon van Bewustzijn. Wetenschappelijk wordt dit aangeduid als de biosfeer-noösfeer transitie - een nieuw evolutie-tijdperk.

7. We keren allemaal terug naar de grotere orde van kosmisch bestaan: Een nieuwe geest, een nieuw bewustzijn, een nieuw volk, en een nieuwe manier van leven in synchronisatie met de cycli van universele tijd. In eenheid met God, een met de Aarde, in telepathische gemeenschap, zullen we allemaal de ervaring genieten van kosmisch bewustzijn!

Jose Arguelles/Valum Votan - Forgiveness & July 25th Day out of Time

Pre-Order Now! - Book of the Cube, Cosmic History Chronicles Vol. VII

NOW AVAILABLE - Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of Jose Arguelles - by Stephanie South - Read Excerpts online!
NEW! 2011-2012 Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity - NOW AVAILABLE!


NEW REPORT from the CREST13 Garden Community Resource Center - Eastern Australia

Maan in een Oogopslag

Moon-at-a-glance - Magnetic Bat Moon of Purpose (26 Jul - 22 Aug, 2011)

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen, 28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als u hier nieuw bent, kun je deze 13 Manen tutorial bekijken. (alleen nog in het Engels)

Star Traveler's Synchroniciteiten

Het Witte Ritmische Tovenaar Jaar

Magnetische Vleermuis Maan van Doelstelling (Maan 1 van de 13 Manen)
(25 jul - 22 aug 2011)

Magnetische Vleermuis Maan van Doelstelling
Wat is mijn doel?

In the Magnetische Maan vragen we onszelf: Wat is mijn doel? Met zo'n 500 dagen te gaan tot het Sluiten van de Cyclus - is het nu een goed moment om deze vraag te stellen! De totem voor de Magnetische Maan is de vleermuis, wiens gevoeligheid voor geluidstrillingen het mogelijk maakt om nauwkeurig in het pikdonker te navigeren. Stem je af op je hoogste dromen en bevaar (navigeer) onbevreesd de stormachtige wateren van onze tijd - een heldere horizon ligt vóór u!

Dali 1, Kin 214, Witte Ritmische Tovenaar (26 jul 2011)

Welkom op de eerste dag van het jaar! Begin eerste vinal-cyclus van 20 dagen, met de solaire meditatie: "Degene die weet ..."Het radiale plasma vandaag is Dali, wat overeenkomt met het kruinchakra en ook de eerste van zeven heptad (7-daagse week) poorten opent. De zeven heptad-poorten, gelegen in de centrale as van de hersenen, worden geactiveerd door de dagelijkse plasma - één heptad-poort per dag voor iedere week. Voor meer informatie over de heptad-poorten zie Book of the Transcendence, Cosmic History Chronicles Volume VI. (Boek van de Transcendentie, Kosmische Geschiedenis Kronieken, Deel V).

Seli 2, Kin 215, Blauwe Resonante Adelaar (27 jul 2011)

Adelaar brengt de kracht van visie en correspondeert met het archetype van de Ziener. Galactische Signatuur van Yogi Bhajan, die geloofde dat het Aquariustijdperk zou beginnen op 11/11/2012.

brings the power of vision and corresponds to the archetype of the Seer. Galactic Signature of Yogi Bhajan who believed that the Aquarian Age would arrive on 11/11/2012.

Gamma 3, Kin 216, Gele Galactische Krijger (28 jul 2011)

Kin 216 is 108 x 2 en 6 gecubeerd - de perfectie van de 6-zijdige kubus. In de wiskunde is 'cuberen' een moeilijk woord voor 'tot de 3e macht verheffen', dus 6x6x6 (de basisfrequentie van de kubus). Vandaag hebben we de galactische toon van harmonie. Het Galactisch Wezen is het hele melkwegstelsel zelf, opnieuw wakker geworden als een superwezen. We zijn allen cellen van een galactisch wezen, een levend atoom als onderdeel van het hele lichaam van galactische wezen, dat de melkweg is.

Alpha 5, Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (30 jul 2011)

Nieuwe Maan en Galactische Activeringspoort-dag. Goede dag om naar binnen te keren en te weerspiegelen in de geest van Moeder Aarde, wat ontvangt ze? Wat zendt ze uit?

Vandaag is ook de galactische signatuur van de ontdekking van de tombe van Pacal Votan - merk op, dat kort nadat dit graf ontdekt was, de term "synchroniciteit" werd bedacht door Carl Jung, en zowel de dubbele DNA-helix en de Van Allen-Stralingsgordels zijn ontdekt! Zie Earth Ascending van José Argüelles voor meer informatie over de ingewikkelde verbinding tussen de Tzolkin (synchroniciteit), het DNA en de Van Allen-Stralingsgordels.

Galactische Signatuur van Richie Havens.

Silio 7, Kin 220, Gele Kristallen Zon (1 aug 2011)

Lammas (Noordelijk halfrond) / Imbolc (Zuidelijk halfrond) - 'crossquarter' feesten. Op dag 7 van elke maan begint de 16-daagse Krijgerstocht door de Kubus (Cube Journey) reis die eindigt op de 22e dag van de Maan. Vandaag hebben we de Kubus van de Draak, de kracht van herinnering. Tegelijkertijd kun je vandaag de regenboogbrug-meditatie oefenen om deel te nemen aan de 7-daagse cyclus van gesynchroniseerde meditatie-cirkels om voor te bereiden op de Harmonische Convergentie van 2012.(pan-holland.nl/regenboogbrug.htm)

Seli 9, Kin 222, Witte Magnetische Wind (3 aug 2011)

Galactisch Activerings Portaal. Vandaag begint de Wind Wavespell van de Ziel. Toon 1 (magnetisch) is de dag om je intentie te stellen voor de komende 13 dagen. Dit wavespell gaat over de bewuste communicatie van de geest: Ga voor het spreken vanuit je hart. Galactische handtekening van Tony Shearer.

Alpha 12, Kin 225, Rode Zelfbestaande Slang (6 aug 2011)

225 = 3 x 3 x 5 x 5. Vandaag de dag kun je "Untying the Knots" oefenen (het ont-knopen), een Terug naar Heilige tijd ceremonie, die de 13-daagse gesynchroniseerde meditatie-cyclus is, die je voorbereidt op de Harmonische Convergentie van 2012. (lawoftime.org/untyingtheknots)

Silio 14, Kin 227, Blauwe Ritmische Hand (8 aug 2011)

Silio-dagen corresponderen met de Kubus. De kubus vertegenwoordigt het vermogen voor het hele creatieve proces om zichzelf gelijk te stellen in alle richtingen tegelijk. Alle aspecten van de schepping zijn gelijk. Voor meer informatie zie Book of the Cube (lawoftime.org/cube).

RegenboogBrug-Meditatie (7-daagse gesynchroniseerde meditatie-cyclus voor de Harmonische Convergentie van 2012) (pan-holland.nl/regenboogbrug.htm)

Alpha 19, Kin 232, Gele Spectrale Mens (13 aug 2011)

Volle Maan. Geel Spectraal Mens zegt "Ik los op om te beïnvloeden... wijsheid vrijlatend." Portal Opening and Energy Release from Altai Siberia door lichtwerkers en spiritueel activisten van 4 continenten in het Mt. Belukha CREST13 Center - nieuwe levenskracht in het Aarderaster brengen - global synchronized meditation.

Silio 21, Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (15 aug 2011)

Vandaag is de eerste Tovenaardag sinds het begin van dit Tovenaarjaar. Elke Tovenaardag begint er een 20-daagse cyclus bekend als een "vinal" - en die wordt geleverd met eensolaire meditatie. Vandaag begint de tweede vinal: "...luistert in stilte ..." Regenboogbrug-Meditatie 7-daagse cyclus (pan-holland.nl/regenboogbrug.htm).

Solaire verjaardag van Indiase mysticus Sri Aurobindo.
Galactische Signatuur van Carl Jung.

Dali 22, Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar (16 aug 2011)

Begin 13-daags Adelaar-Wavespell van Visie. 24e verjaardag van de Harmonische Convergentie en wereldvrede meditatie. De Harmonische Convergentie was de afronding van de profetie van Quetzalcoatl, en opende een 25-jarige cyclus tot aan 21-12-2012. Sterfdatum Elvis Presley. Solar verjaardag Madonna.

Kali 25, Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel (19 aug 2011)

13-daagse meditatie-cyclus, Untying the Knots Ceremony (lawoftime.org/untyingtheknots). De Spiegel komt overeen met meditatie; een goed dag om de meditation of the noosphere te oefenen.

Silio 28, Kin 241, Rode Resonante Draak (22 aug 2011)

Manelijkse Regenboogbrug-Meditatie (pan-holland.nl/regenboogbrug.htm) en Galactisch Activerings Portaal. Op de 28e dag van elke maan oefenen we het stabiliseren van de Aarde-frequentie door de constructie van de tijdsmoleculen om de negatieve krachten te neutraliseren die de biosfeer verstoren.

Rode Draak komt overeen met de planeet Neptunus, de blauwe planeet: Vandaag is de beste tijd om Neptunus te bekijken, want het zal dichtstbij de Aarde zijn en haar gezicht zal volledig worden verlicht door de Zon. Stem af op Neptunus en belichaam het oorspronkelijke Resonante Wezen, en kanaliseer creatie. Vandaag voleindigen we de Magnetische Maan - de 28ste dag van de maan staat bekend als de Spirit Tower.

See this year's Moon Cycles in the 13 Moon/28-day matrixYear of the White Rhythmic Wizard - Annual Oracle Read-outManifesto for the Noosphere, by Jose Arguelles - Now Available as an eBook


Lessons from the Rainbow Peace Caravanwww.planetartnetwork.info - Get involved, Find events near you, and More!Pocket Synchronometers for the White Rhythmic Wizard Year Now Available!If you like what we are doing and would like to see it continue, visit www.lawoftime.org/donateLaw of Time Press - Visit Our Bookstore

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12
Vorige Uitgaven van de Ned. Noös-letter: #11 |
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Interactive Synchronometer link Rainbow Bridge Meditation info link Untying the Knots Ceremony info link Rainbow Bridge Meditation info link Untying the Knots Ceremony info link Untying the Knots Ceremony info link

Altai Event Rainbow Bridge Meditation Interactive Synchronometer - www.spacestationplaza.net Untying the Knots Rainbow Bridge Meditation Untying the Knots Untying the Knots Altai event Day out of Time 2011 - Red Overtone Skywalker Send in your Event Info!