Kristallen Konijn Maan van Samenwerking - Noos-letter van de Foundation for the Law of Time - Nederlands - Uitgave #11
Sign up! | Unsubscribe to the English one

Welkom in de Kristallen Konijn Maan van de Noos-letter

Met deze twaalfde editie van de Noos-letter van de Stichting voor de Wet van Tijd, betreden we de Kristallen Konijn Maan van Samenwerking. Dit is de twaalfde maan van de Planetaire Service Wavespell. Waarom wordt deze nieuwsbrief Noos-letter genoemd?

Voor veel mensen is de noosfeer is een vreemd nieuw concept en niet makkelijk te begrijpen. Noosfeer is zowel de geest van de aarde en het volgende grote tijdperk van de aardse evolutie. Het doel van de 13-Manenkalender en de leer van de Wet van Tijd zijn om ons voor te bereiden op deze verschuiving naar een nieuw bewustzijn - de noosfeer.

De aandachtsspanne van veel mensen wordt nu bepaald door hoeveel ze kunnen sms-en of hoeveel vrienden ze hebben op Facebook - de biosfeer-noosfeer transitie is misschien een beetje veel voor op de iPhone. Dus in het belang van de universaliteit is hier de boodschap van de noosfeer voor mensen die in de 'fast world', de snelle wereld leven:

Uitgangspunt. De planeet is een crisis die voor iedereen te groot is op te lossen, zo lijkt het. Een manier om ernaar te kijken, echter, is dat alles verandert - we zitten in een grote overgang. Tegen 21-12-2012 zullen we het allemaal weten: Niets is meer hetzelfde - we gaan de noosfeer in! Hoe houden we deze verandering bij? Hoe veranderen we met de aarde?

Om te veranderen met de aarde moeten we ons verenigen en samenkomen als een mind, als een gedachte. Dit is de betekenis van de noosfeer. Dit proces begint eerst in ons eigen hart en geest en breidt zich vervolgens uit naar alle anderen. De Kristallen Maan nodigt ons uit om ons te richten op medewerking en samenwerking, zodat de Grotere Droom naar boven kan komen. Het konijn is het totemdier voor deze Maan en betekent creatieve magie en geluk, dat ons leidt tot het loslaten van angst en bewust de sprong te maken naar nieuw terrein.

Om het nieuwe terrein van de noosfeer te gaan ervaren, de Ene Geest van de Aarde, heeft Jose Argüelles / Valum Votan vijf eenvoudige leefregels naar voren gebracht:

1. Overgeven - Dit betekent je ego overgeven aan God, aan de Hogere Macht. Noosfeer is de collectieve geest van de Aarde; het is de heerschappij van non-ego, dus kunnen we net zo goed nu voor te bereiden en onze kleine zelf indienen bij de grotere kracht van de Universele Ene! Geen ego! We hebben niets te verliezen en alles te winnen door bewust te worden van het interne planetaire organisme dat we al zijn! Geef je over!

2. Eet licht - Leef vegetarisch en begin een tuin. Deze twee eenvoudige handelingen zullen uw gezondheid en die van de Aarde verhogen en uw eigen zelfvoorziening verbeteren. Stop de cyclus van geweld tegen onze medeschepselen van de tuin! We evolueren, gaan steeds meer naar het licht, dit betekent dat we het onszelf lichter moeten maken, te beginnen met ons fysieke lichaam! Ons lot is om stralend te worden; het eten van licht is de eerste stap en dat betekent stoppen met dieren eten! Eet in plaats daarvan de vruchten en groenten uit de tuin!

3. Ben Gelukkig - Elke gedachte die we denken, elke houding die we hebben, heeft een lading die meegaat in de psychische omgeving waarin wij allen leven. Stop je gedachtenvervuiling nu en vraag je af: Zijn mijn gedachten gelukkig, negatief of neutraal? De noosfeer is de som van alle gedachtenladingen die we er insteken. Dus denk gelukkige gedachten. Het leven is een geschenk. Ongeacht wat er met je gebeurt, het is een nieuwe les om te leren: Dus ben gelukkig! Laten we allemaal samen gelukkig zijn, en laat de planeet glimlachen!

4. Wijzig je Frequentie - Iedereen leeft een onbewust programma genaamd kunstmatige mechanische tijd. Dat schept een frequentie die we 12:60 noemen - de onregelmatige twaalf-maanden kalender en het uur van 60 minuten van de mechanische klok. Om de meest fundamentele aard-reddende verandering te maken, verander je de frequentie. Volg de 13 Manen/28-dagen kalender, en vertel erover. Het is de frequentie van de natuurlijke tijd, 13:20, en dat is hoe het zal zijn in 2013 - in synchroniciteit leven!

5. Houd van Iedereen - De noosfeer is de universele omhelzing van de Aarde-geest. Niets en niemand wordt overgeslagen met deze omhelzing. Het is onvoorwaardelijke liefde. Dus word de noosfeer en houd van iedereen. Overwin je vijandigheden en vergeef je vijanden, besef dat ze diep van binnen hetzelfde zijn als jij, op zoek naar liefde en om bemind te worden, op zoek naar geluk en gelukkig zijn. Als het niet met mij begint, wanneer dan wel en met wie zal het ooit begonnen? - HOU VAN IEDEREEN!

En onthoud: "Ik ben een met de Aarde, de Aarde en ik zijn Een Gedachte." Herhaal dit vaak!

WELKOM TOT DE NOOSFEER!

Opmerking: Voor verdere zelf-ontwikkeling, blader eens door de www.noosphereforum.org/ website en download de Noosfeer Grondwet. Zie ook Jose Argüelles' recente boek Manifesto for the Noosphere: the Next Stage of Human Consciousness. (Manifest voor de Noosfeer: de volgende fase van het menselijk bewustzijn.)

NOW AVAILABLE - Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of Jose Arguelles - by Stephanie South - Read Excerpts online!

NEW! 2011-2012 Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity - NOW AVAILABLE!

Jose Arguelles/Valum Votan Tribute Space

NEW! Reports from the 42nd Annual Whole Earth Festival

New 13:20 Peace Garden! Dragon Forest Peace Gardens - PAN Poland (Pomorski) - www.crest13.org

Moon at a Glance

Moon-at-a-glance - Crystal Rabbit Moon of Cooperation

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen, 28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als u hier nieuw bent, kun je deze 13 Manen tutorial bekijken. (nog in het Engels)

Star Traveler's Synchroniciteiten

Rode Boventoon Maan Jaar

Kristallen Konijn Maan van Samenwerking (Maan 12 van de 13 Manen) 30 mei - 26 juni 2011

In de Kristallen Maan vragen we: "Hoe kan ik mezelf toewijden aan al wat leeft?" Het totemdier van de Kristallen Maan is het konijn - dat vaak een symbool is van vruchtbaarheid of wedergeboorte. Na bevrijd en opgelost te hebben in de vrijlating van de Spectrale Maan, kunnen we een wedergeboorte ervaren. Laten we in deze maan van samenwerking samenwerken om licht te brengen en toe te wijden aan alle wezens - de perfecte tijd om je voorbereidingen te verfijnen voor de komende Dag Buiten de Tijd!

Dali 1. Kin 157, Rode Magnetische Aarde (30 mei)

Welkom bij de Kristallen Maan van Samenwerking. Vandaag is het Rode Magnetische Aarde, poort tot de Aarde Wavespell (13) van Synchroniciteit! Overdenk de codespreuk voor vandaag: "Ik verenig om te evolueren - Synchronicity aantrekkend" Geef de komende 13 dagen extra aandacht aan de synchroniciteiten die zich voordoen in je leven. Vermeld ze in je dagboek en lees ze terug op Kristallen Maan 13 (11 juni).

Gamma 3. Kin 159, Blauwe Elektrische Storm (1 jun)

Nieuwe Maan en gedeeltelijke zonsverduistering. Een dag om energie te katalyseren. 17 jaar geleden sinds de ontdekking van Tempel XIII, graf van de Red Queen, Chiapas, Palenque. Dit graf ligt naast de Tempel van Inscripties van Pacal Votan. In beide graven werden jade maskers ontdekt.

Kali 4. Kin 160, Gele Zelfbestaande Zon (2 jun)

Untying the Knots meditation - voltooiing van 52-daagse cyclus - vuurceremonie. www.lawoftime.org/untyingtheknots

Silio 7. Kin 163, Blauwe Resonante Nacht (5 jun)

Precies drie spins (tzolkins) te gaan tot de Dag Buiten de Tijd 2013 (25 juli) - Galactische Synchronisatie Avond ... Een jaar vanaf vandaag zullen we getuige zijn van de 2012 Venusovergang - www.transitofvenus.org.

Dali 8. Kin 164, Geel Galactisch Zaad (6 jun)

Precies drie spins (780 dagen) te gaan tot de galactische synchronisatie en de lancering van Tijdschip Aarde 2013 (26 juli 2013).

Seli 9. Kin 165, Rode Solaire Slang (7 jun)

Slang correspondeert met de vernietigde planeet Maldek, nu bekend als de Asteroidengordel. Beluister deze video over de verbrijzeling van Maldek van de Cosmic History Chronicles.

Gamma 17. Kin 173, Rode Zelfbestaande Hemelwandelaar (15 jun)

Volle Maan. Totale maansverduistering (meer informatie). Er zijn drie manen verstreken (3 x 28 = 84 dagen) sinds het overlijden van Valum Votan. Het is ook de 59e verjaardag van de opening van het graf van Pacal Votan in Palenque (1952). Toen het graf werd geopend in 1952, waren er 1260 jaar verstreken. In 2012 zullen er 1320 jaar zijn verstreken! Kubus Reis dag 11: Monkey Magic kracht. Untying the Knots meditation - www.lawoftime.org/untyingtheknots

Kali 18. Kin 174, Witte Boventoon Tovenaar (16 jun)

Galactische Signatuur van de geboorte van de GM108X overdracht van de Cosmic History Chronicles. Kosmische Geschiedenis is de gecomprimeerde interdimensionale download die de basis legt voor een beter begrip van alle aspecten van de Wet van Tijd. Cosmic History - Mind Gate to a New Reality (Video).

Om te leren hoe de Kosmische Geschiedenis Kronieken zijn ontstaan, zie Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles - www.lawoftime.org/tscc

Seli 23. Kin 179, Blauwe Planetaire Storm (21 jun)

Dit is de eerste dag van de zomer (zomerzonnewende) op het noordelijk halfrond en de eerste dag van de winter (winterzonnewende) op het zuidelijk halfrond. "Laat je leven draaien rond de zonnewendes en equinoxen en al het andere zal voor zichzelf zorgen." (Yogi Bhajan).

Gamma 24. Kin 180, Gele Spectrale Zon (22 jun)

Dag 24 correspondeert met de rune Hagalaz, het Kristal dat het mysterie rijpt.
"Kristallen zijn als deuropeningen tussen dimensies ... deze iriserende kleuren en resonante eigenschappen verbindt ze met de vierde dimensie." (J.Argüelles/Surfers of the Zuvuya).

Silio 28. Kin 184, Geel Lunair Zaad (26 jun)

Regenboogbrug-Meditatie en Galactisch Activeringsportaal. Geel Lunair Zaad stabiliseert het gewaarzijn - beoefen een langdurige regenboogbrugmeditatie, visualiseer de Aarde zo duidelijk als je kunt, regelrecht naar alle verschillende lagen, en alle leven op het oppervlak van de Aarde - zelfs naar de reactie van de mensen bij het zien van een Regenboogbrug in de lucht! www.pan-holland.nl/regenboogbrug.htm

Day out of Time 2011: Peace through Culture Festival (25 July 2011)


Meditation on the Noosphere


On Science and Spirituality - ENERGY INDEPENDENCE


www.planetartnetwork.info - Get involved, Find events near you, and More!


Pocket Synchronometers for the White Rhythmic Wizard Year Now Available! Contact us to order in bulk for your Day out of Time!


If you like what we are doing and would like to see it continue, visit www.lawoftime.org/donate


Law of Time Press - Visit Our Bookstore

Previous Issues of the (English) Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Interactive Synchronometer link Rainbow Bridge Meditation info link Untying the Knots Ceremony info link Rainbow Bridge Meditation info link Untying the Knots Ceremony info link Untying the Knots Ceremony info link