Toen ik meer dan 20 jaar geleden aan Stephanie, de toenmalige apprentice van Argüelles, vroeg wat het betekent en hoe het voelt om een 3 Slang te zijn, was dit haar antwoord:

Instinctually initiating the sequence of dreams
The reptilian brain is more than it seems
Slithering in to ignite this Time-show
Activating the scene for your passion to grow
Flicking your switch from the "off" to the "on"
Your blood ignites -- Season of Lifeforce is On!
Bonding internally your instinct of One
My survival depends on your activation of Fun!

~~~*~~~

Temple of the Red Queen

Tomb of Red Queen

Red Queen

Een bericht uit 2002 van Valum Votan
(>> klik hier voor de hele tekst)

..... Let wel, het graf van de Red Queen werd bekendgemaakt op 2 juni, Blauwe Kosmische Adelaar, Kristallen Maan 4, vóór het einde van het eerste jaar van profetie. Net als Bolon Ik de moeder was van de dynastie, zo werd de Red Queen voorbereid door Pacal Votan als degene die de transmissie ontvangt en de Votan-lijn voltooit voor de grote en glorieuze tijd na 2012. Daarom werd het graf van de Red Queen ontdekt in Tempel XIII, dat grenst aan de Tempel der Inscripties, waarin de tombe van Pacal Votan stond. En dit is waarom het graf van de Rode Koningin ook een jade masker bevatte en was verbonden met de "buitenwereld" door een buis, een psychoduct, een Telektonon... De profetie leven zoals de 'dynastie' van de Galactische Maya op Aarde, het transformatieve leven zal een oogst aan kennis en waarheid opleveren en allen kunnen getuigen dat het zo is.

Dit transformatieve leven zal duidelijk een pad effenen naar het jaar 2004, waar de overwinning van de profetie zal worden uitgeroepen tot een nieuwe tijd voor de hele mensheid. Het transformatieve leven zal laten zien dat tijd is kunst, dat dans is alchemie, dat de troon van Temple XIX is hervat door Bolon Ik, dat de codes van de gebroken planeten zijn gerestaureerd en in hun glorie vernieuwd door de wet van tijd en de kracht van zeven, dat niets de zuiverheid van liefde zal stoppen of afzwakken van het verspreiden van haar uitstraling naar alles wat de Schepper meent te hebben klaargemaakt voor de Tweede Creatie.

Op 1 juni 1994, gecodeerd door Witte Kristallen Tovenaar, werd het graf van de Red Queen ontdekt in Tempel 13, dat grenst aan de Tombe van Pacal Votan in Palenque. In tegenstelling tot zijn uitvoerig gegraveerde sarcofaag, droeg haar graf alleen het getal 8. Valum Votan schrijft dat dit een teken is van de hermetische positie die zij heeft tijdens het einde van deze cyclus. Pacal Votan en de Rode Koningin droegen identieke jade maskers om hun hoogste spirituele verwerving aan te duiden. Het Graf van de Red Queen werd ontdekt op dag 3 van de Kristallen Maan inhet Jaar gecodeerd door Kin 144.