RegenBoogBrug


Regenboogbrug-meditatie - korte versie

[Earth encircled by the Rainbow Bridge]Voordat je de meditatie doet is het goed om even de tijd te nemen om je geest leeg te maken en alle gedachten die opkomen, laat je met een 'pff' oplossen. Voel een gevoel van liefde ontstaan ​​in je hart. Als je geest helder voelt, begin je met de visualisatie.

Zie jezelf in de achtzijdige kristallen kern van de aarde. Voel in je hart dat je in het midden van deze kristallen kern zit en een intens brandend punt van wit licht opwekt.

Dit licht uit je hart zorgt voor een etherische kolom die zich aan de noord- en zuidpool uitstrekt; van het vlammende centrum naar de uiteinden van de octaëder.

Visualiseer dan een grote stroom van veelkleurig licht gevuld met plasma dat uit het centrum van je hart naar buiten straalt en langs de centrale as  stroomt in de richting van de beide polen van de Aarde en daar naar buiten spuit, om twee regenboogbanden te vormen, 180 graden van elkaar verwijderd.

Terwijl de Aarde langzaam om haar as draait, blijft deze regenboogbrug stabiel, constant en onbeweeglijk. Voel de twee stromen van regenbooglicht door je centrale kolom heen snellen, van bovenuit je hoofd en onderuit je voeten schietend om een regenboogbrug rond je eigen lichaam te creëren.

Nu zijn jij en de regenboogbrug één. De Regenboogbrug van wereldvrede is echt. Als deze in een telepathische golf van liefde door genoeg mensen gevisualiseerd wordt, zal de regenboogbrug realiteit worden.


Regenboogbrug-meditatie - volledige versie
(Dit wordt gewoonlijk gedaan op de 28e dag van elke van de 13 manen)

Zelfde als de meditatie na elke 7 dagen, maar na het visualiseren van de octaëder in het midden van de aarde versterken we de visualisatie met een ​​vollediger beschrijving van het centrum van de octaëder, die is als volgt:

Visualiseer een rode en een blauwe fluxbuis, als twee strengen DNA rond de etherische kolom gewikkeld. Visualiseer dan elk van de vier keer atomen in de kristallen kern.

Een rood tijdsatoom hangt aan de noordelijke as, een blauwe tijdsatoom zit aan de zuidelijke as.

Voel nu het vlak van de zwaartekracht van de octaëder die horizontaal uitstraalt vanuit het lichtgevende middelpunt. Op dit vlak liggen nog twee atomen, een wit tijdsatoom rechts en een geel tijdsatoom links, die een beweging maken als een schoepenrad en tegen de klok in langzaam rond het centrum draaien.

Voltooi dan de meditatie zoals in de zevendagelijkse oefening. (Kijk hier voor een meer gedetailleerde meditatie).

Aanbevolen wordt om de 28-dagen-meditatie in een grotere groep te doen, wanneer mogelijk zittend in een cirkel met een wereldbol in het midden of omringd door vier (of meer) kaarsen. Het idee van het mediteren op de hele aarde en voelen hoe het een totale gelijktijdigheid van ervaringen is, is zeer belangrijk voor het cultiveren van noösferisch bewustzijn.

In het filmpje hieronder van Ka Kawak (betekent 2 Storm, dit jaar!) kun je zien hoe dat eruit ziet. Het is in het prachtig Portugees, maar het gaat vooral om de beelden waarmee de meditatie/visualisatie prachtig en accuraat weergegeven worden...

original page
©6 Wizard Year (2012)
Aangepast/aangevuld in het 2 Storm jaar (2020)
Foundation for the Law of Time
PAN-Holland