klik hier als je de prachtige muziek wilt horen terwijl je dit leest

Voorbereiding

Veel mensen hebben Shelly gevraagd wat ze kunnen doen in de tussentijd. Ze heeft een antwoord ontvangen op haar vraag wat de mensen kunnen doen voordat we het 'rasterwerk gaan bevuren'. Het is de meestgestelde vraag die ze ontving.

Allereerst zeiden de lichtwezens dat Bradfield heeft gezorgd voor een verbinding-gebed in de tekst van "Be Still Thy Soul" from the Spiritual Beings on a Human Journey album. Luister alsof de engelachtige stem specifiek naar jou wordt gericht. Luister met de ziel en laat de mens begrijpen dat dit een verbindingsgebed is. Op die manier geef je het 'andere rijk' toestemming voor de verbinding. Open je hart en verzamel de spiralende draden van goud, 'vloeibaar licht' dat in de menselijke aura leeft. Het verzamelen hiervan zal de draad versterken die vanuit je solar plexus of zonnevlecht naar buiten uitstrekt. (dit is het koord dat de mensheid verenigd met het collectieve bewustzijn of het koord dat jou verbindt met God) De lichtwezens zeiden om te luisteren en de muziek te voelen, en de ziel toe te staan dat het zich verbindt en herinnert. Dit is zoals ze het in woorden vatten:

Verzamel een reeks geweldig blije momenten uit je leven, bijvoorbeeld je meest liefdevolle kus, de blijheid van een ijsje eten of de zon op je gezicht na een lange koude winter. Ze waren heel duidelijk in hun details. De glimlach die je krijgt als je de vriendelijkheid ziet van een kind of het simpele plezier als je je handen wast met lekker warm water en heerlijkgeurende zeep. Het ging maar door. Ze zeiden dat zelfs mensen die in armoede leven momenten meemaken van enorme blijdschap als ze ervoor zouden kiezen om ze te voelen. Als een liefje je huid aanraakt of je kind lacht.

Als wij als een groep mensen elke dag even wat time-out nemen -en ik bedoel geen zeeën van tijd, maar éven om een geluksmoment te herinneren- dan kunnen we gezamenlijk de frequentie van de planeet verhogen, elke dag een beetje en met weinig moeite. Het zal ook het niveau verhogen van de mensen die meedoen. Sluit simpelweg je ogen en herinner je een gedachte of gevoel die jou aards genot gaf en ben er dan dankbaar voor. Als je er maar een paar hebt, is ook okee, want naarmate je deze kleine oefening doet, zul je steeds meer vinden om blij om te zijn. Het zal aanstekelijk werken, omdat anderen jouw blijheid zullen voelen en het zal hun veld aansteken.

Hier komt de song om de hoek kijken. Bradfield's song werd uitgezonden naar hem, met de intentie om de massa te bereiken voor deze oefening. Het is een gebed tot uitnodiging om te verbinden met het universele bewustzijn, om mogelijk te maken dat de mens zich overgeeft en erop vertrouwt dat alles zal afkomen met geloof en vertrouwen. De daadwerkelijke woorden zeggen wat de intentie betekent: de frequentie en tonen zullen zorgen voor de opening en verbinding. Op Shelley's verzoek heeft Bradfield wederom ruimhartig ingestemd om "Be Still Thy Soul" song prayer beschikbaar te maken als een gratis download voor de mensen. We zijn allen gezegend met het vermogen om dit licht rond te laten bewegen; het is slechts zaak ervoor te kiezen. De mens hoeft slechts te beslissen om de woorden te geloven die hem/haar aanspreken en zich voor deze goddelijke verbinding vrijwillig open te stellen naar het universum.

 

REALTIME World Clock (GMT)

Terug naar het artikel

 


All contents ©2005 Shelley Yates. All rights reserved. Vertaling door PAN-Holland.