260-daagse Galactische Matrix

Als een toetsenbord van 260 unieke energieën of vibraties, wordt de energie van elke dag opgemaakt uit een van de 13 Tonen van Creatie en een van de 20 Zonnezegels. (13 x 20 = 260). Op deze manier zorgend voor een dagelijkse mentale en spiriturele focus, Deze levende taal van energie correleert volgens 20 solaire frequenties, weergegeven als gliefen en bewegend in cycli van 13 dagen, geschreven in een punt-balk notatie. Deze van dag-tot-dag telling van scheppende energieën ligt als matrix harmonieus over de eenvoudige basis van de 13-manen jaarkalender heen.

De 52 donkere vakjes, bekend als galactische activeringsportalen vormen een bi-lateraal symmetrisch patroon, dat het basispatroon van onze dubbele DNA-streng weerspiegelt. De galactisch code van licht integrerend in de genetische code van leven, is deze portaal-formatie een resonante structuur, verbonden met de activatie van ons volledig DNA-potentieel.

Als een "galactische constante" correspondeert de cyclus van 260 met geen enkele astronomische periode*, al functioneert het getal 260 als een algemene kosmische aanduiding om de cycli van Venus, Maan, Aarde, Mars, Mercurius en Venus samen te brengen. In essentie is het de sleutelfactor van alle planetaire periodes. De cyclus van 260 dagen correspondeert ook met de menselijke zwangerschap van ongeveer 9 maanden en zo aan z'n kracht uitdrukking gevend als een cyclus die regeert over het ontvouwen van de schepping. Auteur John Major Jenkins verzekert ons dat de 260-dagencyclus " meervoudige betekenissen" heeft en betrekking heeft op "hemelse, biologische, landbouwkundige, mythologische en chronologische processen."
* Alle afstanden van de planeten tot elkaar zijn deelbaar door 260 dagen

Als een eenvoudige matrix opereert de Galactische Overlay als een referentie-matrix vol symbolische codes, die de maat en beweging van de Synchrone Orde van Tijd communiceert. Door het onderzoekende proces van deze zich ontvouwende patronen kunnen we diepgaande persoonlijke evolutionaire begeleiding ontdekken.