De 1e Maan van een 13-Manenjaar correspondeert met Toon 1 van de Jaarlijkse Wavespell Spiraal.

Maan 1 wordt de Magnetische Maan genoemd (altijd correllerend met (26 juli - 22 aug) en het totemdier is de Vleermuis.

De sleutelwoorden om je op te focussen in deze Magnetische Maan zijn:

Kracht: VERENIGEN
Actie: AANTREKKEN
Essentie: DOEL

Richtinggevende Actie: "Wat is mijn Huidige Planetaire Doel?"


Toon één vertegenwoordigt de Bron van de Schepping; de Onverdeelbare Essentie van Al Wat Is. Binnen het Verenigd Geheel van het Leven is niets buiten Het Ene. Bewustwording van de inherente eenheid van alle dingen kan iemand's gevoel van doelgeving vergroten. We realiseren dat we elk een essentiële uitdrukking zijn van Totaliteit en belichamen een uniek en volledig aandeel.

In het zoeken naar ons doel, komen we erachter dat het leeft - gecodeerd binnen in ons. Het is één met wat we zijn. Het roept ons via onze cellen en het geeft ons kleine duwtjes door onze aandacht te trekken naar bepaalde dingen. Als we eenmaal verenigd zijn met ons doel, magnetiseren we natuurlijk dát, wat het ontvouwen ervan ondersteunt. Vanuit de wijdse rijken van oneindige mogelijkheid is alles bereikbaar! Als we ons openen om te ontvangen vanuit de Bron -de Bron die voor alles zorgt- worden op gracieuze wijze middelen en synchronistische kansen aangetrokken. We komen erachter dat anderen tot dezelfde zaak worden aangetrokken en we zijn nooit alleen op deze reis.

Eenheid verordent: er is slechts één moment - het immerveranderende nu. Terwijl het "nu" verandert, zo moet het doel transformeren als het moment aanwijst. Geen doel is te klein - elke daad dient het grote weven van de realiteit. In een continue stroming van energie is geen enkele beweging onbetekenend! En uiteindelijk, als we onderzoeken wat ons doel is, laat ons weten: een waarachtig doel moet de Eenheid dienen. We kunnen allemaal de Eenheid dienen door het "nu" te dienen, met zuiverheid en vanuit het hart.