De 10e Maan van een 13-Manenjaar correspondeert met Toon 10 van de Jaarlijkse Wavespell Spiraal.

Maan 10 wordt de Planetaire Maan genoemd (altijd correllerend met 4 apr - 1 mei) en het totemdier is de Hond.

De sleutelwoorden om je op te focussen in deze Planetaire Maan zijn:

Kracht: PERFECTIONEREN
Actie: PRODUCEREN
Essentie: MANIFESTATIE

Richtinggevende Actie: "Hoe perfectioneer ik alles wat ik doe?"

Deze Planetaire Maan herinnert ons eraan dat we in de eerste plaats de pracht dienen te zien van ons bestaan op deze geheiligde Aarde, elk van ons gelijkwaardig als Planetaire Bewoners, begifted met dezelfde rechten en verantwoordelijkheden als beheerders van onze gezamenlijke wereld-realiteit.

Toon 10 vertegenwoordigt de belangrijkste punten van de Tonen 1-9 die hieraan vooraf zijn gegaan en markeert een kritieke controle-post om te overzien wat we hebben gemanifesteerd in ons leven en waarmee of hoe we deze manifestaties hebben geproduceerd. Deze Toon maakt ook helder dat onze intenties voorafgaan aan onze manifestaties en daardoor diep verbonden zijn met onze innerlijke omstandigheden.

Een van de leringen in Toon 10 is dat ALLE manifestatie op zich perfect is, zoals het is, gewoon omdat het manifest is doch, dit gezegd hebbende, onze zoektocht als mens is te streven naar perfectie in alles wat we manifesteren. De energie van Planetaire nodigt ons uit om te laten zien dat de alchemie van manifestatie geproduceerd word als we bewust onze toegankelijkheid in balans brengen met de Goddelijke Perfectie van Alles met ACTIEVE BEOEFENING tot het bereiken van meesterschap en uitmuntendheid

Dit is het recept! Al met al is er zonder veroordeling slechts perfectie!