De 11e Maan van een 13-Manenjaar correspondeert met Toon 11 van de Jaarlijkse Wavespell Spiraal.

Maan 11 wordt de Spectrale Maan genoemd (2 - 29 mei) en het totemdier is de Slang.

De sleutelwoorden om je op te focussen in deze Spectrale Maan zijn:

Kracht: OPLOSSEN
Actie: VRIJGEVEN
Essentie: BEVRIJDING

Richtinggevende Actie: "Hoe kan ik loslaten en bevrijden?"

Nu we de 11e maan van de 13-tonen cyclus zijn binnengegaan, worden we uitgenodigd om ons leven te bekijken door de lens van: De Spectrale Toon Van Bevrijding... De codes zijn OPLOSSEN, LOSLATEN, BEVRIJDING!

Zullen we laten gaan? Zullen we onze negativiteit opgeven en het onnodige lijden, door de geest geschapen? Zullen we loslaten in onze natuurlijke schoonheid en zelfwaardering voor onszelf als glanzende vonken van de schepping? Zullen we ons op angst gebaseerde vastklampen oplossen in onmetelijk, onuitsprekelijk vertrouwen in de goddelijke orde? Zullen we stoppen met proberen om de stroming te beheersen? Zullen we ons onderwerpen aan de orde van chaos terwijl het ons bevrijdt en nieuwe, frisse paden brengt?

Zullen we ons lichaam vrij laten om te bewegen en te voelen en rusten en zich vernieuwen? Zullen we onze eigen vrienden zijn? Zullen we de niet-lineaire stroom aan artistieke inspiratie een enorme productiviteit laten opleveren? Zullen we ons bevrijden van de denkbeeldige gevangenissen die we met onze kleine geest creëren? Zullen we onze wapens van scheiding, angst, woede, ongeduld, gerechtigheid en schuld neerleggen? Zullen we onze beperkende ideeën over wie we zijn en wat we komen doen en wat we kúnnen doen met Spirit als onze bron, bevrijden?

Zullen we ons egoïstische zelfgevoel oplossen en ons overgeven aan onze eigen zelfliefde, mededogen en vergeving voor onze eigen zoektochten? Zullen we oplossen in de volledige leegte van het zijn? Zullen we bevrijden in de ruimtelijkheid van het eeuwige universum terwijl het in ons eigen hart woont? Zullen we HET VERLEDEN IN VRIJHEID STELLEN AAN DE AARDE EN ONTWAKEN VOOR HET NU VAN ONZE KOSMISCHE NATUUR? Zullen we loslaten tot in het volledige spectrum van ons verbazingwekkende bestaan?

Wat betreft deze Spectrale Toon waarop we ons nu concentreren, een andere naam die het draagt is de Straal van Dissonante Structuur. Bijkomende associaties voor deze energie omvatten: willekeurigheid, onstabiliteit, positieve vernietiging, bevrijding van starheid, structuur en vorm, spontaniteit. Spectrum van mogelijkheden, uitbreidend in een breed scala aan focus.