Wet van Tijd

De 24 Runes van de Elder Futhark en
de Zeven Grote Arcanum van de Wet van Tijd

De oefening van de 24 Runes van de Oude Futhark vertegenwoordigt het hoogtepunt in openbaring van de Kubus van de Wet (zie 20 Tabletten van de Wet van Tijd). Het zijn de 24 Runes die de zes radiale plasma's, Dali t/m Limi, verzegelen en daardoor een authentieke inheemse continuïteit verlenen aan het radion dat we vrijlaten.

De 24 Elder Futhark worden nauwkeurig gecodeerd door de 24 Psi Nimboid membranen (zie Earth Ascending, Kaart 29 en plaatje rechts). De Psi Nimboid Membranen worden ingedeeld in vier sets van zes membranen elk; elke set komt overeen met een van de vier Psi Platen (zie ook pag 47). De functie van de Psi Nimboid Membranen (PNMs) is het reguleren en verwerken van de stroom aan informatie binnen de psi bank, die begrepen wordt als het collectieve planetaire telepathische brein. De Psi Nimboid Membranen articuleren eigenlijk de stroom van "PSI" als een enkele mentale stroom met oneindige variaties. Door de 24 PNMs te coderen met de Elder Futhark Runes volgens de Wet van Tijd, wordt de hogere collectieve geest wakker voor de structuur van een eendrachtig proces in 24-stadia, ook wel bekend als de primaire oorspronkelijke grammatica van telepathie.

Klik hier om een overzicht van alle 24 Elder Futhark Runes en hun affirmaties te downloaden.

Elke Psi plaat komt zowel overeen met een van de vier weken van de maan, als een kwart van het planeet-lichaam en een seizoen. (B.v.: Week 1: Afro-Euraziatische Plaat, lente. Week 2: Pacific Plate, zomer) Zie hoe de beweging van de Futhark runen in de richting van het centrum gaan, de Evenaar, de zevende dag van elke week.

De Kosmologie van de Tijd is gebaseerd op de Kracht van Zeven en staat bekend als de Grote Arcanum van de Wet van Tijd. Arcanum verwijst naar de mysterieuze kennis alleen bekend bij de ingewijde of iemand met de sleutel. De Grote Arcanum van de Wet van Tijd, de Kosmologie van de Zeven, ligt ten grondslag aan de mysterieuze tekst aangeduid met de Chilam Balam of Jaguar Priesters, als het Boek van de Zeven Generaties.


Zeven Grote Arcanum


In deze kosmologie worden de zeven belangrijkste
punten verbeeld en gecodeerd door de Radiale Plasma's die een kubisch rooster vormen.

De vorm en beweging van de kosmologie van het Grote Arcanum nemen de vorm aan van de Heptagonon van de Geest of 'Primal Cubic Parton', waarin de relatie van de nummers 1 en 2 de boven- en onderkant beschrijven van een kubus; nummers 3 en 4 beschrijven de voor- en achterkant van de kubus, nummers 5 en 6 beschrijven de rechter- en linkerzijde van de kubus, terwijl het getal 7 het middelpunt van de kubus definieert.

U kunt deze kubus visualiseren als perfect passend om de DNA-Cube (zie pag 57), als een handschoen, terwijl de Futhark Rune het bijbehorende Radiale Plasma verzegelt. (B.v: Dag 13, Limi, linkerkant van de kubus, verzegeld door Othala).

Dagelijkse praktijkoefening: Voor alle vier weken van iedere maan, codeert één Futhark Rune de dagen Dali-Limi. De zevende dag, Silio, vertegenwoordigt het centrum en is een lege ruimte dag, te zien op 0º. Het enige dat nodig is m.b.t. de betekenis van de Runen, is om dagelijks te mediteren op de simpele slogan.

 

@ 5 Moon Year (2010)
Foundation for the Law of Time
Originele pagina | Original page