De 64 codons en UR Runes

De zes lijnen van de I-Tjing codons bevatten biologische informatie die al het leven op aarde bepaalt. Dit betekent dat ons DNA een wiskundige code draagt als frequentie-structuren of codons van 6 lijnen.

Codons zijn functies van de wiskundige taal van universele telepathie, bekend als de 64 UR-runes. Deze 64 UR-runes coördineren en ontgrendelen de dertien-treedse permutatie-cyclus van elk van de 64 codons. De 64 UR-runen en codons zijn de taal van de schepping. Dit zijn de levende sleutels tot de goddelijke schepping en zelf-perfectie.

"De UR-runes zijn de oertaal van de kubus die zichzelf ontvouwt."

Klik hier om een​printbare tabel van alle 64 codons en UR-Runes te downloaden.

De Acht UR-Runestrengen


Aboriginal Continuity (AC)
(Aborigene Continuïteit)

Runestreng 1: Pad van de Boom (Kosmische Creatie) -- Boom is oer-schepping. Acht jaar om één kosmische boom te doen groeien. Eén kosmische boom, één tuin, één kosmisch ras, één kosmische schepping.

Runestreng 2: Pad van Gedrag -- de Aboriginal manier vóór het begin. Gedrag is de manier om in overeenstemming te zijn met het Goddelijke Plan. Eén manier codeert de Aborigal of oer-manier.

Runestreng 7: Pad van de Telepaat -- Dit is hoe het aboriginele pad van gedrag zichzelf voltooit door middel van toekomstig weten. Het leren van het pad van de telepaat vestigt het fundament van de tempel. Eén goddelijk weten, één volk dat één waarheid deelt, één tempel om de oude manier te verbinden met het toekomstige pad.

Runestreng 8: Pad van de Galactische Octaaf -- De galactische octaaf is de vervulling van de tijd in de alles-doordringende resonantie van het Nu. De manier van de galactische octaaf is het gedrag van kunst als alles-doordringende handeling. Eén galactische octaaf die een oneindigheid aan resonantie laat klinken in één volmaakt Nu.


Civilizational Advance/Cosmic Awareness (CA)
(Vooruitgang in Beschaving/Kosmisch Gewaarzijn)


Runestreng 3: Pad van macht uitoefenen -- Tevens het pad van kosmisch bewustzijn, dat het pad is van goddelijke zelf-perfectie. Eén manier van macht uitoefenen, één volk in hun kracht, één Goddelijke Perfectie.

Runestreng 4: Pad van de Overtreffende Vierde (Kosmisch Gewaarzijn) -- De verfijning van kosmisch gewaarzijn als de manier van macht uitoefenen. Het is de goddelijke perfectie van de geest in tijd. Eén perfectie van één geest, één manier van de overtreffende vierde om Gods geest in jou te herkennen.

Runestreng 5: Pad van de Onweerstaanbare Vijfde (Kosmische Orde) -- Dit is de manier van macht uitoefenen door de perfectie van de kosmische orde. Toewijding is de manier naar kosmische orde; één kosmische orde, één onweerstaanbare vijfde macht, één manier van macht uitoefenen van de goddelijke schepping.

Runestreng 6: Pad van Dynamische Constructie -- Dit is de manier van macht uitoefenen door middel van creatieve projectie die je naar de bron brengt -- één bron, één manier van dynamische constructie om de architectuur van de tijd op te bouwen.


Zie voor verdere studie:
Earth Ascending: An Illustrated Treatise on the Law Governing Whole Systems
The 20 Tablets of the Law of Time
Cosmic History Chronicles

 

@ 5 Moon Year (2010)
Foundation for the Law of Time
Originele pagina | Original page