Dit is de laatste geschonken meditatie dit jaar, volgend jaar ontvang je alleen via een abonnement de meditatie teksten!
Lees hier voor meer informatie

Lieve lichtwerkers!

In resonantie met de Bron; oproep tot vervulling van je blauwdruk!


Foto: "Vrijheid" van Jan van Mourik

De druk vanuit de Bron tot in de materie is heel sterk voelbaar. Het aardse paradijs leeft in een ieder van ons en kan zich alleen manifesteren van binnenuit! Indien jij en ik onze blauwdruk voor honderd procent gaan leven.
Velen van ons kunnen niet meer anders dan onze blauwdruk gaan leven. Het voelt totaal onwennig als je niet gehoor geeft aan de roep van je ziel. Het leven wordt onleefbaar als je deze interne roep negeert. Er ontstaat chaos in je leven.
Je drijft af van je diepe wezenskern en vervalt in extremen. Zoek de weg terug, naar binnen, naar je hart.

Je zult moeten kiezen. Besluiten moeten nemen die je ziel laten groeien. Door besluiten te nemen en deze te aanvaarden, hierin te blijven staan, groeit je bewustwording in dit aardse leven.
In wezen zijn er maar twee opties waaruit je hebt te kiezen; deze zijn de angstkant of de liefdeskant. Alles heeft twee kanten, zoek de liefdeskant. De zuivere pure opbouwende liefde die je voorwaarts helpt op je bewustwordingsweg.
Als je kiest voor de liefde, voel je dat je verder bent gekomen bij je goddelijke kern, je diepste wezen. Het universum beweegt weer met je mee, en jij met het universum. Je resoneert weer 'dieper' met de Bron.

Op dit moment wordt de 'sluier' tussen hemel en aarde steeds dunner. Het wordt je steeds makkelijker gemaakt om te kiezen voor de liefde. Je zal steeds meer van binnenuit signalen kunnen opvangen om in jouw persoonlijke talenten te gaan staan.
Deze volledig te gaan gebruiken en zo je blauwdruk geheel te gaan leven. Je blauwdruk volledig gaan leven tot vaste vorm in de materie.
Jouw unieke blauwdruk is de redenen waarom je momenteel hier op aarde leeft. Het brengt jou de levenservaringen die jouw ziel gekozen heeft om te ervaren, om te groeien in bewustwording.
Jouw ziel wil niets anders dan groeien en zich ontwikkelen. Je ziel wil zich vervolmaken, net als de schepping zich wil vervolmaken. Het is de natuurlijke groei van binnenuit.

Jouw unieke blauwdruk is verbonden met de gezamenlijke blauwdruk om hier op aarde te werken aan het aardse paradijs in de materie. Om zo de schepping te vervolmaken.
Jouw ziel is in verbinding met de Bron, is eeuwig. Van hier uit straalt een innerlijke Schoonheid naar buiten toe.

De Bron zendt ons meer en meer signalen van deze prachtige Schoonheid! Kan jij ze zien in en om je heen? Kan jij ze ontvangen? Ben jij in resonantie met de Bron?
Het is een Schoonheid voor Al-wat-Is! Kan jij dit voelen, kan jij dit zien?
Overgave aan de Bron. Vertrouwen op de liefdeskracht. Opruimen wat niet meer langer met jou resoneert en je gaat meer en meer Schoonheid om en in jezelf zien.

Wees eerlijk oprecht en durf naar jezelf te kijken. Kom tot inzicht en probeer de signalen om je heen, vanuit de pure liefdesbron te interpreteren. Laat al het anderen langs je heen glijden. Het is niet in harmonie met de Bron.
Communiceer met je innerlijke stem, geef deze aandacht. Wees alert en bewust van de aanwijzingen en signalen die je ziel geeft. Kijk hoe je leven eruit ziet. Hoe je leven momenteel van binnen voelt? Waarmee ben je niet in harmonie met de Bron?
Wat kan je meer innerlijke rust en vreugde geven?
De Bron brengt je innerlijke rust, vrede, vreugde en blijdschap. De Bron brengt je voldoening van binnenuit. Verbonden naar buiten toe, tot je handelen in de stof, breng je deze vrede en vreugde naar buiten.

Je materiële blauwdruk vervullen kan betekenen dat je soms lastige beslissingen moet nemen, waar je tegenop ziet, maar waarvan je van binnen voelt dat het zuiver is. Dat het de bedoeling is. Handel er dan ook na. Durf te staan voor wie je diep van binnenuit bent.
Uiteindelijk brengt de Bron je innerlijke vrijheid. Je voelt je bevrijd, vernieuwd en 'herboren'. Je resoneert krachtiger met de Bron. Je verbinding is gegroeid.

De vrouwelijke energie, het leven van binnenuit naar buiten toe, zal ons terugbrengen naar resonantie met de Bron. Steeds weer je handelen afstemmen op je innerlijke wijsheid. Diep van binnen voelen of je beslissingen juist zijn.
Brengen deze keuzes mij voorwaarts op mijn bewustwordingsweg, of niet?
De instromende vrouwelijke energie zal weer gaan zorgen voor een prachtige dynamische balans, eerst in ons zelf, dan in onze wereld. Deze energie brengt ons ook heling van de geleden pijnen uit het verleden. Dit kan nu geheel worden verwerkt met de snelheid van het Licht.
Hoe meer Licht je kunt toelaten, hoe sneller je genezing zal zijn. De tijden zijn ook hierin veranderd.

Het is Groots! Erken de roep van je ziel. Stem je meer en meer af op de Bron en ga je persoonlijke blauwdruk helemaal leven tot in de materie! Realisatie van de Goddelijke Bron in de vorm.
Schoonheid voor Al-Wat-Is! Kies jij hier voor?

De volle maan van 6 december 2014 zal in het teken staan van vervulling van je blauwdruk tot in de materie in overgave aan de Bron. (Boventoon Maan van Uitstraling, dag 22, Kin 142: Witte Kristallen Wind)
De volle maan bereikt haar hoogtepunt om 13.27 uur.
De cirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Ook dit werkt.
Je kunt onderstaande tekst als leidraad gebruiken, maar ook vanuit je eigen Hoger Zelf de meditatie doen. (Tip: spreek de tekst in op je mobiel en draai deze af als je in meditatie gaat.)

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Maak contact met je lichaam. Voel je gedragen door je stoel of je matje waarop je ligt.
Span eerst al je spieren en ontspan ze daarna. Ga met je aandacht langs je voeten, benen en zo langzaam omhoog naar je hoofd. Ontspan je kaken en maak een innerlijke glimlach.
Adem nu zachtjes en oppervlakkig. Bijna onopvallend haal je adem. Meer adem heb je nu niet nodig. ("Less is more” is de vrouwelijke ademhaling)
Neem eventueel een ***Aquarius werkkaartje tussen beide handen. Dit helpt je te verbinden met de Bron.

Breng al je aandacht naar het hier en nu. Ga nu naar je voeten en visualiseer daar een prachtig wit licht onder. Laat het licht omhoog stromen door je heen naar je stuitchakra en verder naar boven toe.
Tot je kruin en weer terug naar je hart.

Visualiseer nu een wit licht boven je hoofd. Voel de stralen van het licht op je hoofd neerdalen. Je kruin en voorhoofd in. Door je heen stromen. Helemaal naar je voeten toe en terug naar je hart.
Beide energieën vermengen zich daar. Voel de enorme kracht hier van. Durf je hart helemaal te openen voor dit licht.

Vraag nu aan je Hoger Zelf jouw aanwijzingen te geven om volledig jouw blauwdruk te leven.
Vraag om steun vanuit je Hoger Zelf om volledig in je blauwdruk te gaan staan.
Je kunt nu hiertoe je besluit nemen en uitspreken:
"ik leef voor honderd procent mijn blauwdruk,
ik ben één met de Bron,
Mij Geschiede!"
Laat nu de licht energie volledig in jou dalen en neem deze volledig op.
Neem de tijd.
Blijf hier in zolang als het goed voor je voelt.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie volledige vervulling van zijn blauwdruk en een 'verdiepte' resonantie met de Bron!


In liefde,
Martha van Mourik
Witte Resonante Wereldoverbrugger

* Voorgaande meditaties zijn te vinden op de website: www.marthavanmourik.com
** voor celvoeding: www.heelvoedendvoornu.nl.
*** Aquariuswerkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een geringe vergoeding te verkrijgen via de website: www.ellyvanmaaren.nl