In De Zoemende Ceders van Rusland (deel 2 van de Anastasia reeks) komt de jaarlijkse Dag van de Aarde aan bod, die volgens Anastasia zou moeten worden ingesteld op 23 juli.

‘Dit boek gaat over wie wij waren, of het gaat over wie wij zouden kunnen zijn'

Een deel van dit boek is gewijd aan Vladimir Megre's terugkeer in de ‘gewone wereld' na zijn verblijf bij Anastasia en aan het proces van de totstandkoming van het eerste deel. De reacties van lezers op het eerste boek hebben de auteur meer vertrouwen gegeven. Dit geeft hem de moed en inspiratie om in dit tweede deel enkele verhalen prijs te geven die hij eerder nog niet aan het papier durfde toevertrouwen. Megre neemt de lezer mee van de oude geschiedenis van de mensheid naar onze toekomst, van de harde werkelijkheid van het leven in Moskou naar de ‘magische' gebeurtenissen op het veldje in de taiga, van de dolmen in de Kaukasus naar de winning van pijnboompittenolie. Meedogenloos eerlijk, humoristisch, ontroerend, verbazingwekkend en inspirerend.

-- lees meer over Anastasia -- meer over Schildpad Boeken --

Een kirlianfoto van een takje van de ceder. Zichtbaar is de enorme energie die hier uitstraalt, die kosmisch is opgeladen en klaar is voor teruggave.... meer >>

terug naar boekenlijst